Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

PRONORM D.O.O.

PRONORM D.O.O.
KontaktPRONORM D.O.O.
Celjska cesta 39
2380 SLOVENJ GRADEC
Kontakt02/881-22-40
Kontakt02/881-22-66
Kontaktinfo@pronorm.si
Kontakt https://www.pronorm.si
Davčna št.:SI81096445
Direktor:MARKO VONČINA

 

 

 

O podjetju

 

Pronorm je eden vodilnih proizvajalcev oken in vrat iz PVC in aluminija v Sloveniji.

Naše glavne prednosti pred našo konkurenco so lastna proizvodna linija, zato izjemna fleksibilnost, najkakovostnejši materiali in najkvalitetnejša montaža, ki jo izvaja naša lastna ekipa.

 

 

Okna

 

Udobje in varnost izboljšata vaše bivanje. Zato moramo biti pri izbiri oken še posebej pozorni pri iskanju pravih rešitev za dosego tega cilja. Poleg raznolike izbire sodobnih modelov tehnološko napredni PVC ali ALU profili nudijo odlično toplotno in zvočno izolacijo ter optimalno zaščito pred krajo. Okna in vrata Pronorm so trpežna, odporna na vremenske vplive in jih je enostavno očistiti. Profili temeljijo na najnovejši tehnologiji, ki ponuja prednosti za vse zahteve arhitektov in lastnikov stanovanj, poleg tega pa izpolnjujejo tudi najvišje ekološke kriterije.


Nova okna vam pomagajo zmanjšati stroške ogrevanja in izboljšati udobje bivanja.

 


 

 

pronorm-stavbno pohištvo

 

Vrata

 

Vhod v hišo pomeni prvi stik obiskovalcev z Vašim domom. Zaradi tega morajo biti Vaša vhodna vrata nekaj posebnega. Vhodna vrata Pronorm s svojim vrhunskim dizajnom in dodatno opremo poudarjajo stil Vaše hiše. Vgrajeni materiali najvišje kakovosti zagotavljajo brezhibno funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo. Moderna tehnologija izdelave omogoča natančno obdelavo vseh detajlov. V vrata so vgrajeni materiali, ki zagotavljajo odlično toplotno, zvočno in protivlomno zaščito.

Da bi Vam olajšali odločitev, smo v tem katalogu prikazali široko paleto različnih vratnih modelov, barv, tipov stekla ter dodatne opreme. Naši prodajni inženirji in področni zastopniki Vam bodo strokovno svetovali ter Vam tako pomagali pri izboru najprimernejšega modela vhodnih vrat in optimalne dodatne opreme.

 

Vabimo Vas, da nam zaupate!

 


 

 

pronorm-stavbno pohištvo

 

SENČILA

 

 

Rolete

 

Rolete služijo tudi kot zaščita pred neznosno vročino v poletnih mesecih in kot zaščita pred izgubo toplote v zimskih mesecih. Ker se nahajajo na zunanji strani oken, preprečujejo segrevanje okenskega stekla in nastanek efekta tople grede v prostoru, pozimi pa poskrbijo za dodatno izolacijo in s tem za prihranek energije. Obenem pa predstavljajo rolete dodaten varnostni element in zaščito pred vlomom saj v spuščenem položaju znatno otežijo vstop skozi okno ali balkonska vrata.

 

pronorm_stavbno pohištvo

 

Žaluzije

 

 

 

Nudimo vam tudi:

 

 

 

Komarniki

 

Z našimi komarniki se boste lahko v svojem domu udobno sprostili ne da bi vas motili komarji, muhe in drug mrčes. Nudimo vam rešitev, ki zagotavlja 100% zaščito.

 

 

pronorm - stavbno pohištvo

 

Sekcijska vrata

 

Dvižna garažna vrata zmontiramo točno na vašo obstoječo odprtino, pri čemer večja gradbena dela niso potrebna. Sekcijska dvižna garažna vrata se odpirajo navpično navzgor, pod stropom se lomijo in zapeljejo po vodilih vodoravno v prostor. Dvigujejo se s pomočjo torzijskega vzmetenja, z uležajinimi koleščki pa dosežemo lepo in tiho delovanje. Takšen način dviganja dvižnih garažnih vrat zagotavlja optimalen izkoristek prostora v garaži, prav tako pa dovoljuje tesno parkiranje pred garažo. Za večje udobje ter praktičnost vam lahko v dvižna garažna vrata vgradimo tudi osebni prehod.

 

 

Drsni sistemi

 

PRONORM ponuja več sistemov dvigala / drsnih v različnih izvedbah in različicah za številne aplikacije.

 

 

 

Sistemi s pragovi

 

Ta sistem s pragovi temelji tudi na standardnem pragu. Z uporabo posebnih dodatnih delov in posteljnega profila iz konstrukcijskega materiala je prag nameščen na ravni tal nič milimetrov na notranji in zunanji strani. Priključni koti s prevleko EVALON in priključne plošče iz nerjavečega jekla, posebej zasnovani za sistem, omogočajo profesionalno priključitev fleksibilnih hidroizolacijskih listov in namestitev vodnih kanalov. Vzporedno izvlečno talno tesnilo je glavna sestavina večstopenjskega in neprekinjenega tesnjenja, ki dosega največje rezultate s posebej razvitimi strukturiranimi deli. Modularna zasnova sistema omogoča učinkovito izdelavo in namestitev. PremiPlan Plus se lahko uporablja z dvojnim in sredinskim tesnilom PRONORM 76, kot tudi s sistemom za centralno tesnjenje vrat in s terasnimi vrati PRONORM 88.

 

 

Oglejte si našo GALERIJO.

 

 

Zakaj izbrati PRONORM D.O.O.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

Telefonska št.:

02/881-22-40

 

E-mail naslov: 

info@pronorm.si

 

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.