Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

MIZARSTVO M.A.R. d.o.o.

MIZARSTVO M.A.R. d.o.o.
KontaktMIZARSTVO M.A.R. d.o.o.
Veliki Otok 44C
6230 Postojna
Kontakt041/333-287
Kontaktmizarstvo.mar@gmail.com
Kontakt https://www.mizarstvo-mar.si
Davčna št.:SI20913206
Direktor:ŠKRLJ ROBERT

 

Izdelamo pohištvo po vaših željah.

 

 

O podjetju

 

Mizarstvo MAR je podjetje, ki je idejno zasnovo dobilo že pred petnajstimi leti. Pred tem smo si delovne izkušnje nabirali v Sloveniji, Italiji in Rusiji. Z bogatimi izkušnjami smo leta 2005 ustanovili podjetje Mizarstvo M.A.R., d. o. o.

Svojo prepoznavnost širimo tako v Sloveniji kot v tujini. V zadovoljstvo so nam novi izzivi, drugačne želje strank, individualni pristop k stranki, profesionalen odnos do dela in motiviranost ob zadovoljstvu stranke.

Trenutno razpolagamo s 600 m2 proizvodnih prostorov in zmogljivimi stroji za najzahtevnejše kupce.

V prihodnosti razmišljamo o povečanju kapacitet ter nudenju popolne obnove in opremljanja vaše nepremičnine. V kolikor prenavljate nepremičnino in razmišljate o pohištvu po meri, bi bilo primerno, da že v tej fazi svetujemo pri npr. postavitvi električne napeljave, saj sta tako pohištvo in prostor za bodočo uporabo maksimalno funkcionalna.

 

 

Spalnice

 

Pohištvo za spalnice


Prostor, kjer preživimo tretjino svojega življenja. Prvi prostor, ki ga uzremo, ko se zbudimo. Prepustite nam skrb, da naredimo iz vaše spalnice prostor, ki vam najbolj ustreza.

Zavedamo se, da je spalnica eden bolj intimnih prostorov vsakega posameznika, zato nam je v čast iskati rešitve za vaše dobro počutje. Zaslužite si kvaliteten spanec in jutra, polna življenja, pri čemer vam s svojim znanjem in izkušnjami nudimo izdelavo kvalitetne spalnice, ki bo z barvno študijo in obliko najbolj ustrezala tako vašemu značaju kot želeni funkcionalnosti.

 

 

Kopalnice

 

Kopalniško pohištvo


Kopalnica je prostor, ki nam mora s svojim prijetnim občutkom omogočati dolga razvajanja ter s svojo praktičnostjo nemoteno bivanje. To je prostor, ki mora s svojo premišljeno postavitvijo in kvalitetno izdelavo funkcionirati ob vsakodnevni uporabi.

Pri kopalniškem pohištvu smo pozorni, da je vse pohištvo odporno proti vlagi, da ustrežemo tako večjemu prostoru, ki nudi veliko udobja, kot manjšim prostorom, ki potrebujejo maksimalen izkoristek ter kljub svoji majhnosti občutek prostornosti.

 

 

Dnevne sobe

 

Pohištvo za dnevne prostore


Dnevni prostor nam nudi druženje z družino, prijatelji ali pa s knjigo, gledanje televizije, ukvarjanje s hobijem. Vsekakor mora biti izbran popolnoma po naših željah, saj odraža naše življenje, misli, sanje. V njem se moramo počutiti domače, posebno, udobno in nasploh prijetno. Zato vam nudimo svetovanje glede na vaše želje in sam prostor.

Pričakujete lahko kvaliteto, natančnost in oseben pristop, kar bo z vsakim obiskom v vašem domu odražalo vaše pohištvo po meri.

 

 

Kuhinje in jedilnice

 

Pohištvo za kuhinje in jedilnice


Kuhinja naj bo lepa zanjo in zanimiva zanj. Naročite si kuhinjo, ki popolnoma objame vaš prostor in vam nudi največjo možno praktičnost ob pripravi hrane, druženju ob kavi, kuhanju svojega najljubšega čaja. Naj jo malenkosti, ki jih imate radi, polepšajo in poživijo.

Zaupajte nam vaše želje, mi pa bomo poskrbeli za kvalitetno izvedbo in materiale, ki vam bodo služili z vsakim dnevom posebej. Naj z našimi praktičnimi rešitvami kuhanje postane užitek.

 

 

Otroške sobe

 

Pohištvo za otroške in mladinske sobe


Podarimo našim zakladom najbolj zabavno bivanje, ki si ga zaslužijo. Otroške sobe z igrivostjo in noto elegance, obogatene s kvaliteto našega znanja, bodo v veselje tako otrokom kot staršem.

Prednost pohištva iz otroških sob je ta, da vam nudi tudi kasnejšo uporabo. Otroška soba se lahko prelevi v mladinsko ali pa jo sestavite v čisto novi zgodbi.

 

 

Predsobe

 

Pohištvo za predprostore


Na vhodu v vaš dom vas pozdravi predsoba. Po naši zamisli vam mora nuditi vse udobje ob prihodu v dom. Obenem je to tudi odlagališče plaščev, čevljev, ključev, torb, nakupovalnih vrečk ipd. Ni pomembno, ali gre za majhen ali velik prostor, ustrezati mora vašemu življenjskemu stilu.

Predprostor je prvi vtis vašega doma, prvi pozdrav vaše energije. Naj odraža vse kvalitete in ideje, s katerimi se ponašate tudi sami.

 

 

Pisarne

 

Pisarniško pohištvo


Na uspeh in večjo produktivnost ima največ vpliva ravno vaše delovno okolje. Z delovnim mestom tudi strankam pokažete vaš odnos do dela in storitve. Tu vam lahko s svetovanjem priskočimo na pomoč, da bo vaša pisarna, sejna soba, ordinacija ali čakalnica oddajala kar najbolj prijetno energijo.

Naše reference kažejo velik nabor izkušenj pri izdelavi pohištva za poslovne namene.

 

 

MAR desig

 

MAR design je razvojni oddelek Mizarstva MAR, kjer razvijamo pohištvo, preizkušamo nove možnosti uporabe, oblike in umestitve izdelka v prostor. Je novonastali oddelek, saj se je na trgu pokazalo povpraševanje po individualnih, inovativnih izdelkih z dodano vrednostjo, kar je tudi poslanstvo oddelka. Želimo, da vas naše nove ideje prevzamejo s svojo večnamensko funkcijo, inovativno obliko in kvaliteto izdelave, ki vam jo zagotavljamo.

Želimo vam ponuditi več. Ker si zaslužite več in boljše.

 

 

ZAKAJ IZBRATI MIZARSTVO M.A.R. d.o.o.?

 

 

Svoje storitve nudimo na področju regij 01 in 05, v primeru večjega obsega del tudi na področju preostale Slovenije.

 

Obiščite tudi našo spletno trgovino.

  

 

Oglejte si tudi naše projekte.

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

041/333-287

mizarstvo.mar@gmail.com

 

Skupaj lahko vaše želje realiziramo!