Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

VAŠ DOM d.o.o.

VAŠ DOM d.o.o.
KontaktVAŠ DOM d.o.o.
Bohova 78
2311 HOČE
Kontakt02/613-06-13
Kontaktinfo@haas-dom.si
Kontakt https://www.haas-dom.si/
Davčna št.:SI37826727
Direktor:SEDONJA LAJČI, KLASINC TOMAŽ (prokurist)

 

VAŠ DOM d.o.o.

POPOLNO UDOBJE ŽE OD LETA 1993.

 


 

O podjetju

 

Družba Haas dom je bila ustanovljena leta 1993. Vsako nadaljne leto nas je obogatilo z novimi znanji in izkušnjami in zato smo odlično uigran tim. Dajemo družbi svoje najboljše izkušnje, ideje, strokovno znanje in pozitivno naravnanost. Všeč nam je delo, ki ga opravljamo in želimo biti vedno boljši na trgu. Vsakega kupca in vsa naročila obravnavamo individualno, pri tem upoštevamo tudi najmanjše detajle in skrbimo za vsako etapo dela, ki ga opravimo tako, da naš kupec dobi produkt nad katerim je navdušen.

Prodajni program zajema celoten sortiment stavbnega pohištva, lesenih konstrukcij in objektov, ter montažnih hiš. Z motom najboljše za vaš dom smo osvojili celoten program stavbnega pohištva in vsega, kar sodi zraven. Tako najdete pri nas zunanje in notranje okenske police, vse vrtse zunanjih in notranjih senčil, kot tudi vse individualne rešitve za posamezne objekte. Med drugim podjetje ponuja servisne storitve za svoje kot tudi konkurenčne proizvode.

Že vrsto let igra družba vidno vlogo na področju gradnje lesenih objektov za kmetijstvo in industrijo. Uspešno smo realizirali že več kot 100 velikih projektov in veliko manjših. Kupcem zagotavljamo kvalitetno svetovanje in pomoč pri pripravi investicije, kot tudi pri sami izvedbi del.

 

 

Okna

 

OKNA – REŠITVE ZA VAŠE ŠTIRI STENE


Haas okna odlikuje izredno kakovostna izdelava in napredna okenska tehnika. Pri izbiri oken vam je na voljo velika izbira materialov, različne oblike ter dizajni zunanjih okenskih površin, kar vam daje ogromno možnosti, da s pomočjo Haas dom oken opremite vaš dom popolnoma po vašem okusu. Okna so na voljo v veliko oblikovnih in profilnih variantah, kot so zamaknjen, polzamaknjen ali poravnan profil kril okna. Pri lesenih oknih izberite vašo vrsto lesa in vaš priljubljen premaz. Ali pa se odločite za prekrivni barvni ton oken. Naša izbira je pri vseh materialih ogromna in nedvomno boste našli barvo po vaši izbiri.

 

 

 

Vrata

 

 

Aluminijasta vrata

 

STILSKA. ELEGANTNA. FUNKCIONALNA.


VHODNA VRATA, KI NAREDIJO VTIS


Vsak dan greste večkrat skozi vhod, prav tako tukaj sprejmete goste. Vhodna vrata niso le vizitka vašega doma temveč izražajo tudi vašo osebnost in način življenja. Z nakupom Haas dom vrat boste dobili visoko kakovostna aluminijasta vrata, ki je eden najboljših materialov za izdelavo vrat. Odpornost in vzdržljivost materiala vam zagotavljata dolgoročno in pravilno delovanje. Ponujamo vam širok izbor različnih modelov, ki so prilagojeni vašim potrebam in pričakovanjem.

 

 

 

PVC vrata

 

PRAVILNA ODLOČITEV. ZA KVALITETO IN STIL.


OBLIKUJTE SVOJA VHODNA VRATA


Prepričljive lastnosti PVC materiala in odlično razmerje med ugodno ceno in zmoglivostjo vrat, naredijo Haas dom vrata še posebaj zanimiva za uporabnike, ki želijo cenovno ugodno pa vendar kvalitetno rešitev.

Na voljo so vam številni različni modeli, v številnih različnih barvnih dekorjih. Za popoln videz vaših vrat pa lahko izberete tudi stranski del, da bo vaš vhod zaživel v popolnem sijaju.

 

Sistem PVC vratnih profilov:

 

 

Senčila in markize

 

 

  

 

Lesene konstrukcije

 

 

 

Servis

 

Podjetje Haas dom vam za vse svoje produkte iz prodajnega programa nudi celovite rešitve vse od svetovanja in načrtovanja do končne vgradnje.

 

VGRADNJA STAVBNEGA POHIŠTVA

 

 

 

SERVIS STAVBNEGA POHIŠTVA

 

 

 

LESENE KONSTRUKCIJE IN OBJEKTI, OSTREŠJA

 

 

 

Zakaj izbrati VAŠ DOM d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

Telefonska št.:

 02/613-06-13

 

E-mail naslov: 

info@haas-dom.si