Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

GAŠPER OKNA IN VRATA

GAŠPER OKNA IN VRATA
KontaktGAŠPER OKNA IN VRATA
Dobrava 42
2360 RADLJE OB DRAVI
Kontakt+386 2 887 98 50
Kontakt+386 2 887 98 70
Kontaktinfo@gasper.si
Kontakt https://www.gasper.si
Davčna št.:SI61396338
Direktor:GAŠPER JURIJ

 

 

Gašper okna in vrata

Ko tradicija in kvaliteta hodita z roko v roki.

  

 

 

O nas

 

Podjetje Gašper je družinsko podjetje, ki je svoje poslanstvo posvetilo enemu samemu cilju – živeti v sožitju z lesom in to že 50 let!

To pomeni 50 let izkušenj, 50 let tehnološkega razvoja, 50 let izboljšav.

Za lesena okna in vrata uporabljamo kakovostni les iz pohorskih gozdov in obronkov Pohorja ter avtohtonih območij različnih delov sveta.

Najnovejša OKNA in VRATA Gašper so rezultat na katerega smo resnično ponosni.

Poslovno področje družinskega podjetja Gašper zajema predelavo lesa, izdelovanje polproizvodov iz lesa in proizvodnjo stavbnega pohištva. To so visokokvalitetna okna in vhodna vrata iz različnih materialov.

 

 

Čas je, da prepričamo tudi vas!


Podjetje Gašper ustvarja 50% svojega prometa v tujini, večinoma na nemško govorečem področju in na trgih nekdanje Jugoslavije.

Pred dvema letoma smo vložili veliko truda in lastnih sredstev v posodobitev najmodernejše tehnologije za predelavo lesa, kar nam omogoča da smo prilagodljivi in lahko našim kupcem uresničimo vsako željo.

Družinsko podjetje Gašper ima pridobljene vse potrebne certifikate, je član Lesarskega grozda, ter mednarodnega Wood Industry Cluster-a in iniciative proHolz.

Gašper trženje je na seznamu proizvajalcev zunanjega stavbnega pohištva EKO sklada in zato občanom ob nakupu omogočamo pridobitev subvencije EKO sklada do 25% vrednosti naročila.

 

Oglejte si tudi proizvodnjo OKEN in VRAT Gašper.

 


 

Lesena okna

 

VARČNA LESENA OKNA VISOKE KAKOVOSTI 

 

Lesena okna že sama po sebi ustvarjajo lepši in prijetnejši videz bivalnega okolja. Okna ustvarjajo dom - spodbujajo prijetno razpoloženje, občutek topline in udobja.

Okna Prima so varčna lesena okna. Stroškov ne boste imeli veliko, saj so enostavna ter cenovno ugodna za vzdrževanje. Trajnost lesenih oken podaljšujete z rednim negovanjem.

Za izdelavo lesenih oken Prima uporabljamo le najkakovostnejši les. V kolikor pa izberete termopan stekla v kombinacijo z lesenim ogrodjem, boste dobili pravi toplotni in zvočni izolator. Lesena okna takoj polepšajo izgled celotnega bivalnega prostora. Prostor naredijo prijetnejši ter ustvarijo pravi dom – občutek topline, domačnosti in mirnosti.

 

Pri izdelavi oken uporabljamo:

 

 

PREDNOSTI LESENIH OKEN:

 

 

 

Les/Alu okna

 

Lesena okna z aluminijastozunanjo oblogo so najvzdrzljivejsa. Navznoter so topla in prijazna, navzven pa mocna in vzdrzljiva. Videz notranje strani lahko prilagodite notranji opremi, videz zunanje strani pa fasadi.

 

 

Polkna in senčila

 

Senčila in polkna dodajamo oknom po meri in v kombinacijah po vaših željah.

Pestra izbira senčil iz različnih materialov in različnih barv vam ponuja celostno rešitev pri opremi oken. Nudimo vam polkna, žaluzije in rolete.

 

 

Stekla

 

Nudimo širok spekter okrasnih stekel za vaša nova okna ali vhodna vrata. Ponujamo vam možnost, da vhodna vrata prilagodimo vašemu okusu in željam.

 

 

Dodatki

 

Oknom po meri in v kombinacijah z vašimi željami dodajamo okenske police iz različnih materialov (umetni kamen, les, iveral, plastika, aluminij).

Ne pozabite tudi na kljuke in ročaje. Ti v pravi kombinaciji poudarijo videz stavbe ali prostora. Nudimo veliko izbiro ergonomsko in sodobno oblikovanih kljuk za vse vrste oken, kakor tudi za vhodna, balkonska, drsna ali harmonika vrata.

Na voljo pa so vam tudi drugi dodatki.

 

 

Barve

 

 

Panoramske stene

 

PANORAMSKE STENE – VEČJE STEKLENE POVRŠINE, BOLJŠI RAZGLED 

 

Panoramska drsna vrata omogočajo razgledne zasteklitve večjih dimenzij z minimalno vmesnimi stebri. Dimenzije pogojuje maksimalna teža drsnega krila (300 kg) in maksimalna teža stekla (450 kg) za fiksne zasteklitve. Osnovni model drsno dvižnih vrat je dvodelen z maksimalno širino 6500 mm in največjo višino brez nadsvetlobe 2800 mm. Naš način izvedbe panoramskih dvižnih vrat omogoča, da se lažje prilagodimo posameznemu projektu in situaciji.

Nizek aluminijast prag omogoča enostaven prehod iz notranjosti v zunanjost.

 

 

Vrata

 

LESENA VHODNA VRATA PREMIUM


Vašemu domu dajo domačnost, varnost ter izredno dobro izolativnost

 

Lesena vhodna vrata so vsakokrat prva stvar, katero vidite ob povratku domov ali ob obiskih pri prijateljih. V kolikor ste ljubitelj estetike ter individualnih izražanj, vas bo prepričala kombinacija sodobnih oblik povezanih s tehnično dovršenostjo, katero najdete v izvedbi vrat Design.

 

Izvedba Premium pomeni okvirno konstrukcijo z ojačitvami proti zvijanju.

 

 

 

LESENA VHODNA VRATA DESIGN


Poskrbijo za varnost, estetsko ličnost ter odlično izolativnost

 

Vhodna vrata so prva stvar, ki jo vidite in se je dotaknete pri prihodu domov, ali zadnja, ko dom zapuščate. Ljubitelji estetike in individualnega izraza boste kombinacijo sodobnih oblik in tehnične dovršenosti našli v Design izvedbi vrat.

Izvedbi Design bi lahko rekli kar sendvič konstrukcija z ojačitvijo proti zvijanju vratnega krila:

 

 

 

Mnenja zadovoljnih strank

 

Ga. Sabina, Žirovnica, 2016

 

Ga. Tanja, Ruše, 2016

 

Ga. Anita, Loče pri Poljčanah, 2016

 

Ga. Jasna, projektni vodja, Vrhnika, 2015

 

 

 

Storitve, ki jih nudimo:

 

 

Oglejte si tudi naše reference.

 

 

OBIŠČITE NAS TUDI V MURSKI SOBOTI --- > OBRTNA ULICA 26

 


 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.:

080 88 51

E-mail naslov: 

info@gasper.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.