Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

MIZARSTVO ROBI HROVAT S.P.

MIZARSTVO ROBI HROVAT S.P.
KontaktMIZARSTVO ROBI HROVAT S.P.
Litijska cesta 130
1000 LJUBLJANA
Kontakt064/174-239
Kontakt041/739-508
Kontaktinfo@mizarstvohrovat.si
Kontakt https://mizarstvohrovat.si
Davčna št.:SI38539535
Direktor:Robi Hrovat

 

MIZARSTVO ROBI HROVAT S.P.

Z vami že od leta 1963.

 

 

O nas

 

Projektiramo, oblikujemo, svetujemo, izdelujemo notranjo in zunanjo opremo za poslovno in zasebno dejavnost.

Naše splošno mizarstvo obstaja že 40 let. Iz prvotne skromne mizarske delavnice se je tekom let razvilo v relativno veliko podjetje z več desetmilijonskim letnim prometom. Strojni park je dognan, zaposlujemo devet delavcev - strokovnjakov v svojem poklicu.

Izdelujemo mizarske izdelke, unikate visoke kvalitete. Kvaliteto dosegamo z uporabo kvalitetnih materialov, z visoko strokovnostjo zaposlenih delavcev in preudarnim vodstvom. Striktno se držimo dogovorjenih dobavnih rokov in želja naročnikov. Dajatve poravnavamo sproti in imamo prijazen odnos do naročnikov.

Poslovni cilj podjetja je v celoti obdržati dosedanji trend in renome z doseženo kvaliteto proizvodov. Poleg tega nameravamo zamenjati nekaj izrabljenih strojnih kapacitet in nabaviti planirane moderne, elektronsko vodene obdelovalne stroje.

 

Zanesljiv partner za celovite rešitve s področja izdelave celotnega pohištva po meri.

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

Kuhinje

 

Za vas izdelujemo kuhinje različnih stilov, prilagojene vašim željam in prostoru.

Pri izdelavi kuhinj po meri uporabljamo materiale kot sta iveral in furnir, kuhinjski pulti pa so izdelani iz materiala ultrapas, kerrock ali kamna.

Izbira materiala omogoča različne barvne kombinacije in kombiniranje z raznimi modnimi dodatki (ALU okvirji, steklo, reflektorji), ki so pika na i pri končnem izgledu kuhinje.

Velika izbira različnih in kakovostnih vgradnih elementov (predali, izvlečne košare, krožni element, dvižna vratca) omogoča dodatno prilagoditev kuhinje vašim željam in potrebam.

 

 

Dnevne sobe

 

Dnevne sobe izdelujemo v nizkih in visokih izvedbah z različnimi detajli (poševna izvedba, okrogline, izbočeno pohištvo,...), ki pohištvo obogatijo s pridihom edinstvenosti.

Pri izdelavi uporabljamo številne barvne kombinacije materialov iveral in furnir z masivnimi robovi vseh drevesnih vrst. Široka barvna paleta omogoča skladno zlitje dnevnega prostora z ostalimi prostori stanovanja.

 

 

Otroške sobe

 

Otroške sobe izdelane v različnih barvnih odtenkih, ki jih imajo otroci najraje, so v veselje vašemu otroku. Z različnimi kombinacijami pohištva naredimo otroško sobo pravljično domovanje za vašega otroka.

Pri izdelavi uporabljamo številne barvne kombinacije materialov iveral in furnir z masivnimi robovi vseh drevesnih vrst, ki omogočajo izdelavo pohištva v katerem se otroci odlično počutijo.

 

slika

 

Predsobe

 

Storitev izdelava pohištva po meri s katero se ukvarjamo, vključuje tudi izdelavo predsob in pohištvenih elementov.

Predsobe izdelamo tako, da je vaš prostor, ki je namenjen za shrambo oblek in čevljev optimalno izkoriščen. Pohištvene elemente za vas dopolnimo z zunanjimi obešalniki, ogledali in drugimi funkcionalnimi dodatki.

 

 

Notranja vrata

 

Po meri izdelujemo vrata različnih izvedb, podbojev, kril (klasična, stilska), v kombinaciji s steklom ali brez. Pri izdelavi uporabljamo sledeče materiale: iverica, mediapan, lepljen les in furnirane površine.

 

 

Garderobne omare

 

Garderobne omare izdelane po meri so funkcionalne in se lično prilagajajo prostoru, v katerega jih postavite. Način odpiranja in notranjost sta izdelana v skladu z vašimi željami in potrebami. Izbirate lahko med klasičnim ali drsnimi vrati ter stenskimi pregradnimi drsnimi stenami. V notranjost omare lahko vgradimo predale, dvižni mehanizem, različna obešala ali police, odvisno od vaših potreb in želja.

Pri izdelavi uporabljamo številne barvne kombinacije materialov iveral in furnir z masivnimi robovi vseh drevesnih vrst in raznimi dodatki kot so naprimer ALU okvirji, ki poudarijo modne linije pohištvenih elementov.

 

 

Pisarniška oprema

 

Pri izdelavi pisarniške opreme sledimo vašim željam in potrebam ter se hkrati prilagajamo morebitnim omejitvam, ki jih narekuje delovni prostor.

Pisarniško oprema je kombinirana s kovinskimi detajli (noge, stebrički), ki zmehčajo morebitno monotonost delovnega prostora.

 

 

Jedilne mize in koti

 

Jedilne mize in jedilni koti dopolnjujejo opremo kuhinje oziroma dnevnega prostora, zato je ustrezna skladnost in prilagoditev obstoječemu pohištvu zaželjena. Z izdelavo mize po meri ugodimo zahtevam prostora in poskrbimo za harmonično opremljen prostor.

Mize izdelamo v različnih oblikah in barvah, jedilne kote pa kombiniramo z lesom ter tapiciranim sedežem in naslonom.

 

 

Kopalnice

 

Tudi pri opremi kopalnice Vam lahko priskočimo na pomoč. Izdelamo Vam kopalniško opremo iz različnih materialov (furnir, kerrock pulti) in barvnih kombinacij kombinirano z ogledali in svetili.

 

 

Postelje

 

Za sladek spanec poskrbimo z izdelavo postelje po meri. Postelje izdelamo v različnih dimenzijah, v kombinaciji s predali, na nogah ali brez. Tudi izdelava dvižnih postelj nam ni tuja.

 

 

Razno

 

Uresničujemo Vaše posebne želje! 

 

slika

  

ZAKAJ IZBRATI MIZARSTVO ROBI HROVAT S.P.?

 

  

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonski št.: 064/174-239041/739-508

E-mail naslov: info@mizarstvohrovat.si

 

Stremimo k uspehu!