Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

SENČILA BLED D.O.O.

SENČILA BLED D.O.O.
KontaktSENČILA BLED D.O.O.
Pot na lisice 11
4260 BLED
Kontakt04/575-23-00
Kontaktinfo@sencila-bled.si
Kontakt www.sencila-bled.si
Davčna št.:SI26505444
Direktor:PINTAR GREGOR, BOGATAJ SANDRA

 

SENČILA BLED D.O.O.

TRADICIJA IN KVALITETA ŽE OD LETA 1978.

 

 

O podjetju

 

Začetki segajo že v leto 1978, ko je ustanovitelj in dolgoletni lastnik ter direktor podjetja Jože Pintar, začel z montažo senčil kot pogodbeni sodelavec podjetja LIV Postojna. Zaradi vse večjega povpraševanja in naročil, je kmalu zaposlil nekaj monterjev. V nekaj letih je podjetje s peščico zaposlenih začelo tudi s svojo lastno proizvodnjo senčil.

Danes podjetje z 29 zaposlenimi sodi med vodilne slovenske proizvajalce senčil, ki tudi izven slovenskih meja slovi po visoki kvaliteti izdelkov in storitev.

V podjetju SENČILA BLED D.O.O. vam na področju senčenja in dekoracije prostorov s senčili zagotavljamo celostne rešitve. Dostavo in montažo za vas opravimo v najkrajšem možnem času. Prostore vam opremimo s kakovostnimi izdelki, katerih življenjska doba je zato tudi 30 let in več.

Najprimernejši tip senčil za opremo vaših prostorov, ki ga ni v naši redni ponudbi, vam izdelamo posebej glede na vaše potrebe. Na vaše želje se odzovemo hitro! 

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

TENDE STOBAG

 

KVALITETNO TENDO, ki nam bo služila dolgo in dobro, nam nudi švicarski proizvajalec tend STOBAG, ki ima dolgo tradicijo in se ponaša s švicarsko kvaliteto in natančnostjo.

 

 

 

ZASENČITVENA JADRA

 

Nova dimenzija na področju senčenja, čiste linije, enostaven dizajn - to je zložljivo ZASENČITVENO JADRO, ki omogoča senčenje velikih površin, do 70 kvadratnih metrov.

Z novo razvito, visoko kvalitetno tehniko, so jadra postala skoraj obvezen element v sodobni moderni gradnji in nudijo izjemno veliko, tako na področju samega senčenja, kot vremenske zaščite. Umetnost oblikovanja, materiali, barve in velikost dajejo vsakemu jadru posebej edinstven izgled.

Možne standardne oblike so trikotne in štirikotne, s poljubnim naklonom tkanine.

 

 

VRTNE ZGUBANKE STOBAG

 

So v zadnjih letih zelo popularna rešitev za samostojno senčenje fiksnih vrtnih konstrukcij in pergol.

Vrtno gubano senčilo vam lahko dobavimo v številnih različnih izvedbah, od najenostavnejših ročnih gubanih senčil, pa do najzahtevnejših električno gnanih sistemov, ki senčijo velike terase restavracij in drugih javnih prostorov. Omenjeni samostoječi sistemi so navadno opremljeni s popolnoma vodotesno PVC tkanino, ki je obenem idealno senčilo v sončnih in vročih, ter učinkovita streha v deževnih dneh. Gubana senčila so standardno opremljena tudi s sistemom za avtomatski odtok meteorne vode.

 

 

SENČILA ZA ZIMSKE VRTOVE

 

Zimske vrtove, manjše steklene strehe in strešna okna odlično senčimo s senčilom Airomatic.

Lepo oblikovana kaseta je tako kot vsi ostali deli iz visoko kvalitetnega aluminija. Ko tendo zložimo skupaj, se zaključni profil lepo prilega v kaseto in s tem tvori celoto, ki ščiti blago pred zunanjimi vplivi.

Za enakomerno napeto platno skrbijo plinske vzmeti v vodilih, pritrdilni elementi pa so izdelani tako, da omogočajo fleksibilno in enostavno montažo, tudi pri kompleksnejših konstrukcijah.

 


 

ZUNANJE ŽALUZIJE

 

 

NOTRANJE ŽALUZIJE

 

Izbiramo lahko med različnimi tipi notranjih senčil:

Klasika so notranje žaluzije TIP STANDARD, z upravljanjem na komandno palčko in dvižno vrvico. Nudijo možnost regulacije svetlobe z spreminjanjem naklona lamel, odlično senčijo, poleg tega pa so enostavne za kombiniranje z obstoječo notranjo opremo.

Zelo aktualne so notranje žaluzije tip ISONOMIC HIT. Omogočajo enostavno uporabo in upravljanje s posebno verižico. Verižica ima dvojno funkcijo in sicer dvigovanje ali spuščanje žaluzije in spremembo naklona lamel. Vsi vitalni deli se nahajajo v zgornjem profilu s pokrovom tako, da oblikujejo lepo zaključeno celoto in da se prepreči negativen vpliv okolja na mehanizem. Enostavna je tudi montaža, primerno za vse tipe oken.

 

 

NOTRANJE LESENE ŽALUZIJE

 

Lesene žaluzije so na trgu že kar nekaj časa, a so še vedno kos senčila, ki predstavlja nekaj več, nekaj in v prostoru naredi nekaj več. Les je material, ki je prijeten, eleganten, dragocen, topel in navdihujoč. Vse te lastnosti ima tudi notranja lesena žaluzija, ki ji lahko damo naziv "kraljica žaluzij". V prostoru morajo dihati in imeti pomembno funkcijo, ne le senčenje, še pred tem so dekoracija.

 

 

PLISE SENČILA

 

Plise senčila bi po priljubljenosti zadnja leta skoraj lahko uvrstili na zmagovalno pozicijo. 

 

 

 

PANELNE ZAVESE

 

Predstavljajo sinonim dovršenega senčila za večje steklene površine; drsna vrata, panoramska okna, steklene stene.

Poleg tega z njimi lahko pregradimo prostor, zakrijemo kar želimo, da je nevidno ali se zgolj poigramo s prostorom, ustvarimo nov ambient po trenutnem navdihu in ga kadarkoli spremenimo.

 

 

LAMELNE ZAVESE

 

LAMELNE ZAVESE ali navpične žaluzije so idealna izbira za vaše poslovne prostore, uporabite pa jih lahko tudi v stanovanju. Sodijo med kvalitetnejša senčila, namenjene pa so zasenčevanju srednjih in večjih steklenih površin.

Z njimi lahko uravnavate količino svetlobe v prostoru glede na vaše želje in potrebe. Lamelne zavese vaš prostor zasenčijo in obenem ustvarijo prijetno, svetlo okolje.

 

 

NOTRANJI ROLOJI

 

ROLOJI so na trgu že mnogo let, marsikdo bi se vprašal, kaj je tu lahko novega?

Res težko, pa kljub vsemu. Vsako leto se izboljšujejo mehanizmi za upravljanje; enostavne PVC materiale izpodrivajo kovinski detajli, tkanine so bolje obdelane in imajo tako daljšo življenjsko dobo.

V povezavi z bogato izbiro tkanin dobimo izjemen izdelek, gladkih enostavnih linij, zelo priljubljeno v moderni arhitekturi.

Vse več je možnosti elektro pogona, kar je zelo dobrodošlo predvsem pri večjih ali težje dostopnejših rolojih.

 

 

DUO ROLO

 

Po sistemu delovanja in montaže oz. umestitve v prostor je zelo podoben klasičnemu prostovisečemu roloju, posebnost je tkanina, ki je razdeljena na popolnoma transparentne in na netransparentne pasove.

Ker blago teče dvoplastno, imamo omogočeno popolno ali le delno zasenčitev. V kolikor blago zaustavimo v položaju, kjer se izmenjujejo popolnima prosojni in neprosojni pasovi, nam to omogoča pogled navzven, hkrati pa nam rolo nudi določeno zasebnost.

 

 

ZUNANJI ROLOJI

 

Moderno senčilo, ki preprečuje segrevanje stekla. Skrivnost je v sceen tkanini, ki je narejena iz steklenih vlaken, je odporna na vremenske vplive in negorljiva. Deluje tako, da resorbira toploto sončnih žarkov in je ne prepušča dalje, zato steklo za screen rolojem ostane hladno, kar bistveno zmanjša temperaturo v prostoru.

Priporočljivo predvsem za poslovne objekte, saj prosojnost screena omogoča nemoteno delo z računalniki in hkrati dopušča pogled navzven.

 

 

KOMARNIKI

 

S komarnikom na oknu ali vratih boste varni pred vsemi vrstami mrčesa in insekti podnevi in ponoči. Rešitev je trajna, ne potrebuje vzdrževanja in kar je pomembno tudi okolju prijazna.

Komarniki so izdelani iz ekstrudiranega aluminija, zato ne rjavijo, ne zbledijo in so na voljo v pestri barvni kolekciji. Ker so prašno barvani nikoli ne potrebujejo ponovnega barvanja. Mrežica je izdelana iz kakovostnih steklenih vlaken, ki zagotavljajo, da je mrežica stabilna, optimalno napeta in odporna na vremenske vplive.

 

 

 

ROLETE

 

Rolete služijo tudi kot zaščita pred vročino v poletnih mesecih in kot zaščita pred izgubo toplote v zimskih mesecih. Ker se nahajajo na zunanji strani oken, preprečujejo segrevanje okenskega stekla in nastanek efekta tople grede v prostoru, pozimi pa poskrbijo za dodatno izolacijo in s tem za prihranek energije.

Obenem pa predstavljajo rolete dodaten varnostni element in zaščito pred vlomom saj v spuščenem položaju znatno otežijo vstop skozi okno ali balkonska vrata.

 

 

TENDE STANDARD

 

 

BIOKLIMATSKE PERGOLE

 

 

 

NAVODILA ZA IZMERO IN MONTAŽO

 

 

Pri merjenju dimenzij okna, na katerega želimo namestiti notranjo žaluzijo, je pomembno, da najprej izmerite širino okna in šele nato višino.

 

 

Pri poševnih okenskih letvicah navedemo točno mero med letvicami. V primeru, da so letvice pravokotne, potem na širino odvzamemo 2-3 mm od skupne mere.

Zaželeno je, da se okno premeri na treh nivojih: zgoraj, spodaj in na sredini okna. Najmanjša izmerjena mera je prava.

Vedeti morate, da je komanda za upravljanje žaluzije ponavadi v nasprotni smeri od strani okenske kljuke.

V primeru dodatnih vprašanj lahko pokličete g. Romana Kendo na telefonsko številko 04 575 23 06 ali mobitel 031 618 480.

 

 

Obiščite naš SALON.

 

 

Zakaj izbrati SENČILA BLED D.O.O.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.: 04/575-23-00

E-mail naslov: info@sencila-bled.si

 

Z veseljem bomo sodelovali z vami.