Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

INOTHERM d.o.o. (Visoko kvalitetna vrata iz aluminija)

INOTHERM d.o.o. (Visoko kvalitetna vrata iz aluminija)
KontaktINOTHERM d.o.o. (Visoko kvalitetna vrata iz aluminija)
PRIGORICA 98
1331 DOLENJA VAS
Kontakt080 21 71
Kontakt+386 1 835 07 50
Kontaktprodaja@inotherm.si
Kontakt https://www.inotherm.si
Davčna št.:SI40972437
Direktor:g. Anton Šenk, ga. Tina Šenk (prokuristka)

NAJVEČJI PROIZVAJALEC ALU VHODNIH VRAT V EVROPI

ŽE 30 LET.

O nas

 

Podjetje INOTHERM je hitro rastoče podjetje, specializirano za proizvodnjo aluminijastih vhodnih vrat za družinske in vrstne hiše ter poslovne objekte.

 

ZA VAS IZDELUJEMO VRHUNSKA ALU VHODNA VRATA 

Lastna proizvodnja


Za vas od začetka do konca izdelamo prav vsaka vrata. Na več kot 30.000 m2 sodobnih proizvodnih prostorov obvladujemo vse delovne procese, kar nam dovoljuje stalen nadzor kakovosti in doseganje najvišjih standardov.

Vsaka izdelana vrata so unikat izdelan po vaših željah.

 

Lastna steklarna


Naši začetki izhajajo iz steklarstva. Bogato tradicijo lastne steklarne smo v prenovljeni in posodobljeni tovarni nadgradili z najsodobnejšo steklarsko tehnologijo in vsa stekla za vrata Inotherm proizvedemo sami. Najvišjo kakovost naših stekel potrjuje tudi certifikat RAL.

 

 

Sodobna lakirnica


Naša lastna sodobna, računalniško vodena in robotizirana lakirnica je zgrajena po najstrožjih okoljevarstvenih in tehničnih standardih. V njej barvamo vse komponente naših vrat in tako zagotavljamo popoln sloj in odtenek barve.

 

 

 

INOSMART

 

 

SPOZNAJTE NAŠE AKCIJE !!!!

 

 

PROGRAMI

 

EXCLUSIV

 

ZAKAJ SO EXCLUSIV VRATA KORAK PRED KONKURENCO?


Vhoda vrata iz serije Exclusiv so plod dolgoletnega razvoja. So unikatno konstrukcijsko zasnovan in tehnološko dovršen izdelek. Od konkurenčnih izdelkov jih loči kakovostna izdelava z uporabo najsodobnejših tehnologij, izjemna statična stabilnost, varnost in izolativnost ter izjemno dolga življenjska doba izdelka.

 

Spoznajte več ...

 

 

EXCLUSIV 3D

 

Vhoda vrata iz serije Exclusiv 3D so plod dolgoletnega razvoja. So unikatno konstrukcijsko zasnovan in tehnološko dovršen izdelek. Od konkurenčnih izdelkov jih loči kakovostna izdelava z uporabo najsodobnejših tehnologij, izjemna statična stabilnost, varnost in izolativnost ter izjemno dolga življenjska doba izdelka.

 

Spoznajte več ...

 

 

SELECT

 

Modele programa Select odlikuje večja steklena površina ali polnilo po dostopnejši ceni, ne da bi sklepali kompromise pri kakovosti. Unikatna konstrukcija lastnega razvoja in uporaba najsodobnejših tehnologij izdelave zagotavljata izjemno statično stabilnost, varnost, izolativnost in dolgo življenjsko doba izdelka.

 

Spoznajte več ...

 

 

PROTIVLOMNA VRATA

 

ZAVARUJTE TISTO, KAR VAM POMENI NAJVEČ

 

Pri razvoju in izdelavi vhodnih vrat nas vselej vodi tudi želja po zagotavljanju vrhunske varnosti. Prav zato so vsi naši modeli opremljeni s protivlomnimi tehnologijami, s katerimi so si prislužili mednarodne varnostne certifikate.

Če želite svojim bližnjim omogočiti brezskrbno bivanje in svoje imetje zaščititi pred nepridipravi, so protivlomna vrata Inotherm popolna izbira.

Nenehne varnostne inovacije in izboljšave, upoštevanje najstrožjih meril kakovosti in vrhunski materiali namreč ponujajo najboljši odgovor na vprašanje, kako učinkovito zavarovati hišo pred vlomilci.

 

 

DODATNA OPREMA

 

Končno piko na i pa vratom dodate vi sami. Sprehodite se med bogato ponudbo dodatkov in opreme ter svoj vhod prilagodite povsem po svojih željah.

 

 

 

OBLIKUJTE SVOJ VHOD

 

Klasična, moderna, ekstravagantna, enostavna, … V naši ponudbi najdete več kot 400 modelov vhodnih vrat, ki jih lahko spreminjate po svojih željah.

Naložite sliko svojega pročelja v konfigurator vrat, spreminjajte barve, oblike in dodatke na vratih in izberite tista prava, zase.

 

 

OGLEJTE SI TUDI NAŠE REFERENCE

 

 

ZAKAJ IZBRATI VHODNA VRATA INOTHERM ?

 

 

 

OBIŠČITE VIRTUALNI SALON

 

 

 

PRODAJNA MESTA

 


 

STOPITE V STIK Z NAMI

  

 

 

Z VAMI OD PRVEGA DO ZADNJEGA KORAKA