Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

OKNA VRATA BLED - A&R PROJEKT, Alenka Stare s.p.

OKNA VRATA BLED - A&R PROJEKT, Alenka Stare s.p.
KontaktOKNA VRATA BLED - A&R PROJEKT, Alenka Stare s.p.
Za Gradom 2
4260 BLED
Kontakt040 760 150
Kontaktrok@oknabled.si
Kontakt https://oknabled.si/
Davčna št.:SI86211242
Direktor:ALENKA STARE, ROK STARE

 

OKNA VRATA BLED - A&R PROJEKT, Alenka Stare s.p.

DRUŽINSKO PODJETJE S TRADICIJO

 

O podjetju

 

Sva mož in žena, soustvarjalca podjetja A&R Projekt. Ker je družina najina največja vrednota, je najino delo na vsakem koraku prepleteno z družinskimi vrednotami.

V podjetju A&R Projekt se ukvarjamo s prodajo in montažo stavbnega pohištva (okna, vhodna vrata, senčila, steklene fasade, notranja vrata). Naša ponudba temelji na kakovosti, zanesljivosti in vrhunski izvedbi. V ponudbi imamo stavbno pohištvo preverjenih proizvajalcev, ki z dolgoletno tradicijo skrbijo za kvaliteto vašega bivanja. Ker se zavedamo, da je kvaliteta bivanja v vsakem domu pomembna za srečno življenje in dobro počutje, vam ponujamo kakovostne izdelke in vrhunske storitve.

Naši začetki segajo v leto 2000, ko smo se aktivno začeli ukvarjati z montažo stavbnega pohištva. V teh letih smo veliko vložili v nova znanja, ki so izjemno pomembna za dobro in kvalitetno storitev.


A&R Projekt

 

 

Sedaj tudi  pooblaščeni partnerji:

 

 

Okna

 

Okno je element hiše, ki ga ni mogoče skriti. Še posebej v sodobni arhitekturi, postaja vse bolj pomemben njegov videz, ki zagotavlja, da se slog in barva ujemata s konceptom celotne zgradbe. Tehnološko dovršene okenske rešitve so zaprte v izjemno privlačen okvir, z rahlo zaobljenimi črtami in elegantnimi barvami. Kakovosten PVC material, iz katerega je izdelan profil, zagotavlja brezhibno belino in visok sijaj. Poleg klasične bele različice je Ovlo okno na voljo tudi v široki paleti barv, tako enobarvne, na primer antracit ali svetlo sive barve, kot tudi široko paleto lesu podobnih furnirjev. Zahvaljujoč temu lahko enostavno izberemo različico, ki je najbolj primerna za oblikovanje naše hiše. Na estetiko okna vplivajo tudi številne rešitve, ki olajšajo nego. PVC material je odporen proti umazaniji in atmosferskim dejavnikom, pa tudi nevtralno steklo bo pomagalo ohraniti okno čisto.

 

Spoznajte več ...

 

 

Vrata

 

VHODNA VRATA SO OGLEDALO VSAKE HIŠE.


V naši ponudbi imamo vhodna vrata, ki ustrezajo najnovejšim standardom varnosti in udobja. Izbirate lahko med različnimi polnili, ki bodo ustrezala izgledu vaše hiše in zagotovila prijetno in varno bivanje.

Hiše so kot ljudje: prvi vtis je odločilen.

Pri tem igrajo pomembno vlogo vhodna vrata. So vitrina hiše. Naša paleta vhodnih vrat ponuja veliko možnosti individualne konfiguracije ob ohranjanju odličnih toplotnih in varnostnih parametrov.

 

 

Senčila

 

 

 

HST sistemi

 

 

 

Vsem našim strankam nudimo:

 

 

Oglejte si tudi naše REFERENCE.

 

 

Mnenja strank

 

Vlasta K.

 

Karmen J.

 

Ivan P.

 

Andrej L.

 

Primož L.

 

 

Zakaj izbrati OKNA VRATA BLED - A&R PROJEKT, Alenka Stare s.p.?

 

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI


 

Telefonska št.:

040 760 150

 

E-mail naslov: 

rok@oknabled.si

 

Za dobro kupčijo, se splača izbrati nas!