Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

LOKVE D.O.O.

LOKVE D.O.O.
KontaktLOKVE D.O.O.
Alpska cesta 37A
4248 LESCE
Kontakt040/282-282
Kontaktinfo@okna-lokve.si
Kontakt https://www.okna-lokve.si
Davčna št.:SI52297012
Direktor:ALEŠ ŠEBAT

 

 

LOKVE D.O.O.

NATANČNOST, ZANESLJIVOST, PROFESIONALNOST 

 

 

 

O nas

 

Lokve d.o.o. z zavidljivo tradicijo v lesno predelovalni industriji in celostno zaokroženim proizvodnim procesom (od razreza hlodovine do končnega produkta) ter strokovno usposobljenim kadrom ter računalniško podprto proizvodnjo (CAD-CAM) predstavlja vodilnega proizvajalca lesenega stavbnega pohištva. Hkrati svojim strankam nudi tudi ostalo spremljujočo opremo iz različnih materialov.

 

POSLANSTVO


S kontinuiranim vlaganjem v tehnični in tehnološki razvoj ter znanje zaposlenih želimo izboljševati kvaliteto naših proizvodov in storitev ter povečevati zadovoljstvo naših kupcev.

 

VIZIJA


S predanim delom pri izdelavi visokokakovostnih in tržno aktualnih izdelkov s prepoznavno identiteto ter nudenjem najboljših izvedljivih rešitev našim kupcem želimo postati vodilni regionalni proizvajalec lesenega stavbnega pohištva ter spremljajoče opreme.

 

 

PREDNOSTI OKEN LOKVE D.O.O.

 

 

VARNOST


Zagotavljamo najvišje varnostne standarde s certificiranimi profili in kakovostno opremo. Tako se lahko vedno počutite varno z okni LOKVE.

 

MODERNOST


Za dizajn, tehnologijo in inovacije naših izdelkov postavljamo velike zahteve. Sprejeli smo izziv razvoja in uresničevanja trendov sodobne in avantgardne arhitekture.

 

EKOLOŠKA


Okolje imamo radi in se do njega ravnamo odgovorno. Les, ki ga uporabljamo za svoje izdelke, je iz lokalnih trajnostnih gozdov. Ozaveščenost o okolju pri nas gre še korak dlje, če vgradimo velik fotovoltaični sistem, ki znatno zmanjša emisije CO2.

 

ENERGETSKO UČINKOVITA


Naša visokotehnološka napredna okna prenašajo veliko svetlobe in sončne energije v prostor in zagotavljajo zaščito pred zunanjimi vplivi in izgubo toplote.

 

CERTIFICIRANI PRODUKTI


Državni in mednarodni certifikati neodvisnih inštitutov za testiranje proizvodnih procesov in izdelkov potrjujejo visoko kakovost izdelkov LOKVE.

 

KVALITETA


Z dolgoletnimi izkušnjami in tradicijo, kvaliteten lokalni les, sodoben postopek izdelave in ugledni proizvajalci sestavnih delov, ki jih vključujemo v svoje izdelke, prinašajo visokokakovostna okna LOKVE.

 

 

Lesena okna

 

 

Les/Alu okna

 

 

PVC okna

 

 

PANORAMSKE DRSNE STENE

 

Moderne in elegantne rešitve za prostore, kjer želite veliko svetlobe in nemoten dostop do teras.
Velike steklene površine povezujejo notranjost z naravo.

 

 

 

DODATNA OPREMA

 

 

Rolete

 

 

Žaluzije

 

 

 

 

Komarniki

 

 

Pololive

 

Vse naše storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

 

Oglejte si tudi naše REFERENCE.

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska številka:

040 282 282

 

E-mail:

info@okna-lokve.si