Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

STAVBNO POHIŠTVO PRIBA OKNA D.O.O.

STAVBNO POHIŠTVO PRIBA OKNA D.O.O.
KontaktSTAVBNO POHIŠTVO PRIBA OKNA D.O.O.
Kompolje 68 (1312 VIDEM-DOBREPOLJE); P.E.: Obrtna cona Ločica pri Turjaku
1311 TURJAK
Kontakt041/402-780 (g. Primož), 041/449-334 (ga. Barbara)
Kontakt01/510-55-30 (Salon)
Kontaktinfo@priba-okna.si
Kontakt https://pribaokna.si
Davčna št.:SI25423037
Direktor:PRIMOŽ ŠTEFANC, BARBARA ŠTEFANC

 

PRIBA OKNA D.O.O.

KVALITETA, VARNOST, VARČNOST IN DIZAJN! POTRKAJTE NA PRAVA VRATA.

 

 

O podjetju

 

Podjetje PRIBA OKNA D.O.O. je bilo ustanovljeno 22. novembra leta 2001. Ustanovitelja podjetja sta zakonca Barbara in Primož Štefanc. V tem času se je prijazno, pošteno in skrbno opravljeno delo prepoznalo širom po Sloveniji in tudi izven njenih meja, podjetje pa se je tako z leti povpnelo med najboljša podjetja v Sloveniji, ki delujejo na tem gradbenem področju. Prepričajte se tudi sami saj podjetje PRIBA OKNA D.O.O. omogoča meritve in pripravo ponudbe povsem brezplačno.

 

!!! NOVOST !!!

KONFIGURATOR VRAT

 

 

OKNA

 

PVC OKNA

 

PVC okna v naši ponudbi so izdelana iz visoko kvalitetnih profilov in materialov, ki jih nabavljamo le od najboljših evropskih proizvajalcev, ki garantirajo kvaliteto. V naši proizvodnji obdelujemo in sestavljamo najrazličnejša PVC okna, ki so primerna za vsestransko uporabo. Okna iz naše proizvodnje ravno tako dosegajo tudi visoko toplotna in zvočno izolacijo.

 

PREDNOSTI IN LASTNOSTI PVC OKEN

- Narejene so iz najboljših materialov evropskih proizvajalcev
- Modernega dizajna in estetskega videza
- Računalniško vodena proizvodnja za visoko natančnost izdelave
- Visoka zvočna in toplotna izolacija
- Ugodna cena in brezplačne meritve
- Strokovno svetovanje in pomoč za optimalen izbor

 

Želite izvedeti več...

 

 

ALU OKNA

 

V PRIBA OKNA D.O.O. dobite vrhunska ALU okna s posebno ugodnimi cenami na tržišču. Pričakovanja naših strank vselej stremijo k toplotni učinkovitosti vrat, lepemu dizajnu in varnosti. ALU okna, ki jih nudimo v podjetju Priba okna d.o.o. bodo ugodila vašim pričakovanjem in še več. Poleg odličnih lastnosti naših ALU oken je na voljo tudi široka ponudba različnih barv in proizvodnih linij, ki bodo sovpadala z estetiko vašega doma, vikenda, poslovnega prostora ali katerega drugega objekta. Z alu okni podjetja Priba si zagotovite trajnost, varnost, zaščito pred neugodnimi vremenskimi vplivi, odlično izolativnost in odlično toplotno učinkovitost. Naše privlačne oblike ter privlačne cene alu oken pa bodo le še pika na i.

 

Želite izvedeti več...

 

PREDNOSTI ALU OKEN

 

 

VRATA

 

PVC VRATA

 

PVC vrata, ki jih nudimo v podjetju Priba okna d.o.o. bodo ugodila vašim pričakovanjem in še več. Pričakovanja naših strank vselej stremijo k toplotni učinkovitosti vrat, lepemu dizajnu in varnosti. Poleg odličnih lastnosti naših PVC vrat je na voljo tudi široka ponudba različnih barv in proizvodnih linij, ki bodo sovpadala z estetiko vašega doma, poslovnega prostora ali drugega objekta oziroma prostora. Z vhodnimi vrati Priba si zagotovite trajnost, varnost, zaščito pred neugodnimi vremenskimi vplivi, odlično izolativnost in odlično toplotno učinkovitost. Naše privlačne oblike ter privlačne cene pvc vrat, katere so več kot dobrodošle pri izbiri edinstvenih in sodobnih vhodnih pvc vrat pa bodo le še pika na i.

  

 

ALU VRATA

 

Pričakovanja naših strank vselej stremijo k toplotni učinkovitosti vrat, lepemu dizajnu in varnosti. ALU vrata, ki jih nudimo v podjetju Priba okna d.o.o. bodo ugodila vašim pričakovanjem in še več. Poleg odličnih lastnosti naših ALU vrat je na voljo tudi široka ponudba različnih barv in proizvodnih linij, ki bodo sovpadala z estetiko vašega doma, poslovnega prostora ali drugega objekta oziroma prostora. Z vhodnimi vrati Priba si zagotovite trajnost, varnost, zaščito pred neugodnimi vremenskimi vplivi, odlično izolativnost in odlično toplotno učinkovitost. Naše privlačne oblike ter privlačne cene alu vrat, katere so več kot dobrodošle pri izbiri edinstvenih in sodobnih vhodnih alu vrat pa bodo le še pika na i.

 

 

GARAŽNA VRATA

 

Garažna vrata morajo zaščititi vaš dom, ter biti hkrati preprosta za uporabo. V podjetju PRIBA vam nudimo pester izbor tovrstnih vrat za varnost vašega doma. Poleg varnosti pa zagotavljajo tudi dobro izolativnost in so preprosta za uporabo. Izbirate lahko med avtomatskim ali ročnim odpiranjem. Če želite skladen in poenoten videz svojega doma, izberite usklajeno stavbno pohištvo. Pestra ponudba barv vam omogoča, da uskladite svoja garažna vrata z vhodnimi vrati, kakor tudi z okni, bodisi lesenimi, PVC ali okni iz aluminija. Z lastno proizvodnjo in montažo lahko zagotovimo vrhunsko kakovost, konkurenčne cene in strokovno podporo svojim naročnikom.

 

 

DVOKRILNA GARAŽNA VRATA

 

Dvokrilna garažna vrata so pogosta rešitev za vašo garažo, vrata vam v sodobni obliki izdelamo po meri, prilagodimo pa jih lahko skoraj vsaki odprtini. Montiramo jih lahko v odprtino ali pa pred odprtino – odvisno od objekta in želja stranke. V podjetju PRIBA vam poleg lastne proizvodnje sekcijskih garažnih vrat nudimo tudi dvokrilna garažna vrata lastne proizvodnje, ki jih odlikuje veliko število različnih modelov in barv. Obe krili sta simetrični in se odpirata navzven. Prvo krilo ima dvotočkovni zapah ( navzgor in navzdol ), drugo krilo pa je opremljeno s ključavnico in kljuko. Krila so po potrebi opremljena z nogo, ki preprečuje samodejno zapiranje vrat. Dvokrilna garažna vrata so zelo primerna v primerih, ko montaža dvižnih garažnih vrata ni mogoča, vrata so lahko z ročnim odpiranjem ali daljinskim odpiranjem.

 

 

SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA

 

Sekcijska dvižna garažna vrata izdelujemo po meri, zato so odlična rešitev za vsako garažo. Dostavimo in zmontiramo jih točno na vašo obstoječo odprtino, pri čemer večja gradbena dela niso potrebna. Sekcijska dvižna vrata se odpirajo navpično navzgor, pod stropom se lomijo in zapeljejo po vodilih vodoravno v prostor. Dvigujejo se s pomočjo torzijskega vzmetenja, z uležajinimi koliščki pa dosežemo lepo in tiho delovanje. Takšen način dviganja vrat zagotavlja optimalen izkoristek prostora v garaži, prav tako pa dovoljuje tesno parkiranje pred garažo.

 

Želite izvedeti več...

 

 

AVTOMATSKA VRATA

 

Avtomatska drsna vrata so del našega vsakdanjika, tako v poslovnem kot v privatnem življenju. Iz trgovin in pisarn jih poznamo že dolgo. Malo je znano, da so tudi avtomatska vrata že postala pravi računalnik.

Avtomatska drsna vrata, ki so že desetletja na trgu so vrata katera so popolnoma računalniško vodena. To pomeni številne nove funkcije in uporabe na eni strani, na drugi strani pa znižanje stroškov, zaradi hitrejšega odkrivanja in odpravljanja napak, kakor tudi zmanjšanja le teh.

Prav tako je na področje avtomatskih vrat posegla tudi pametna tehnologija s katero so avtomatska vrata postala uporabniku prijazna.

 

 

SENČILA

 

Za odlično udobje in estetski videz vsake hiše poskrbijo ravno senčila. V ponudbi stavbnega pohištva Priba okna d.o.o. se znajdejo senčila vseh sort in vrst.

 

 

 

POLICE

 

 

 

ADAPTACIJE

 

 

 

DODATKI

 

 

Oglejte si še nekaj naših REFERENC.

 

 

Zakaj izbrati PRIBA OKNA D.O.O.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

041/402-780 (g. Primož)

041/449-334 (ga. Barbara)

01/510-55-30 (Salon)

 

info@priba-okna.si

 

 

Za varen, varčen in lep dom.