Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

STAVBNO POHIŠTVO PEAL D.O.O.

STAVBNO POHIŠTVO PEAL D.O.O.
KontaktSTAVBNO POHIŠTVO PEAL D.O.O.
Obrtna cona Logatec 3
1370 Logatec
Kontakt041 409 536
Kontakt01 754 21 98
Kontaktinfo@peal.si
Kontakt https://peal.si/
Davčna št.:SI65123395
Direktor:Aleš Petrina

 

STAVBNO POHIŠTVO PEAL D.O.O.

RAZGLED NA PRIHODNOST

 

 

O nas

 

Peal smo...


... podjetje specializirani za proizvodnjo, prodajo in montažo stavbnega pohištva - PVC okna in vrata iz umetnih mas ter aluminija. 

Naša kvaliteta izdelkov in storitev je na najvišjem nivoju, katero dosegamo z uporabo najkvalitetnejših PVC in ALU materialov in najmodernejšo izdelavo ter profesionalno montažo naših izdelkov. Pri izdelavi oken in vrat uporabljamo materiale priznanega nemškega proizvajalca Schüco International KG.

Prepričani smo, da boste na naših spletnih straneh našli primerno rešitev; vsekakor pa priporočamo, da nas pokličete oziroma pošljete elektronsko sporočilo in z veseljem vam bomo svetovali oziroma se dogovorili za informativen sestanek.

 

 

PVC OKNA

 

OKNA

 

 

 

BALKONSKA VRATA

 

 

PANORAMSKA STENA

 

 

 

PVC VHODNA VRATA

 

Vrhunski profili, prilagojeni potrebam vhodnih vrat

 

Visokokakovostna profila Corona CT 70 in Corona SI 82 z izvrstnimi konstrukcijskimi ojačitvami, odličnim tesnjenjem in varnostnimi prednostmi omogočata tudi izdelavo vhodnih vrat. Kakovost je tu še posebej pomembna, saj je pri vhodnih vratih obremenjenost največja – prenesti morajo veliko odpiranj in zapiranj, ob tem pa ohraniti vse svoje karakteristike brez deformacij.

Z izborom ustreznega polnila boste estetsko zaokrožili energetsko učinkovita in varna vrata ter dosegli njihovo trajno uporabnost.

 

 

SENČILA

 

ALU ROLETE

 

NA SENČNI STRANI UDOBJA


Naravna klimatska naprava


Z uporabo rolet lahko uravnavate temperaturo v prostoru in tako zmanjšate stroške ogrevanja do 30 %, poleti pa zaustavite kar 80 % vročine. Rolete omogočajo popolno zatemnitev prostora in s tem miren spanec. Ščitijo tudi pred učinki vetra in močnih padavin. Kakovostni materiali in premišljeni detajli omogočajo dolgotrajno uporabo. Imajo 5 let garancije.

Pri novogradnjah in ob menjavi oken vgrajujemo nadokenske rolete, pri naknadni montaži na okno pa predokenske rolete v aluminijastih omaricah, ki so na voljo v različnih oblikah in barvah. S podometno izvedbo se roletno omarico skrije pod omet oziroma izolacijo.

 

 

ŽALUZIJE

 

Uravnavanje svetlobe v prostoru

IMAJO 5 LET GARANCIJE.

Sodobne zunanje žaluzije omogočajo uravnavanje svetlobe v prostoru, z žaluzijami Hero pa dosegamo najboljšo zatemnitev na tržišču.

Tehnološko so izpopolnjene do te mere, da čas, uporaba in izpostavljenost vremenskim vplivom ne vplivajo na mehko in tiho delovanje.

 

 

KOMARNIK

 

Nadlogi vstop prepovedan

Izpopolnjeni komarniki že dolgo ne ščitijo le pred komarji. Z odpornejšimi mrežicami se lahko zaščitimo tudi pred večjo nadlogo, na primer pred glodalci v kletnih prostorih, s finejšimi pa pred tisto komaj vidno – malimi insekti in cvetnim prahom.

Komarniki so izdelani iz stabilnih aluminijastih profilov, ki ne rjavijo in ne zbledijo. Več izvedb komarnika omogoča prilagoditev vašemu tipu vrat ali oken ter uporabi. Možno jih je tudi vgraditi v roletno omarico ali k žaluzijam, uporabiti pri polknih ali samostojno.

 

 

 

Svojim strankam zagotavljamo:

 

KVALITETA

 

 

MONTAŽA

 

 

GARANCIJA

 

 

IZKUŠNJE

 

 

 

Oglejte si tudi mnenja strank.

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

Telefonski št.:

041 409 536

01 754 21 98

 

E-mail naslov:

info@peal.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.