Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

STAVBNO POHIŠTVO ŽGS, GREGOR ŽNIDARŠIČ S.P.

STAVBNO POHIŠTVO ŽGS, GREGOR ŽNIDARŠIČ S.P.
KontaktSTAVBNO POHIŠTVO ŽGS, GREGOR ŽNIDARŠIČ S.P.
Gornja Košana 21
6256 KOŠANA
Kontakt040 303 625
Kontaktzgsokna@gmail.com
Kontakt http://www.zgsoknavratatalneobloge.si
Davčna št.:SI63508761
Direktor:GREGOR ŽNIDARŠIČ

 

STAVBNO POHIŠTVO ŽGS, GREGOR ŽNIDARŠIČ S.P.

ZANESLJIVOST - KVALITETA - DRŽANJE DOGOVOROV

 

 

O nas

 

STAVBNO POHIŠTVO ŽGS, GREGOR ŽNIDARŠIČ S.P. smo podjetje, ki se ukvarja prodajo in montažo stavbnega pohištva iz PVC, ALUMINIJA, LESA.

Svoje storitve opravimo kakovostno in se vedno držimo dogovorjenih rokov ter za svoje izdelke nudimo tudi garancijo. Imamo tudi lastno proizvodnjo.

Skupaj bomo našli najprimernejšo rešitev.

 

 

 

Vrata

 

 

Klasična ali panelna PVC vhodna vrata so narejena iz profilov znanega nemškega proizvajalca ALUPLAST ter panelov proizvajalca GRAD-EXPORT. Notranjost je ojačana s cinkanimi kovinskimi profili. Vrata izdelujemo v enokrilni in dvokrilni izvedbi, z nadsvetlobami in stranskimi svetlobami ter dimenzijah po želji kupca. Izgled vrat si lahko določi kupec, saj imamo v ponudbi veliko število različnih izvedb polnil, tako bodo ustrezala arhitekturi vašega doma.

Vsa vhodna vrata imajo že serijsko vgrajeno trikratno zapiralo ter specialna nasadila za enostavno nastavitev. Na željo kupca se vrata lahko električno odpirajo, za še večjo varnost pa se lahko vgradi petkratno zaporo in dodatna varovala ter varnostna stekla.

Na voljo so vam polnila za vhodna vrata iz dekorativnih in ravnih PVC ali ALU sendvič panelov v osnovni ali ojačani izvedbi, v debelinah od 24 do 40 mm.


Lastnosti:

 

 

 

 

 

Predstavljamo vam odlična vhodna lesna vrata za stanovanja v stavbah 3. varnostnega razreda po standardu EN 1192-2001 z izredno visoko zvočno izolacijo 32 dB.

Modeli vrat Bastion se razlikujejo glede na moderen ali klasični videz, odlikuje pa jih tudi bogat spekter različnih barvnih furnirjev (bela, bukev, jelša, bor, calvados, oreh, kostanj, wenge, zlati hrast…) . Same modele vrat Bastion je mogoče dobiti tudi v kovinski opciji.

Debelina vratnega krila znaša 46 mm. Sama montaža vrat je možna na leseni podboj ali kovinski.

Glede na raznolikost modelov in barv pa tudi najbolj izbirčni kupci lahko najdejo vrata, ki bodo vdihnila značaj njihovem stanovanju.

 

  

Termo vrata

 

TERMO VRATA PVC - ALU

Prevodnost vrat: od Ud = 0,6 W/(m2K)
Steklo: 4-slojno, Ug = 0,5 W/(m2K)
Krilo: 73 mm. in 86 mm. debeline

KATALOG VRAT, LAHKO PA VAM NAREDIMO VRATA PO VAŠIH ŽELJAH.

 

 

Notranja vrata

 

Podjetje Stolarkomerc je na trgu stavbnega pohištva aktivno prisotno že od leta 1987. Po zaslugi nenehnega posodabljanja proizvodnje, vlaganja v nove tehnologije in razvoj, ter desetletjem izkušenj, je podjetje postalo vodilni Bosanski proizvajalec notranjih vrat, ter eno najhitreje rastočih podjetij.

STOLARKOMERC v svoji ponudbi zajema širok spekter notranjih vrat od masivnih furniranih, do klasičnih notranjih vrat z dekorativno CPL folijo, pa tudi steklena in tehnična vrata. Prednost pred samo konkurenco pa dajemo s tem, da so vsaka vrata narejena po meri.

Naša vrata oziroma vrata vam lahko naredimo tudi po vaših željah, narišete nam skico vaših vrat in mi vam jih z veseljem naredimo.

Druga posebnost notranjih vrat pa je tudi to, da imajo prav vsi modeli zaobljene robove in so zato tudi veliko bolj varna za uporabo, predvsem se zanje odločajo družine z majhnimi otroci.

 

Oglejte si tudi katalog vrat.

 

 

 

Police

 


PVC police so namenjene za notranjo uporabo. Imajo posebno mrežasto strukturo, zato so primerne tudi za odlaganje težjih predmetov. Širina polic je od 150 mm do 605 mm. So v beli barvi in v barvi marmorja.

Prednosti PVC polic:

 

slika

 

 

ALU police so namenjene za zunanjo uporabo. Odlikuje jih izredna obstojnost, enostavno čiščenje in vzdrževanje. Dobavljive so v različnih barvah. Osnovne barve so bela, rjava in siva (eloksirana).
Zunanje okenske police fenorm ALUMINIJ iz ekstrudiranega aluminija so še zadnje okenske police blagovne znamke fenorm. S svojo visoko kakovostno predelavo in bogatim kompletom montažnega materiala bodo zunanje okenske police fenorm ALUMINIJ zadovoljile še tako zahtevnega kupca. Na izbiro imate široko paleto dizajnov in barv.

 

 

 

Energetsko varčne okenske police iz umetnega kamna


Okenske police iz umetnega kamna so izdelane po posebnem tehnološkem postopku iz kristalnih kamenin, ki jih veže naravna akrilna smola. Tako izdelani kamniti elementi se odlikujejo z visoko kvaliteto in imajo gladko, sijajno ter neporozno površino. Okenske police iz umetnega kamna so namenjene za ZUNANJO in NOTRANJO uporabo.

 

 

PREDNOSTI ENERGETSKO VARČNIH POLIC IZ UMETNEGA KAMNA

 

 

 25-LETNA GARANCIJA


Zagotavljamo vam dolgo življenjsko dobo. Kvaliteta materiala in izdelava polic iz umetnega kamna je preizkušena na Zavodu za gradbeništvo Slovenije (ZAG) leta 1998, 2008 in 2010.

 

 

 

Prednost okenskih polic iz naravnega kamna nasploh granita je v tem, da ne reagira kemično z vodo, sončno svetlobo in zrakom in ne pušča sledi oksidacije na fasadah. Naravni kamen nima tudi nobenih notranjih napetosti tako, da se sam po sebi ne zvija.


Posebne želje:

 

 

 

Senčila

 

ROLETE

 


Rolete so največkrat uporabljeno senčilo v preteklosti in pa tudi zdaj imajo veliko vlogo pri senčenju in zaščiti proti soncu in ne nazadnje tudi zaščiti oken. Rolete ščitijo pred vročino in hrupom, povečajo varnost, zagotavljajo tudi večjo energetsko varčnost objekta, hkrati pa so tudi estetskega pomena in objekt ustrezno polepšajo. Vse rolete je možno kombinirati z vgrajenimi komarniki, ki ščitijo prostor  pred nadležnimi insekti.

Rolete lahko upravljamo na več načinov, najpogostejša je upravljanje s trakom, ki se navija v za to ustrezno vidno škatlico. Možno je upravljanje z enojno komando preko reduktorja in ne nazadnje vedno pogosteje prodajana roleta z elektromotorjem in upravljanjem prek stikala ali pa daljinskim upravljanjem.

Roletni plašč je sestavljen iz lamel, ki so lahko iz cenovno ugodnega PVC materiala in pa cenovno nekaj dražjega ALU materiala polnjenega z okolju prijazno izolacijsko peno. Poudariti moramo pa, da je obstojnost ALU lamel neprimerljivo dolgotrajnejša kot PVC lamel hkrati pa je možna precej širša izvedba rolet.

 

 

ŽALUZIJE

 

 

 

POLKNA

 

Polkna so včasih krasila kmečke hiše. Danes pa se to zunanje senčilo vrača v modo, saj ga namreč montiramo na hiše in večstanovanjske objekte po vsej Sloveniji in v tujini. Njihova uporabna in estetka vrednost prideta do izraza še posebej na primorskem, saj dom ščitijo pred vsiljivo burjo in soncem, ter tako vzdržujejo prijetno klimo v prostoru.

Po želji stranke v polkna vgradimo tudi komarnike. Lamele v polknih so lahko fiksne ali gibljive. S slednjimi lahko po želji uravnavate, koliko svetlobe naj pride v prostor.

 

 

KOMARNIKI

 

 

PLISE

 

Vašega bivalnega prostora ne le senčite, ampak ga s plise senčilom tudi okrasite. S svojo inovativnostjo, vzdržlivostjo in preprosto uporabo prevzemajo vodilno vlogo na področju notranjega senčenja.

Za vas je na voljo ogromna zbirka vseh vrst različnih materialov in tkanin. Izbirate lahko med več kot 230 barvami vzorci, stili in izgledi, da bi našli tisto, kar je ravno prav za vaš osebni okus. Plise senčila so tudi prepričljivo funkcionalna: pomagajo izboljšati toplotno izolacijo - ni pregrevanja v poletnih mesecih, prijetna toplota v zimskem času, ščitijo vašo zasebnost pred radovednimi pogledi in so na voljo v številnih izvedbah!

 

 

Okna

 

Nudimo vam izdelavo PVC, lesenih ter ALU oken.

Prav tako je možna kakršna koli kombinacija navedenih materialov.

Skupaj bomo našli najprimernejšo rešitev!

 

 


 

Zakaj izbrati STAVBNO POHIŠTVO ŽGS, GREGOR ŽNIDARŠIČ S.P.

 

 

Oglejte si tudi naše reference.

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI 

  

Telefonska št.:

040/ 303 625

 

E-mail naslov:

zgsokna@gmail.com 

 

Z veseljem vam bomo pomagali.