Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

VGRAJEVANJE STAVBNEGA POHIŠTVA MONT MIRKO NIKOLIĆ S.P.

VGRAJEVANJE STAVBNEGA POHIŠTVA MONT MIRKO NIKOLIĆ S.P.
KontaktVGRAJEVANJE STAVBNEGA POHIŠTVA MONT MIRKO NIKOLIĆ S.P.
Dol pri Borovnici 29
1353 BOROVNICA
Kontakt070/879-519
Kontaktinfo@mont-okna.si
Kontakt www.mont-okna.si
Davčna št.:SI45785295
Direktor:Mirko Nikolić

 

VGRAJEVANJE STAVBNEGA POHIŠTVA MONT MIRKO NIKOLIĆ S.P.

KVALITETA, STROKOVNOST, NATANČOST

 

 

O podjetju 

 

Ker se zadevamo, da so stroški vsake investicije precej visoki, Vam v podjetju VGRAJEVANJE STAVBNEGA POHIŠTVA MONT MIRKO NIKOLIĆ S.P. nudimo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Prepričani smo, da Vam lahko pomagamo pri uresnicčtvi Vaših zamisli in izboljšanju bivanja v Vašem domu.

Ponosni smo na veliko število zadovoljnih strank in si želimo, da bi tudi Vi z našimi izdelki vstopili v svoj sanjski dom oziroma videli svet v boljši in lepši podobi.

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

PVC OKNA

 

PVC Okna so prava izbira za vas, saj ponuja ugodno razmerje med kvaliteto in ceno. Okna so dobro toplotno in zvočno izolirana kar je dandanes eden ključnih faktorjev pri izbiri oken. Značilnosti PVC oken so tudi dolga življenjska doba in enostavno vzdrževanje. Takšna okna so odporna na razne vremenske pogoje (sonce, mraz, dež, veter…).

 

okna pvc okna

 

ALU OKNA

 

Opis ALU okno imperial 65mm


Je trikomorni sistem namenjen oblikovanju zunanjih vrat, oken ter raznovrstnih vitrin. Uporabljen je  profilih z toplotnim tesnilom širokim 24 mm ki je izdelan iz poliamida obogatenega s steklenimi vlakni , kar značilno povečuje mehansko vztrajnost zunanje in notranje komore profilov. Toplotno tesnilo je dodatno opremljeno s tesnilno cevčico Coex, ki med procesom kaljenja prašno barvanih profilov ustvarja zanesljivo paraizolacijo in odlično tesni. Sistem montaže polnjenja: od 4 do 51 mm (omogoča tudi zasteklitev od noter).OPIS ALU okno superial 75mm

Sistem z večjo toplotno izolacijo. Zaradi trikomornih termičnih tesnil, komornega centralnega tesnila in posebnih zasteklenih tesnil sistem dosega koeficient UR < 2.0 W/m2K (skupina materialov 1.0 poleg norme DIN 4108). Globokost okenskega in profilskega okvirja za stalno vgradnjo znaša 75 mm. Globokost okenskih kril 84 mm. Sistem Superial temelji na opremo (kotniki in T profili) ter steklilne letvice in okovje iz drugih toplotno izoliranih sistemov. Sistem dosega zelo dobre akustične lastnosti. Možnost uporabe polnitve debele 14-61 mm.

 

okna

 

LESENA OKNA

 

Lesena okna že sama po sebi ustvarjajo lepši in prijetnejši videz bivalnega okolja. Okna ustvarjajo dom - spodbujajo prijetno razpoloženje, občutek topline in udobja.

Okna iz lesa so varčna okna. Poleg tega jih enostavno in poceni vzdržujete. Negovanje oken pa podaljšuje njihovo trajnost. Lesena okna Prima so izdelana iz najkakovostnejšega lesa. V kombinaciji s termopan stekli predstavljajo odličen zvočni in toplotni izolator.

 

okna

 

PROTIVLOMNA VRATA

 

 

NOTRANJA VRATA

 

NOTRANJA VRATA DRE  drzna - razgibana - elegantna

 

 

 

GARAŽNA VRATA

 

Avtomatska dvižna garažna vrata so postala priljubljena zamenjava starejših garažnih vrat.

Z dvižnimi garažnimi vrati pridobite na varnosti, estetiki ter izolativnosti vašega objekta. Pri izbiri garažnih vrat je pomembna tudi funkcionalnost. Vrata na elektro pogona vam lahko prihranijo ogromno časa saj jih odpirate/zapirate preko daljinskega upravljalnika. Dimenzija garažnih vrat se prilagodi glede na mere vaše odprtine. Prav tako lahko izbirate med različnimi vzorci, barvnimi odtenki ter vgradnimi okni.

Pri veliki frekvenci prehodov skozi garažna vrata se vgradi tudi vrata za osebni prehod. Pri izboru vrat imejte v mislih predvsem njihovo kvaliteto. Kvaliteta dvižnih garažnih vrat je odvisna od uporabljenega materiala, (paneli, vodila, pogon), saj vam v nasprotnem primeru ne morejo zagotavljati varnosti. Naj vas pri nakupu ne zavede nizka cena, saj so takšna vrata normalno tudi slabše kvalitete kar pa vam lahko na dolgi rok prinese številne nevšečnosti pri samem delovanju vrat.

 


garažna vrata

 

SENČILA

 

 

rolete žaluzije

 

ZAKAJ IZBRATI VGRAJEVANJE STAVBNEGA POHIŠTVA MONT MIRKO NIKOLIĆ S.P.?

 

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.:

070/879-519

 

E-mail naslov: 

info@mont-okna.si

 

Z veseljem vam bomo pomagali.