Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

MIZARSTVO ROLK BOŠTJAN ROLK S.P.

MIZARSTVO ROLK BOŠTJAN ROLK S.P.
KontaktMIZARSTVO ROLK BOŠTJAN ROLK S.P.
Zapuže 8a
4275 Begunje na Gorenjskem
Kontakt040/436-461
Kontaktmizarstvo.rolk@gmail.com
Kontakt https://rolkbostjan.wixsite.com
Davčna št.:SI56760191
Direktor:BOŠTJAN ROLK

 

MIZARSTVO ROLK BOŠTJAN ROLK S.P.

Z VAMI ŽE OD LETA 2008.

 

 

O nas

 

MIZARSTVO ROLK BOŠTJAN ROLK S.P. podjetje s tradicijo in izkušnjami že od leta 2008.

V podjetju ROLK se že vrsto let ukvarjamo z izdelavo modernega pohištva. Nudimo vam izdelavo kuhinj po meri. Izdelujemo predsobe, otroške sobe, dnevne sobe in spalnice. Poleg izdelave posameznih kosov pohištva po naročilu izdelujemo tudi kopalniško pohištvo , pohištvo za pisarne in rustikalno pohištvo.

Opremljate stanovanje in si želite kuhinjo ali drugo opremo, ki bi bila narejena po vaši želji? Za vas izdelujemo kuhinje in ostalo pohištvo po meri.

Izdelujemo cenovno zelo ugodne kuhinje po meri v primerjavi z našo konkurenco. Edina razlika med kuhinjami ostalih proizvajalcev in našega podjetja je v ceni. Kvaliteta ne trpi. Uporabljamo kvalitetna okovja, vodila, iverke priznanih proizvajalcev... Naše največje zadovoljstvo je zadovoljna stranka, ki še leta in leta brezskrbno uporablja pohištvo iz naše delavnice. V našem podjetju se ukvarjamo z izdelavo in montažo notranjega pohištva po meri.

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

Kuhinje

 

Opremljate stanovanje in si želite kuhinjo, ki bi bila narejena po vaši želji? Za vas izdelujemo kuhinje in ostalo pohištvo po meri. 

Cenovno zelo ugodne in izjemno kvalitetne kuhinje v raznih barvnih kombinacijah po želji in sestavi po meri.

 

 

Masivno pohištvo

 

Pohištvo narejeno iz masivnega lesa


Na ta način narejeno pohištvo je v celoti narejeno iz naravnih materialov, brez dodanih umetnih oz. predelanih snovi. Glede na to, da je masivni les kot osnovna sestavina pohištvenih elementov naravni material in mu ne dodamo umetnih sestavin, vam lahko pri naših izdelkih zagotavljamo minimalno prisotnost umetnih snovi.

Zato na ta način obdelano pohištvo lahko pojmujemo kot bio pohištvo. Barve, ki jih uporabljamo, imajo certifikat na podlagi katerega je razvidno, da so zdravju neškodljive in primerne za pohištvene elemente s katerimi bivamo. Ne uporabljamo ivernih in ostalih umetnih materialov, ki poleg ostalih umetnih barvil in lepil vsebujejo še formaldehid.

 

Možnosti starinskega pohištva

 

Pri nas znamo ceniti naravni les, zato smo se odmaknili korak od serijsko-industrijske proizvodnje starinskega pohištva. Vsak izdelek je unikat. Ima svojo toplino in dušo.

Narejen je po predhodnem pogovoru in dogovoru s kupcem. Upoštevamo njegove želje in potrebe in na podlagi nekajletnih izkušenj tudi svetujemo. Nudimo tudi možnost ročnega rezbarjenja in tehnologijo staranja s pomočjo katere lahko premaknemo čas v obdobje naših pradedov.

Vsi elementi so prilagojeni sodobnemu času in je vanje možno vgraditi najsodobnejšo opremo kot so hladilniki, pečice, kuhalne plošče,… (v primeru kuhinje narejene po meri).

 

 

Stopnice

 

Stopnišče je ponavadi osrednji prostor v domu, zato je izbira kvalitetno zasnovanih in kvalitetno izvedenih lesenih stopnic dilema mnogih lastnikov nepremičnin. Spodnje slike prikazujejo možne in arhitekturno zanimive zamisli, ki jih lahko vključimo v svoj projekt gradnje. Lesene stopnice se glede cen zelo razlikujejo, na splošno velja pravilo, da bolj kot so stopnice zavite oziroma zaobljene, dražje so.

Z izbiro pravilne zasnove stopnic lahko prostoru vdihnemo novo energijo. Lesene stopnice so prava izbira za vsak dom.

Stopnice služijo za premagovanje višinskih razlik. V enodružinskih hišah so lahko izdelane iz lesa. Stopnišče je sestavljeno iz najmanj treh stopnic, ki si sledijo, torej iz treh vzponov. Stopnišče mora pri hoji zagotavljati zahtevano varnost in udobnost. Mora biti lepo oblikovano in strokovno konstruirano. Stopnice v in na zgradbah določajo različni standardi, ki jih je potrebno upoštevati.

 

Poznamo več različnih vrst lesenih stopnic in sicer glede na osnovno konstrukcijo:

- lesene stopnice na betonsko konstrukcijo

- lesene stopnice na kovinsko konstrukcijo

- lesene stopnice z samostojno leseno konstrukcijo

 

 

Nudimo vam tudi:

 

- Izdelavo in montažo kompletnega notranjega pohištva,

- stopnice,

- notranja vrata,

- vse od A do Ž (ogled, svetovanje, izmere, ponudba, montaža,...).

- ...

 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije in območju Balkana.

 

Zakaj izbrati MIZARSTVO ROLK BOŠTJAN ROLK S.P.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI 

 

Telefonska št.: 040/436-461

E-mail naslov: mizarstvo.rolk@gmail.com

 

 

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.