Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

SENČILA BLED D.O.O.

SENČILA BLED D.O.O.
KontaktSENČILA BLED D.O.O.
Pot na lisice 11 (4260 Bled), Razstavni salon: Šmartinska 52
1000 LJUBLJANA
Kontakt+ 386 (0) 1 810 73 45, + 386 (0) 4 575 23 00
Kontaktsalonlj@sencila-bled.si
Kontakt https://sencila-bled.si/
Davčna št.:SI26505444
Direktor:BOGATAJ SANDRA

 

SENČILA BLED D.O.O.

S tradicijo in jasnimi cilji.

 

 

O podjetju

 

Senčila Bled so uspešno globalno podjetje z družinskimi koreninami. Slednje botruje dejstvu, da vse, kar delamo, delamo maksimalno odgovorno, s strastjo in predanostjo. Podjetje se lahko pohvali z več kot 40-letno tradicijo, jasno vizijo in optimističnim pogledom v prihodnost.

Danes je podjetje, Senčila Bled, priznana blagovna znamka s 36 zaposlenimi, ki sodi med vodilne slovenske ponudnike senčil in komarnikov ter slovi tudi izven slovenskih meja po visoki kakovosti izdelkov in storitev.

 

 

TENDE

 

S tendami Senčila Bled boste na svoji terasi ustvarili prijetno senco in s tem odličen prostor za bivanje na prostem od prvih pomladnih do poznih jesenskih dni. Še več, s tendami Senčila Bled boste zunanji prostor ohranili suh tudi med pogostimi poletnimi nalivi, zato neprijetne selitve med teraso in notranjimi prostori ne bodo več potrebne. In ker so tende Senčila Bled tudi konstrukcijsko izjemno čvrste ter tako odporne proti močnim sunkom vetra, tudi ta ne bo zmotil prijetne zabave na prostem. Za »piko na i« vašemu zunanjemu udobju pa lahko poskrbite z vgrajeno LED osvetlitvijo v konstrukciji tende. Tako bo s tendami Senčila Bled vaše bivanje na prostem posebno doživetje ne glede na vreme in del dneva. Izbirate lahko med več kot 30 različnimi modeli, barve konstrukcije in izbor tkanin pa so praktično neomejeni.

 

Spoznajte več ... 

 

 

SENČNA JADRA

 

Senčno jadro je v sodobni arhitekturi zaradi svojega minimalističnega in izčiščenega dizajna na vrtu nepogrešljiv arhitekturni element, ki celotni zunanji podobi doda neprecenljivo vrednost.

Pri podjetju Senčila Bled smo ponosni zastopnik senčnih jeder priznanega proizvajalca Soliday, ki že od leta 1973 zagotavlja visoko kakovostne in sodobne rešitve senčenja.

 

Spoznajte več ...

 

 

SENČILA ZA ZIMSKE VRTOVE

 

Ali so v vašem zimskem vrtu tropske temperature? S senčili za zimske vrtove poskrbimo za optimalno klimo v vašem zimskem vrtu. Medtem ko pozimi za steklom še uživamo v nežnih sončnih žarkih, se to lahko spomladi že spremeni v trpljenje tako za ljudi kot za rastline. Da vaša steklena oaza ne bo postala rastlinjak, so vam na voljo po meri narejena senčila za zimske vrtove, strešne in vertikalne površine. Serijsko vgrajen elektro pogon nudi udobje pri upravljanju. Opcijsko je na voljo tudi avtomatika za sonce in veter, ki poskrbi za samodejno hlajenje pri povišani zunanji temperaturi. Sistemi za senčenje atrijev so posebej primerni za montaže med zgradbami ter na obstoječih strukturah, saj učinkovito ščitijo pred soncem in dežjem.

 

Spoznajte več ...

 


 

ZUNANJE ŽALUZIJE

 

Z zunanjimi žaluzijami Senčila Bled boste vašemu prostoru zagotovili najboljšo zaščito pred čezmernim segrevanjem in omogočili zračenje tudi ob popolni zaprtosti lamel. Zunanje žaluzije absorbirajo velik del sončne energije, s čimer znatno pripomorejo k nižanju temperature notranjih prostorov, brez uporabe klimatskih naprav.

Zaradi velikih prednosti so zunanje žaluzije trenutno najpogostejša izbira med zunanjimi senčili. 

 

Spoznajte več ...

 

 

NOTRANJE ŽALUZIJE

 

Z notranjimi žaluzijami Senčila Bled boste optimalno uravnavali svetlobo v svojem prostoru in obenem zagotovili ravno pravšnjo mero intimnosti. Odlična senčila za vse tiste, ki jim je preprostost, funkcionalnost in ekonomičnost izdelka na prvem mestu. S pestro izbiro materialov, modelov, barv, širin lamel in možnostjo vgradnje so notranje žaluzije še vedno zelo prodajana senčila, stranke pa nad njimi navdušene. Notranje žaluzije so odlična rešitev za zasebna stanovanja, poslovne in javne prostore. Njihova vgradnja je preprosta in hitra. Notranje žaluzije so v treh besedah KLASIKA, KI VZTRAJA.

 

Spoznajte več ... 

 

 

PLISE IN DUETTE SENČILA

 

Proizvajamo najboljše globalne sisteme notranjih senčil Hunter Douglas

V podjetju Senčila Bled smo ponosni ekskluzivni proizvajalci sistemov Hunter Douglas plise in Duette senčil. Podjetje je vodilno globalno podjetje in absolutni narekovalec trendov na področju visoko kakovostnih sistemov notranjih senčil.

 

Spoznajte več ... 

 

 

PANELNE IN LAMELNE ZAVESE

 

S panelnimi in lamelnimi zavesami Senčila Bled boste v svoj prostor vnesli ravno pravšnjo mero intimnosti, obenem pa bo prostor še vedno odlično osvetljen z najbolj zdravo in prijetno naravno svetlobo.

 

Spoznajte več ... 

 

 

NOTRANJI ROLOJI

 

Z notranjimi roloji Senčila Bled boste v svoj prostor vnesli ravno pravšnjo mero klasične elegance in šarma, obenem pa boste z izbiro modernih barvitih tkanin prostoru dodali veliko energije ter otroškega veselja. Z veliko izbiro različnih prosojnosti in struktur tkanine ter s kombinacijo različnih upravljalnih mehanizmov lahko ustvarimo najbolj ljubek rolo za malo okno v shrambi ali ogromen premični pano v najmodernejši kongresni dvorani. Opremljen z zelo prosojno tkanino je lahko rolo le nežen pajčolan pred oknom, lahko pa z mogočnim zatemnilnim materialom tudi podnevi popolnoma zatemni vaš prostor.

 

Spoznajte več ...

 

 

ZUNANJI ROLOJI

 

Z zunanjimi roloji Senčila Bled boste svojemu prostoru zagotovili najboljšo zaščito pred čezmernim segrevanjem in kljub spuščeni tkanini bo v prostoru še zmeraj zadostna količina dnevne svetlobe. Zunanji roloji absorbirajo velik del sončne energije, s čimer znatno pripomorejo k znižanju temperature notranjih prostorov brez uporabe klimatskih naprav.

 

Spoznajte več ...

 

 

KOMARNIKI

 

S komarniki Senčila Bled boste svoje notranje prostore na eleganten, prijazen in učinkovit način zaščitili pred nepovabljenimi malimi gosti. Ker so vse žuželke tako zelo pomembne za ekosistem, bomo z vgradnjo komarnikov pomagali tudi njim, ko jih bomo zadržali v njihovem naravnem, zunanjem okolju.

 

Spoznajte več ...

 

 

ROLETE

 

Z roletami Senčila Bled boste vašemu prostoru zagotovili odlično zaščito pred čezmernim segrevanjem poleti in ohlajanjem pozimi. Rolete so edino senčilo na trgu, ki omogoča popolno zatemnitev. Zračni kanal med spuščenim roletnim plaščem in steklom predstavlja odlično izolativno maso.

Zaradi velikega števila prednosti so rolete še vedno odlično prodajan izdelek.

 

Spoznajte več ...

 

 

BRISOLEJI

 

Z brisoleji Senčila Bled boste vašemu prostoru zagotovili odlično zaščito pred čezmernim segrevanjem poleti. Senca, ki jo zaradi svoje velike mase in širine naredijo lamele brisolejev, je še posebej prijetna.

Horizontalno ali vertikalno nameščeni brisoleji predstavljajo tudi odličen arhitekturni dodatek in določajo značaj fasade vašega objekta.

 

Spoznajte več ...

 

 

PERGOLE

 

S pergolami Senčila Bled boste na svojem vrtu ali terasi ustvarili vrhunsko multifunkcijsko terasno streho na izredno čvrsti konstrukciji. Pergola vas bo odlično zaščitila pred vsemi neželenimi vremenskimi vplivi: pred premočnim soncem, dežjem, vetrom in ob pravilni izbiri modela celo pred snegom. Naj bo sonce ali dež, poletje ali zima, s pergolo Senčila Bled je bivanje na prostem vrhunsko doživetje prav v vsakem letnem času.

 

Spoznajte več ...

 

 

BIOKLIMATSKE PERGOLE

 

Posamezne skupine pergol Senčila Bled najbolj določajo: velikost sistemov, oblika, čvrstost konstrukcije in njena zasnova, tip tkanine ter način vgradnje. Možnost izbire različnih modelov od minimalistične pergole z ravno napeto tkanino do najkompleksnejšega in tehnološko dovršenega modela bioklimatske pergole Bavona hardtop z rotirajočimi aluminijastimi lamelami, pripravljenega za upravljanje s pametnim telefonom ali avtomatiziranega preko vremenske postaje.

Z mislijo na uporabnika. Z mislijo na prijetnejše bivanje na prostem … pergole Senčila Bled!

 

 

BIOKLIMATSKA PERGOLA S POMIČNO STREHO- SKYLIFE

 

BIKLIMATSKA PERGOLA Z ALUMINIJASTIMI LAMELAMI 

 

STEKLENI NADSTREŠKI

 

Uživajte v popolni svetlobi, zaščiteni v vsakem vremenu. Stekleni nadstreški vam to omogočajo. V vsakem letnem času.

 

Spoznajte več ...

 

 

MONTAŽA

 

Montiramo najlepšo senco in najboljšo klimo.

Pridemo ob dogovorjenem času, zaščitimo delovišče, senčila strokovno montiramo, za seboj počistimo, predstavimo izdelek in vas poučimo o rokovanju in vzdrževanju. Montažo senčil opravimo profesionalno ter kar se da tiho, pri tem pa ne motimo ne vas in ne vaših sosedov.

 

LOKACIJA:

 


 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

+ 386 (0) 1 810 73 45

+ 386 (0) 4 575 23 00

 

salonlj@sencila-bled.si

 

Z veseljem bomo sodelovali z vami.