Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

STEKLARSTVO BROLIH ROBERT S.P.

STEKLARSTVO BROLIH ROBERT S.P.
KontaktSTEKLARSTVO BROLIH ROBERT S.P.
POT ČEZ GMAJNO 21
1000 LJUBLJANA
Kontakt041/635-030
Kontakt01/423-18-11
Kontaktsteklarstvo.brolih@siol.net
Kontakt https://www.steklarstvo-brolih.si
Davčna št.:SI20191669
Direktor:BROLIH ROBERT

 

Vrhunska specializacija na področju proizvodnje in popravila stekel vseh vrst.

 

slika

 

O nas

 

STEKLARSTVO BROLIH ROBERT S.P., je podjetje z dolgoletno tradicijo. Ukvarjamo se z izdelavo steklenih elementov po meri, s prodajo in z montažo steklenih vrat, pohištva, ogledal in drugih delov ter opremljamo tako poslovne kot stanovanjske prostore, tj. z ogledali, policami, vitrinami, steklenimi namiznimi ploščami. Nudimo tudi brezplačno svetovanje in opravljanje izmer.

 

 

Steklarstvo z dolgoletno tradicijo

 

Korenine Steklarstva Brolih segajo v leto 1978, ko je naš oče začel z dejavnostjo zasteklitve objektov na terenu v majhni delavnici na Vrhovcih. Leta 1983 smo se preselili v Kozarje. Na novi lokaciji smo zgradili sodobno delavnico ter jo opremili s sodobnimi stroji za obdelavo in izdelavo stekla. Leta 1986 sem obrt prevzel Robert Brolih, oče Franc pa je istočasno odprl obratovalnico steklarstva in uokvirjanja slik na Gornjem trgu v Ljubljani, ki jo je uspešno vodil vse do upokojitve. Delavnico v Kozarjah smo Brolihovi še urejali, širili in posodabljali.

Na več kot 200 m2 proizvodnih površin smo v zadnjih letih posodobili skoraj vse obdelovalne stroje in nabavili posebne regale za skladiščenje stekla. Naša zadnja pridobitev je peskalna komora, ki služi za izdelavo posebnih vzorcev ali za druge vizualne spremembe na izdelkih iz stekla. Kot poudarja naš oče Franc, smo bili ena prvih steklarskih delavnic, ki je začela sama izdelovati izolacijsko steklo termopan.

Danes redno obiskujemo sejme, saj le tako lahko sledimo sodobnim trendom in novitetam ter novim oblikovalskim prijemom. Obljubljamo, da: »poslujemo pošteno in se držimo dogovorjenih rokov. Izdelki so cenovno korektni in kakovostni!«. Imamo veliko dela s strankami, smo komunikativni in inovativni.

 

slika

 

STEKLARSTVO

 

Proizvodni program Steklarstva Brolih odlikuje vrhunska specializacija na področju proizvodnje in popravila stekel vseh vrst. Zajema stavbno zasteklitev, izdelavo izolacijskega in varnostnega stekla, tudi dekorativnega stekla. Nudimo zasteklitev okvirjev oken in vrat, tuš kabin, vitrin, tudi balkonov ter predelnih sten iz jedkanega stekla in kuhinjskih sten. Izbirate lahko med različnimi vzorci, ornamenti, fuzijskim steklom in vitraži. Izdelujemo in montiramo tudi vse vrste ogledal.

Pri izdelavi izdelkov dajemo poseben poudarek brušenju robov stekla. Strojno brušenje fazet izdelkom daje novo estetsko dimenzijo, hkrati pa je postalo cenovno dostopnejše na trgu. Za zahtevnejše oblike uporabljamo polavtomatski stroj za brušenje, s katerim izdelujemo stekla z robovi neravnih oblik. S pomočjo znanja, izkušenj in strojev lahko dandanes ponudimo najbolj kakovostne izdelke po željah naročnika.

 

 

Varnostno steklo

 

Steklu s kaljenjem povečamo temperaturno odpornost ter udarno in upogibno trdnost. Z lepljenjem zagotovimo, da delci stekla v primeru razbitja ostanejo skupaj in ne poškodujejo okolice. To je posebej pomembno pri steklenih balkonskih ograjah, nadstreških, pohodnih steklih, vratih in protivlomnih steklih.

 

Tuš kabine

 

Izdelane so po naročilu glede na dimenzije in izbrani mehanizem vrat (nihajna vrata ali fiksno stekleno krilo). Izbirate lahko tudi med različnimi vrstami, barvo in prosojnostjo stekla, ki ga lahko popestrimo z gravurami ali s peskanimi vzorci (linijami, vzorci).

 

 

Steklena vrata

 

Izbirate lahko med drsnimi in nihajnimi vrati. Primerna so za prostore, v katerih želite ohraniti čim več naravne svetlobe. Izdelujemo jih po meri iz varnostnega kaljenega ali lepljenega stekla, okvirje vrat in oken pa lahko zasteklimo tudi s peskanim steklom, z vitraži ali fuzijskim steklom.

 

 

Steklene stenske kuhinjske obloge

 

Vse bolj popularne so in vse bolj zamenjujejo klasične stenske ploščice, ki so bile nekoč obvezni del kuhinje. Izbirate lahko med različnimi stekli ter barvami ali fototapetami, ki jih nalepite na steklo. Brez skrbi, čiščenje je enostavno.

 

 

Steklene pregradne stene

 

Izdelamo jih iz izolacijskega stekla, tj. kaljenega, lepljenega stekla in vam na izbiro ponujamo navadno gladko prozorno steklo, mat steklo ali steklo z vzorci. Gre za enostavno hitro pregrado prostorov s fiksnimi ali drsnimi/nihajnimi vratnimi krili.

 

Stekleno pohištvo in drugo

 

Izdelujemo tudi steklene vitrine, nasploh pohištvo po meri. Sprejemamo naročila za izdelavo steklenih nadstreškov in drugih steklenih elementov. Nudimo tudi brezplačno izmero in svetovanje.

 

 

Celovita rešitev na enem mestu:

 

 

 

Vse naše storitve nudimo na področju regije 01.

 

 

OGLEJTE SI ŠE NEKAJ NAŠIH REFERENC

 

Naj omenimo le nekaj naših pomembnejših naročnikov.

Izvedli smo zasteklitve v hotelu Slon v Ljubljani ter poslovnih prostorih širom Slovenije.

Sodelujemo z raznimi inženiringi (Rupena, Emunio), Državno založbo Slovenije, mizarstvom Nagode, mizarstvom Sedej, mizarstvom Švigelj, mizarstvom Peter Kavčič, Petrolom, HIS, d. o. o., podjetjem Gospodar, d. o. o., zasteklili pa smo tudi več osnovnih in srednjih šol v Ljubljani. Pomemben delež v prodaji predstavljajo tudi individualni naročniki. Dobro sodelujemo s podjetjem Aluminij Brolih, d. o. o., iz Radomelj z dejavnostjo zasteklitve z aluminijastimi profili za različne namene, kjer sva jaz, Robert Brolih, in moj brat Miran partnerja pri projektih.

 

 

ZAKAJ IZBRATI STEKLARSTVO BROLIH ROBERT S.P.?


 

STOPITE V STIK Z NAMI 

 

Telefonski št.: 

041/635-030

01/423-18-11

 

E-mail naslov:

steklarstvo.brolih@siol.net

 

Z veseljem vam bomo pomagali.

                                    (steklarstvo, stavbno pohištvo, okna, vrata senčila)