Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

SLAVEC - PRO d.o.o.

SLAVEC - PRO d.o.o.
KontaktSLAVEC - PRO d.o.o.
Selce 17
6257 Pivka
Kontakt051/669-066
Kontaktinfo@slavecpro.si
Kontakt https://slavecpro.si/
Davčna št.:SI96774096
Direktor:JAN SLAVEC

 

Za varen, funkcionalen in moderen vhod vašega doma.

Z vami že od leta 1995.

 

 

 

O nas

SLAVEC - PRO d.o.o. smo družinsko podjetje s 30-letno tradicijo, znanje in sodelovanje z vodilnimi proizvajalci okovja so zagotovilo za kakovost naših izdelkov in storitev. Ker se zavedamo, da je  varovanje premoženja in ljudi zelo občutljivo področje, smo se povezali z podjetjem ABUS kot glavnim dobaviteljem za izdelke zaklepanja in kontrole dostopa.

Naj gre za klasično - mehansko zaklepanje, elektronske ključavnice ali ostale komponente pasivne varnosti - ABUS je vedno v samem vrhu. Posledično tudi mi lahko svojim kupcem nudimo najzanesljivejše in najvarnejše rešitve, oblikovno dovršenost ter možnost strokovne vgradnje.

Vizija podjetja je slediti trendom na globalnem trgu, nadgrajevati ponudbo in znanje, ter tako našim kupcem zagotoviti optimalno rešitev zaklepanja in ostalih izdelkov za varovanje domov, poslovnih zgradb ali javnih ustanov. 

 

     

 

 

PRODAJNI PROGRAM

 

Za kupce z izbranim okusom, ki želite le najboljše. Brez kompromisov!

 

Cilindrični vložki

 

Izberite najprimernejši model cilindričnega vložka

     

 

 

Kljuke

Poleg funkcionalnosti sta pri kljukah pomembna tudi slog in usklajenost s prostorom. Kljuka je močan dekorativni element predvsem barva je tista, ki lahko pomembno spremeni izgled vaših vrat in celotnega interierja. V primeru javnih ustanov je najpomembnejši kriterij obremenjenost (frekvenca odpiranj). Zato je odločilna zanesljivost načina pritrditve kljuke, material in pa površinska zaščita pred obrabo.

        

 

 

Digitalna kukala

Digitalno kukalo preko kamere na zunanji in barvnega LCD prikazovalnika na notranji strani, omogoča spremljanje dogajanja pred vašimi vrati. Poleg osnovnega preverjanja obiskovalca, imajo naprednejši modeli še možnost spremljanja na mobilnem telefonu, nočni IR vid, shranjevanja slik, video domofon in senzor gibanja - vse v realnem času. Naprava je še posebej primerna za starejše, slabovidne in osebe nižje rasti (otroke), ker zaslon nudi jasno in dovolj veliko sliko za prepoznavanje oseb.

                        

 

Označbe

Na spletu ustvarite označbe na vratih po vaši meri.  Izberite obliko, barvo ter dodajte tekst. Lahko pa enostavno izberete enega od že pripravljenih piktogramov ali barvnih okvirjev za vložne kartone.


 

      

 

 

Hramba ključev

Upravljanje s ključi se začne z varnim shranjevanjem ko jih ne potrebujete, udobnim prenašanjem ter prepoznavanjem vaše kopije. Hramba pomeni VEDNO ISTO, vidno mesto - najprimernejše so stenske omarice z ali brez možnosti zaklepanja. Ko bo ključ postal osebna last in bo skrb zanj rutina, se bo povečala odgovornost - posledično ne bo več izgubljanja oziroma stalnega iskanja ter dogovarjanja med imetniki kdo ga ima. Odpade pa tudi nevarno puščanje ključev pod predpražniki, za cvetličnimi lonci in drugih mestih, ki jih vlomilci zlahka prepoznajo!


 

                        

 

Sistemi pametnega odklepanja

Seznam funkcij je dolg: od izbire načina odklepanja (tipkovnica, prstni odtis, daljinec, telefon, internet...) do časovnega omejevanja dostopanja, sledenja zgodovini, odklepanja na daljavo in kombinacije z alarmi. Vsi elektronski sistemi ohranjajo mehansko zaklepanje - nadomeščajo le klasični ključ z naprednejšimi metodami prepoznavanja pravice vstopanja. V večini primerov je možno vrata nadgraditi z elektronskimi rešitvami brez večjih posegov v obstoječe okovje.

 

                                     

                                    

 

 

Se sprašujete zakaj izbrati ravno nas?

 

 

Vaš vhod je simbol in pečat vašega doma!

Ustvarjamo varnost, enostavnost in občudovanje pogledov."

Vaša ekipa SLAVEC-PRO d.o.o.

 Slavec PRO kljuke, cilindrični vložki

 

Stopite v stik z nami.

 

Telefonska številka:

051/669-066

 

Elektronski naslov:

info@slavecpro.si