Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

OKNA VRANEŠIČ

OKNA VRANEŠIČ
KontaktOKNA VRANEŠIČ
Tribuče 54 (8340 ČRNOMELJ), Prodajni salon: Ljubljanska cesta 28
8000 NOVO MESTO
Kontakt+386 (0)70 470 560
Kontakt+386 (0)7 620 04 06
Kontaktinfo@okna-vranesic.si
Kontakt https://www.okna-vranesic.si
Davčna št.:SI42352711
Direktor:BLAŽ VRANEŠIČ

 

OKNA VRANEŠIČ

STOKOVNOST - KVALITETA - IZKUŠNJE

 

stavbno pohištvo_vranešič

 

IŠČETE OKNA?


Tukaj ste zato, ker razmišljate o nakupu oziroma menjavi oken vaše hiše, stanovanja, pisarne ali garaže. Okna Vranešič vam ponujamo vse na enem mestu. Na podlagi vaših želja in zahtev vam pripravimo ponudbo kvalitetnih PVC oken s celovito storitvijo. Naše izdelke in storitve ponujamo po CELOTNI SLOVENIJI. Pokličite nas za BREZPLAČNO svetovanje in ponudbo.

 

Zakaj izbrati ravno nas?


Naše prepričanje je, da moramo zadovoljiti tudi najbolj zahtevne stranke. To dosegamo z raznovrstno paleto lesenih, Les-ALUPVC oken ter vrat. Ne uporabljamo podizvajalcev, tako pri nas dobite vse na enem mestu, od svetovanja, dobave, montaže, zaključevanja do servisa. Preverjeno montiramo po najnovejših standardih ter RAL smernicah. Za svojo investicijo pri nas dobite največ.

 

Skozi leta so okna postala naša strast. Osebno se želimo prepričati, da vsak kupec dobi tisto, kar najbolj potrebuje in si tudi najbolj zasluži. Veselimo se snidenja! Hvala, ker nam zaupate!

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

OKNA

 

 

Ponujamo PVC profile različnih vgradnih globin (profili od širine 70mm, pa vse do 93mm) ter profile z različnim številom komor (4, 5, 6 in tudi 7 komorni sistemi). Vsaka od teh značilnosti profila PVC okna ima svoje prednosti ter namembnosti. Naša naloga je, da pravilno svetujemo in ugodimo vašim potrebam le najbolj zadovoljivo, ter za vašo investicijo ponudimo najustreznejša PVC okna.

 

  

POLKNA

 

Iščete pvc polkna ali alu polkna? Pri nas vam poleg dobave in montaže oken in notranjih vrat lahko ponudimo tudi pvc in alu polkna najvišje kvalitete. Za ALU polkna načeloma velja, da so nekoliko cenejša od PVC polken. Pri izbiri ALU polken imamo tudi nekaj več omejitev glede oblike in barve. Tako smo pri ALU polknih omejeni s kvadratno obliko ter precej ožjem izboru barv (bela, rjava, zelena, zlati hrast - imitacija). Nekoliko dražja PVC polkna pa nam nudijo precej večjo svobodo pri oblikovanju. V kolikor želite barvo vaših polken popolnoma prilagoditi zidni odprtini in barvi vaše fasade ter vam ALU polkna velikostno ali barvno ne ustrezajo, bo PVC prava izbira za vas. Pokličete nas lahko za BREZPLAČNO svetovanje in pomagali vam bodo pri izboru pravih polken.

Z dostavo in montažo po celi Sloveniji pa lahko poskrbimo tudi za UGODNO menjavo vaših lesenih in pvc oken, notranjih vrat ...

Želite ugodno ponudbo? Želite, da je delo opravljeno hitro ter kvalitetno? Pokličite nas na  070 470 560 ali pošljite email. Lahko pa izpolnite tudi obrazec za povpraševanje in vas pokličemo mi!

 

stavbno pohištvo_vranešič

 

VHODNA VRATA

 

Skozi njih vstopamo v domove, pisarne, pred njimi sprejemamo goste, ščitijo nas pred nepridipravi in hkrati ohranjajo toplino vašega doma. Vhodna vrata so pomemben element vsakega bivališča ali poslovnega prostora.

Katalog vhodnih vrat vam pošljemo po pošti.

Zgradba profila PVC vhodnih vrat omogoča dve tipske oblike izgleda - panelna in kombinirana vhodna vrata.

  

 

LESENA VHODNA VRATA

 

Predstavljamo vam pet linij lesenih vhodnih vrat:

 

Bistvena značilnost “Tehnologije P” se kaže v ohranitvi videza lesenih vhodnih vrat, medtem ko so odpravljene vse tradicionalne težave povezane z izdelavo lesenih vhodnih vrat.

V ponudbi imamo več kot 150 modelov lesenih vhodnih vrat. Tukaj vam ne bomo predstavili vseh, ampak le peščico najbolj popularnih. Na voljo je katalog v katerem si lahko ogledate prav VSE modele lesenih vhodnih vrat.

 

 

NOTRANJA VRATA

 

Naše družinsko podjetje se ukvarja s prodajo in montažo notranjih in vhodnih vrat. Ponujamo skoraj 300 različnih modelov vrat in celovito storitev vgradnje oziroma menjave.

 

 

 

SENČILA

 

Senčila so možna samo v kombinaciji z okni oz. balkonskimi vrati.

Ponujamo vse vrste senčil: od žaluzij, rolet, komarnikov, plisejev itd.

Na vsa senčila je možno dodati elektro motor, tudi z daljinskim upravljalnikom, tako da brez vsakega problema regulirate s sončno svetlobo, ki pride v vaše stanovanje.

 

stavbno pohištvo_vranešič

 

LASTNA MONTAŽA IN SERVIS

 

Pri podjetju Okna Vranešič smo ponosni na našo ekipo. Izvajamo lastno montažo in servis, ter ohranjamo kvaliteto izvedbe za vse kupce.

 

 

V GALERIJI si lahko ogledate naše reference.

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonski št.: 

070 470 560

07 620 04 06

 

E-mail naslov: 

info@okna-vranesic.si

 

Z veseljem vam bomo pomagali.