Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

PRONORM D.O.O.

PRONORM D.O.O.
KontaktPRONORM D.O.O.
Celjska cesta 39
2380 SLOVENJ GRADEC
Kontakt02/881-22-40
Kontakt02/881-22-66
Kontaktinfo@pronorm.si
Kontakt www.pronorm.si
Davčna št.:SI81096445
Direktor:MARKO VONČINA

 

PRONORM D.O.O.

Z vami že od 1998.

 

 

O podjetju

 

PRONORM D.O.O. svojim strankam nudimo kvalitetne in natančne storitve že od leta 1998. 

Odlikuje nas najvišja mera zanesljivosti in strokovnosti, držimo se dogovorjenih rokov ter omogočamo celovito storitev na enem mestu.

 

Želite izvedeti več?

 

 

Okna

 

Udobje in varnost dasta dodatno vrednost vašemu bivanju, zato moramo biti pri izbiri oken še posebej pozorni na iskanje pravih rešitev za doseganje tega cilja. Poleg pestre izbire med modernimi dizajni Vam tehnološko izpopolnjeni PVC ali ALU profili omogočajo odlično toplotno in zvočno izolacijo in optimalno protivlomno zaščito. Okna in vrata Pronorm so trajna, vremensko obstojna, ter enostavna za vzdrževanje in nego. Profili so zasnovani po najnovejši tehnologiji, ki zagotavlja prednosti pri vseh zahtevah, ki jih imajo arhitekti in lastniki domov, poleg tega pa ustrezajo najvišjim ekološkim kriterijem.

 

Nova okna vam pomagajo znižati stroške ogrevanja in izboljšajo udobje bivanja.

 

 

 

pronorm-stavbno pohištvo

 

Vrata

 

Vhod v hišo pomeni prvi stik obiskovalcev z Vašim domom. Zaradi tega morajo biti Vaša vhodna vrata nekaj posebnega. Vhodna vrata Pronorm s svojim vrhunskim dizajnom in dodatno opremo poudarjajo stil Vaše hiše. Vgrajeni materiali najvišje kakovosti zagotavljajo brezhibno funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo. Moderna tehnologija izdelave omogoča natančno obdelavo vseh detajlov. V vrata so vgrajeni materiali, ki zagotavljajo odlično toplotno, zvočno in protivlomno zaščito.

Da bi Vam olajšali odločitev, smo v tem katalogu prikazali široko paleto različnih vratnih modelov, barv, tipov stekla ter dodatne opreme. Naši prodajni inženirji in področni zastopniki Vam bodo strokovno svetovali ter Vam tako pomagali pri izboru najprimernejšega modela vhodnih vrat in optimalne dodatne opreme.

 

Vabimo Vas, da nam zaupate!

 

 

 

pronorm-stavbno pohištvo

 

Rolete

 

Rolete služijo tudi kot zaščita pred neznosno vročino v poletnih mesecih in kot zaščita pred izgubo toplote v zimskih mesecih. Ker se nahajajo na zunanji strani oken, preprečujejo segrevanje okenskega stekla in nastanek efekta tople grede v prostoru, pozimi pa poskrbijo za dodatno izolacijo in s tem za prihranek energije. Obenem pa predstavljajo rolete dodaten varnostni element in zaščito pred vlomom saj v spuščenem položaju znatno otežijo vstop skozi okno ali balkonska vrata.

 

 

pronorm_stavbno pohištvo

 

Žaluzije

 

 

 

Komarniki

 

Z našimi komarniki se boste lahko v svojem domu udobno sprostili ne da bi vas motili komarji, muhe in drug mrčes. Nudimo vam rešitev, ki zagotavlja 100% zaščito.

 

 

pronorm - stavbno pohištvo

 

Zimski vrtovi

 

 

pronorm - stavbno pohištvo

 

Drsni sistemi

 

 

 

Oglejte si našo GALERIJA.

 

 

Zakaj izbrati PRONORM D.O.O.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

Telefonska št.: 02/881-22-40

E-mail naslov: info@pronorm.si

 

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.