Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

RAJMAX Proizvodnja ALU in PVC stavbnega pohištva d.o.o.

RAJMAX Proizvodnja ALU in PVC stavbnega pohištva d.o.o.
KontaktRAJMAX Proizvodnja ALU in PVC stavbnega pohištva d.o.o.
Kozje 63A
3260 KOZJE
Kontakt03/80-90-495
Kontakt03/80-01-495
Kontaktponudba@rajmax.si
Kontakt https://www.rajmax.si
Davčna št.:SI12809730
Direktor:JANKO RAJGL, ANDREJA RAJGL

 

 

RAJMAX Proizvodnja ALU in PVC stavbnega pohištva d.o.o.

Prijetna toplina bivanja.

 

 

O podjetju

 

Podjetje Rajmax je uspešno družinsko podjetje z več kot dvajsetletno tradicijo. Smo med vodilnimi proizvajalci PVC in ALU stavbnega pohištva. S svojo tradicijo in sloganom Slovensko okno za prijetno toplino bivanj želimo našim kupcem sporočiti, da so naši proizvodi izdelani v Sloveniji ter da na prvo mesto postavljamo kakovost.

Kljub skromnim začetkom sta v naših glavah živeli zmagovalna miselnost in odločnost, da podjetje Rajmax umestimo na zemljevid vodilnih proizvajalcev PVC in ALU stavbnega pohištva v Sloveniji.

Leta 1998 je direktor Janko Rajgl videl priložnost in se odločil za samostojno pot, kjer je nadaljeval in nadgrajeval svoje znanje na področju izdelave in montaže stavbnega pohištva.

 

 

Okna (PVC OKNA, ALU OKNA)

 

Po meri narejena okna vrhunske kakovosti

Okna RAJMAX so z razlogom ena najpogostejših izbir tako za domove kot za poslovne prostore, saj jih odlikujejo mnogi presežki.

 

Okna, ki izstopajo po kakovosti

Okna RAJMAX se ponašajo z izjemno trajnostjo, dolgo življenjsko dobo, izvrstno toplotno izolacijo, izjemno odpornostjo na vremenske vplive ter z izjemno plemenitimi površinami svilenega mat sijaja, ki so že od nekdaj svojevrsten znak kakovosti izdelkov. Vsako okno je izdelano po želji in meri naših kupcev. Na voljo so pvc okna in alu okna.

Poleg standardnih oblik oken izdelujemo tudi poševna okna, trikotna okna, polkrožna okna ali okrogla okna, tako da vam lahko resnično ponudimo po meri oblikovane rešitve za vsak dom ali poslovni objekt.

 

 

 

Vhodna vrata Rajmax

 

Vhodna vrata so izraz osebnega sloga in individualnosti. Obiskovalcu dajejo prvi vtis o ljudeh, ki živijo ali delajo za njimi. Naj bodo vaša nekaj posebnega.

 

Zakaj so vhodna vrata Rajmax prava izbira?

 

PONUDBA PO MERI

Nudimo široko ponudbo vhodnih vrat iz različnih materialov (PVC umetna masa, kombinacija PVC in ALU ter ALU), v vseh stilih ter barvnih in oblikovnih variantah z različnimi posebnostmi pri kljukah ali ročajih.

MOČ, TRDNOST IN DOLGOLETNA FUNKCIONALNOST

Rajmax vhodna vrata so opremljena z visokokakovostnim okovjem nemškega proizvajalca G-U, ki nudi visok nivo varnosti in izboljša tesnjenje vrat ter je ključnega pomena pri dolgoletni brezhibni uporabi vrat in preprečevanju povešanja krila. Za večjo trdnost poskrbijo tudi ojačani vogali vratnih kril. Vsa vrata so opremljena z roll tečaji, ki omogočajo nastavitev v treh smereh in nudijo izredno nosilnost.

ODLIČNA TOPLOTNA IN ZVOČNA IZOLACIJA

Možna vgradnja širokega izbora vratnih polnil od 40 mm dalje, kar je ključnega pomena za odlično zvočno in toplotno izolativnost. Vsa vrata imajo nizek ALU prag, ki omogoča neoviran prehod in zagotavlja posebno termično zaporo.

OPTIMALNA VARNOST

Vsa vrata so opremljena z večtočkovnim avtomatskim zaklepanjem za okrepljeno zaščito pred vlomi. Okvirji in krila so iz večkomornih profilov, ojačanih s pocinkanimi jeklenimi ojačitvami, da varujejo vaš dom pred morebitnimi vsiljivci, obenem pa nudijo visoko izolativnost.

 

 

Garažna vrata

 

Garažna vrata imajo zelo pomembno funkcijo, zato je ključno, da na prvo mesto postavite kakovost, pa tudi funkcionalnost. Rajmax garažna vrata vam nudijo širok nabor rešitev za vse potrebe.

Garažna odprtina je lahko pravokotna, poševna, s segmentom ali polkrožnim lokom. Hörmann sekcijska vrata so primerna za vse vrste garažnih odprtin.

 

 

 

Avtomatska vrata

 

Rajmax je pravi naslov tudi, če iščete kakovostna in priznana avtomatska vrata G-U ATS. Zagotavljajo vam izjemno varnost in zanesljivost, prav tako pa avtomatska vrata povečajo udobje ter zračnost v prostorih.

Glede na različne vrste odpiranja jih delimo na: drsna vrata, krilna vrata, rotirajoča vrata.

 

 

Zimski vrtovi

 

Nič ne preoblikuje vašega doma bolj kot zimski vrt. Vaš bivalni prostor je bogatejši za prostor, kjer se srečata sončna svetloba in narava. Zimski vrt je zasnovan za prijetno bivanje skozi vse letne čase, saj je svetlo, prijazno mesto za druženje, zabave, mirne klepete ali čas, ki ga namenite le sebi.

Zimski vrt z domišljenimi detajli

Pri podjetju Rajmax poskrbimo, da od svojega zimskega vrta dobite vse, kar si želite in še več. Zimski vrt prilagodimo vašemu življenjskemu slogu in poskrbimo, da poudari estetiko vašega doma. Izbirate lahko med tradicionalno ali sodobnejšo zasnovo, ki se popolnoma zlije s slogom vašega doma. Zimski vrt vašemu bivalnemu prostoru doda lahkotnost, eleganco in prostoren videz.

Bogata izbira materialov

Zimski vrt lahko z našo pomočjo popolnoma prilagodite svojim potrebam, saj vam nudimo široko izbiro materialov, kot sta eleganten aluminij ali učinkovit PVC v različnih izvedbah. S kakovostnimi materiali, odpornimi na vremenske vplive, si zagotovite prijetno bivanje v vseh letnih časih.

Od prvega do zadnjega koraka

Naši strokovnjaki vam bodo svetovali tako pri zasnovi kot tudi pri izgradnji zimskega vrta, za vsakega posameznika pa izdelamo tudi načrt s statičnimi izračuni, da zagotovimo maksimalno funkcionalnost in varnost.

 

 

Senčila

 

Senčila Rajmax so izbira številka ena za vse, ki iščete vrhunsko kakovost in izvedbo na najvišjem nivoju. Izbirate lahko med različnimi sistemi rolet in ostalih senčil, ki zaščitijo okna in stekla pred vremenskimi vplivi, hkrati pa estetsko polepšajo vaš dom ali poslovne prostore.

Senčila Rajmax z izbranimi materiali omogočajo različne funkcionalnosti glede na vaše potrebe ter nudijo različne možnosti prepuščanja svetlobe, hkrati pa nudijo tudi dodatno toplotno in zvočno izolacijo.

 

 

 

Okenske police

 

Okenske police imajo poleg estetike tudi pomembno zaščitno vlogo ter so nepogrešljiv element vsakega objekta. Delimo jih v dve osnovni skupini, in sicer notranje in zunanje okenske police. V podjetju Rajmax vam nudimo okenske police najvišje kakovosti ter široko paleto različnih materialov in načinov izvedbe.

 

 

  

ALU program

 

ALU program obsega izdelavo ALU izdelkov po meri, kot so avtomobilski ALU nadstreški, ALU konstrukcije, ALU fasade, harmonika drsna vrata, …

Tako kot pri vseh izdelkih in storitvah na prvo mesto postavljamo kakovost ter vam z osebnim pristopom zagotovimo rešitve po meri.

 

 

  

Drsne stene

 

PremiDoor – vrata v novo dimenzijo

Življenje neodvisno od vremena – želja, ki jo ima vsak lastnik hiše.

S PremiDoor, dvižno-drsnimi vrata podjetja TROCAL lahko oblikujete velike odprtine, na primer na teraso ali vrt, kjer si želite maksimalno svetlobo.

Vaš dom se odpre v vaš vrt, vaša terasa postane vaš dom.

PremiDoor podjetja TROCAL je originalen vrhunski proizvod. Privlačen dizajn, brezčasen karakter, tehnične lastnosti kot tesnost so tako naravni kot zanesljivo delovanje z visokim udobjem za uporabnika.

 

 

Zunanje ALU ograje

 

Zunanje ALU ograje dajo vašemu domu poseben pečat s sodobnim in modernim dizajnom. So idealna izbira tako za novogradnje kot za obstoječe objekte. ALU ograje so izjemno trpežne in ne potrebujejo dodatnega vzdrževanja, prašno barvanje pa zagotovi trajno zaščito aluminija pred vsemi vremenskimi vplivi. Vse sledi vijačenja ali varjenja so zakrite in popolnoma neopazne. ALU ograje se odlično podajo k že obstoječim terasam, stopniščem ali balkonom. Zagotavljamo vam strokoven in oseben pristop, saj na podlagi svojega bogatega znanja poiščemo najbolj optimalno rešitev za vas ter poskrbimo za kakovostno izvedbo del.

 

 

Oglejte si tudi naše REFERENCE.

 

 

Oglejte si tudi naše AKCIJE

 

 

Zakaj izbrati RAJMAX Proizvodnja ALU in PVC stavbnega pohištva d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

Telefonski št.:

03/80-90-495

03/80-01-495

 

E-mail naslov: 

ponudba@rajmax.si

 

 

Prihodnost je tu. Kontaktirajte nas.