Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

DE-MONT, Dejan Korošec s.p. - GARAŽNA VRATA, VHODNA VRATA IN OKNA

DE-MONT, Dejan Korošec s.p. - GARAŽNA VRATA, VHODNA VRATA IN OKNA
KontaktDE-MONT, Dejan Korošec s.p. - GARAŽNA VRATA, VHODNA VRATA IN OKNA
Cesta Josipa Ribičiča 8
1381 RAKEK
Kontakt040/160-866
Kontaktinfo@demont.si
Kontakt http://www.demont.si
Davčna št.:SI96844035
Direktor:DEJAN KOROŠEC

 

STROKOVNOST, KVALITETA, NATANČNOST.

 

 

O podjetju

Naše podjetje deluje od leta 2012. Smo družinsko podjetje in smo specializirani za prodajo in montažo stavbnega pohištva. V naši prodajni ponudbi boste našli garažna vrata vseh vrst, vhodna vrata in okna ter rolete in senčila. Prav tako ponujamo še notranja vrata ter vse dodatne storitve in servis.

 

Opremite vaš dom ali objekt z modernimi in kvalitetnimi izdelki iz naše prodajne ponudbe.

 

Po predhodni najavi se lahko oglasite tudi v naših poslovnih prostorih v Postojni. Z veseljem vam svetujemo in pomagamo.
Pokrivamo področje osrednje Slovenije, Gorenjske, Notranjske in Spodnjega Posavja. Imamo tudi zastopništva po preostalih področjih Slovenije.

 

Na podlagi naših dolgoletnih izkušenj z delom na segmentu stavbnega pohištva, se trudimo, da vam zagotovimo najboljše možne storitve na tem področju. Prilagodimo se vašim željam in strokovno opravimo delo, ki mora na koncu pustiti zadovoljstvo vseh skupaj.

 

 

Garažna sekcijska vrata

Podjetje DE-MONT Dejan Korošec s.p., smo prodajni zastopnik in monter za garažna vrata proizvajalca DoorHan, ki je specializirano podjetje za proizvodnjo celotne palete sestavnih delov za vse vrste vrat.

 

 

 

 

Rolo garažna vrata

Ko ste na tesnem s prostorom…

 

 

ALU vhodna vrata

Pomembno je, da so vhodna vrata kot pika na i vsakega doma prilagojena vašemu okusu in željam, hkrati pa z unikatnim stilom in eleganco tudi celostno zaokrožijo videz hiše ali stanovanja. 

ALU vhodna vrata  izdelana v Sloveniji odlikujejo kakovostni materiali, sodobne oblike, čiste linije, enostavno vzdrževanje, odlična toplotna in zvočna izolacija, dolga življenjska doba ter odpornost na različne vremenske pogoje. Široka izbira stekel, dekorjev, kljuk, barv, prijemalk in dodatkov pa poskrbi, da se bodo vaša nova ALU vhodna vrata popolnoma prilegala vašemu stanovanjskemu objektu. 

Vhodna vrata si lahko izberete iz kataloga ali preko konfiguratorja.

Povpraševanje nam pošljite na naš mail info@demont.si ali dejan.demont@gmail.com

 


 

PVC in lesena okna

Okna in vrata izdelujemo iz PVC profilov nemškega koncerna VEKA. Izdelana v Sloveniji

Po statistiki iz leta 2004 je VEKA največji svetovni proizvajalec okenskih PVC profilov, pa čeprav njihovi izdelki sodijo v višji kakovostni in cenovni razred. 
Okna in vrata so izdelana iz materialov, ki jih je možno reciklirati, zaradi odlične toplotne izolacije pa z njimi varčujemo z energijo.
V oknih so običajno IZO stekla 4/WARM/4 mm LOW-E polnjena s plinom in s prevodnim faktorjem Ug=1,0 W/m2K ali po naročilu tudi drugačna stekla.
Okna so okovana z varnostnim okovjem WINKHAUS Pilot Basis – v srebrni barvi.

Izdelavo oken prilagodimo sprotni ali kasnejši vgradnji rolet in senčil senčil - Roletarstvo Medle Slovenija

 

 

Lesena okna

Lesena okna DOM so sestavljena iz štirih dolžinsko nespojenih lepljencev, kar oknu daje izjemno trdnost in stabilnost. Moderen dizajn, ki navdušuje tako arhitekte, kot same investitorje. Lesena okna, s katerimi boste ogromno prihranili, saj so zaradi izjemnih karakteristik primerna tako za adaptacije kot novogradnje in pasivne gradnje. Vsa naša lesena okna imajo finalno površinsko obdelavo, s 4-slojnim nanosom barv. Zadihajte skupaj z lesenimi okni DOM izdelana v Sloveniji.

 

 

Notranja vrata

Ko začnete oblikovati notranjost svojega doma, boste ugotovili, da lahko izbirate med številnimi različnimi vrstami notranjih vrat, ki dajejo vaši sobi ali prostoru pravi videz in še vedno služijo svoji funkciji. Notranja vrata izdelana v Nemčiji pri katerih kvaliteto postavljajo na prvo mesto.

Notranja vrata so bistvenega pomena za oblikovanje in dekoracijo ter imajo pomembno funkcijsko vlogo v življenju hiše. In vsi poznamo občutek udobja in zadovoljstva, ki ga prinese odpiranje in zapiranje kakovostnih vrat.

Storitve, ki spremljajo naša sobna vrata pa so: svetovanje na objektu in v salonuizmere na objektu in vgradnja notranjih vrat in podbojev.

 

Oglejte si vse možnosti naših notranjih vrat: TUKAJ

 

 

Servis

Z vedno večjim povpraševanjem poleg rednih in izrednih servisov naših garažnih vrat izvajamo tudi servise ostalih znamk garažnih dvižnih vrat, saj smo z našimi izkušnjami kos vsakemu izzivu.

Za naša vrata zagotavljamo servisno mrežo po celotni Sloveniji. Večino rezervnih in servisnih delov imamo na zalogi v našem skladišču, kar omogoča hitro rešitev vaših problemov. Poleg naših garancij vsaka stranka prejme tudi tovarniško garancijo, kar pomeni da so rezervni deli vedno dobavljivi.

 

 

Profili, ki jih nudimo:

 

 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije. 

 

Zakaj izbrati DE-MONT, Dejan Korošec s.p.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 


 

Telefonska št.: 

040/160-866

 

E-mail naslov: 

info@demont.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.