Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/vozmar01/domains/stavbno-pohistvo.org/public_html/system/codeigniter/Common.php on line 130

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/vozmar01/domains/stavbno-pohistvo.org/public_html/system/codeigniter/Common.php on line 136

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/vozmar01/domains/stavbno-pohistvo.org/public_html/system/libraries/Loader.php on line 255

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/vozmar01/domains/stavbno-pohistvo.org/public_html/system/database/DB.php on line 133
SENČILA AKROL TOMAŽ KOSEC S.P. (rolete, žaluzije, pliseji, roloji...) - stavbno-pohistvo.org
Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

SENČILA AKROL TOMAŽ KOSEC S.P. (rolete, žaluzije, pliseji, roloji...)

SENČILA AKROL TOMAŽ KOSEC S.P. (rolete, žaluzije, pliseji, roloji...)
KontaktSENČILA AKROL TOMAŽ KOSEC S.P. (rolete, žaluzije, pliseji, roloji...)
PREŠERNOVA CESTA 8
1234 MENGEŠ
Kontakt01 723 72 84
Kontakt01 723 00 53
Kontaktinfo@akrol.si
Kontakt www.akrol.si
Davčna št.:SI26662370
Direktor:KOSEC TOMAŽ

 

 

Spoznajte Akrol - Spoznajte svet vrhunskih senčil.

Z vami že od leta 1994!

 

žaluzije, rolete, plise senčila, komarniki, markize

 

O podjetju

 

Akrol je družinsko podjetje, ki že več kot 20 let svojim kupcem zagotavlja visoko kvalitetna senčila katerih zaščitni znak so visoka kvaliteta in najnovejši trendi.

Pri tem dajemo velik poudarek na kvalitetno svetovanje in brezhibno montažo. Pohvalimo se lahko, da nam je v vseh teh letih zaupalo že veliko zadovoljnih strank in da njihovo število stalno narašča.

 

Zunanja senčila

 

 

rolete, zunanje žaluzije, komarniki

 

ROLETE

 

Rolete Akrol so vrhunska senčila, ki vas bodo varovala pred različnimi vremenskimi vplivi ter vam bodo nudila zaščito pred zunanjimi vplivi (hrup, protivlomna zaščita, zaščita pred vdorom mrčesa, ...).

Rolete Akrol vam nudijo popolno zatemnitev prostora ter boste z njimi tudi prihranili pri strošku energije.

 

 

 

ZUNANJE ŽALUZIJE

 

Zunanje žaluzije Akrol nudijo vrhunsko rešitev za uravnavanje intenzivnosti svetlobe tako za poslovne kot stanovanjske objekte.

Zunanje žaluzije Akrol so izdelane iz možnega aluminija, kar uporabniku zagotavlja, da jim zunanji vremenski vplivi ne morejo do živega.

 

 

KOMARNIKI

 

Komarniki Akrol vam zagotavljajo zračenje prostora brez vdora nadležnega mrčesa.

V kolikor imate težave z alergijami, bodo komarniki Akrol z antialergijsko mrežo poskrbeli za dodatno zaščito pred cvetnimi pelodi.

 

 

 

SCREEN SENČILA

 

Screen senčila Akrol nudijo prekrasen zunanji izgled vašega objekta ter se hkrati obnesejo odlično tako v zimskem (izolira), kot poletnem času (prepreči segrevanje prostora).

V poletnih mesecih, screen senčila Akrol v prostoru zmanjšajo temperaturo tudi do 10°C.

 

 

MARKIZE

 

Markize Akrol predstavljajo optimalno rešitev za senčenje vaših teras, gostinskih lokalov, trgovin, ... ter vam na prostem omogočajo maksimalno senco in užitek.

Markize Akrol dopuščajo tudi možnost potiska z reklamo, kar vam omogoča dodatno promocijo.

 

 

 

GARAŽNA ROLO VRATA

 

Garažna rolo vrata Akrol vam nudijo vrhunsko kvaliteto, funkcionalnost ter estetiko. Poleg enostavnega in varnega upravljanja vam garažna rolo vrata Akrol zagotavljajo tiho in zanesljivo delovanje.

 

 

 

Notranja senčila

 

 

rolete Akrol

 

NOTRANJE ŽALUZIJE

 

Notranje žaluzije Akrol predstavljajo ugodno in hkrati odlično regulacijo svetlobe ter vam zagotavljajo enostavno uporabo in estetski izgled.

Z atraktivnimi barvnimi vzorci notranje žaluzije Akrol prostoru dodajo piko na i.

 

 

PLISE SENČILA

 

Plise senčila Akrol hkrati nudijo zaščito ter moderen izgled vaših prostorov. Atraktivne barve plise senčil Akrol in moderni vzorci poskrbijo za ključne detajle vašega prostora.

 

 

ROLOJI

 

Roloji Akrol predstavljajo dekorativni element vašega prostora ter so hkrati učinkovito senčilo.

Prostor je možno popolnoma zatemniti z zatemnitvenim platnom. Roloji Akrol vam nudijo atraktiven izgled vašega prostora.

 

 

 

DUO ROLOJI

 

Duo roloji Akrol so vrhunska senčila, ki uporabniku omogočajo pogled navzven ter hkrati zagotavljajo diskretnost.

Duo roloji Akrol s svojim dvojnim platnom nudijo uravnavanje svetlosti prostora.

 

 

PANELNE ZAVESE

 

Panelne zavese Akrol so dostopne v različnih barvah in dimenzijah. Vaši prostori bodo z uporab panelnih zaves modernejši ter elegantnejši.

V kolikor potrebujete senčenje večjih steklenih površin so panelne zavese Akrol pravi odgovor.

 

 

LAMELNE ZAVESE

 

Lamelne zavese Akrol predstavljajo najboljšo rešitev za poslovne prostore, saj hkrati zagotavljajo zaščito pred soncem ter nudijo moderen izgled prostora.

 

 

Rezervni deli

 

 

 

7 x Zakaj rolete, zunanje žaluzije, komarniki, markize, ... Akrol?

 

 

AKROL WAY

 

Edinstven pristop, s katerim vam omogočimo, da imate po meri narejena senčila montirana že v 10 dneh od vašega naročila!

 

Na kakšen način Akrol svojim strankam zagotavlja vrhunsko kvaliteto senčil z strokovno montažo ob točno dogovorjenem roku?

 

Akrol je odlično organizirano družinsko podjetje. Imamo edinstveno organiziranost dela v podjetju in koncept proizvodnje, kjer vse poteka po točno zastavljenem terminskem planu. Tako vsi zaposleni in stranke točno vemo v kateri fazi je katero naročilo in kdaj bo montaža.

 

Z namenom 100% nadzora nad kvaliteto izdelkov in montaže, pri Akrolu nimamo podizvajalcev, ampak vse delo opravimo sami in za svojim delom tudi stojimo.

S tem so popolnoma neodvisni od drugih, naša fleksibilnost pa nam omogoča da se tudi v primerih povečanega obsega dela lahko hitro prilagodimo in delo opravimo v dogovorjenih rokih.

 

Naša oprema in uporaba le najboljših materialov priznanih dobaviteljev, nam omogoča da lahko našim strankam rešimo tudi najbolj zahtevna pričakovanja s področja senčil.

 

rolete Akrol, zunanje žaluzije AKROL

 

GALERIJA NOTRANJA SENČILA:

 

 

GALERIJA ZUNANJA SENČILA:

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonske št.: 

 

01/ 723 72 84

041/ 798 122 (g. Tomaž)

 

E-mail naslov:

 

info@akrol.si

 

Vrhunska senčila za najzahtevnejše.