Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

AVTOMATSKA VRATA d.o.o. - NOVO V PONUDBI: Pametna vrata za vaš dom

AVTOMATSKA VRATA d.o.o. - NOVO V PONUDBI: Pametna vrata za vaš dom
KontaktAVTOMATSKA VRATA d.o.o. - NOVO V PONUDBI: Pametna vrata za vaš dom
POSLOVNA CONA A 26
4208 ŠENČUR
Kontakt0590 74 100
Kontakt040 872 001
Kontaktinfo@faac.si
Kontakt https://www.record-av.com/
Davčna št.:SI15984931
Direktor:Aleš Pezdirec

 

NOVO V PONUDBI!

PAMETNA VRATA ZA VAŠ DOM  

 

AVTOMATSKA VRATA D.O.O.

NAJTIŠJA IN NAJBOLJ VARNA AVTOMATSKA VRATA NA SVETU.

 

avtomatska vrata

 

O podjetju

Kot pove že ime, imamo v podjetju Avtomatska vrata d.o.o. bogate izkušnje z avtomatskimi vrati. Že več kot 15 let smo ekskluzivni zastopnik švicarske znamke avtomatskih vrat Record, v zadnjem času pa smo svoj proizvodni program še razširili. Dodali smo izdelke italijanskega podjetja FAAC, ki prav tako proizvaja avtomatska vrata, hkrati pa pokriva tudi področje vse ostale avtomatizacije, kot so zapornice , dvoriščna vrata, garažna vrata, potopni stebrički ipd.

Pa ostanimo zaenkrat na področju avtomatskih vrat, ki so najbolj kompleksen in raznolik segment na področju avtomatizacije, zaradi česar se pri nakupu lahko znajdemo v zagati. Da se to ne bi zgodilo tudi vam, v nadaljevanju predstavljamo nekaj vprašanj, ki si jih morate zastaviti pred nakupom avtomatskih vrat.

Če pa imate radi hitre odgovore, se seveda lahko takoj obrnete tudi direktno na nas. Samo en klik vas loči od kontaktnega obrazca, preko katerega nam lahko posredujete svoja vprašanje, želje in dileme. Z veseljem vam bomo pomagali!

 

 

Zakaj vas napačna izbira avtomatskih vrat lahko drago stane?

Zdi se, da vsa avtomatska vrata delujejo enako. A so med njimi ogromne razlike. Če izbiramo površno, imamo kasneje lahko velike stroške.

Največkrat zaradi pogostih obiskov serviserja, začasnih rešitev okvarjenih vrat in odškodninskih tožb poškodovanih strank. V objektih, kjer so veliki pretoki ljudi, se težave še pomnožijo.

 

Da bi se temu izognili, si morate pred nakupom avtomatskih vrat zastaviti pet osnovnih vprašanj, ki si jih lahko preberete tukaj.

 

avtomatska vrat Record

 

Poleg osnovnih vprašanj v zvezi z delovanjem avtomatskih vrat, je seveda dobro vedeti, kakšni tipi avtomatskih vrat sploh obstajajo. Avtomatska vrata se ločijo na podlagi funkcionalnost in prostora, ki ga imate na razpolago.

 

Kakšni tipi avtomatskih vrat obstajajo?

Ko pomislimo na avtomatska vrata se nam zagotovo pred očmi najprej prikažejo vrata na vhodu kakšnega od trgovinskih centrov ali različnih podjetij. Pa ste kdaj opazili, da vsa ta vrata ne izgledajo enako?

V nadaljevanju si lahko ogledate, kateri so najbolj osnovni tipi drsnih avtomatskih vrat. S klikom na posamezen model vrat, si lahko ogledate, kako izgledajo in kdaj je njihova uporaba smiselna.

 

1. Avtomatska drsna vrata

 

2. Avtomatska vrata za izhode v sili

 

3. Protivlomna avtomatska vrata Safecord

 

4. Zrakotesna avtomatska vrata Clean

 

5. Avtomatska higienska vrata Cleancord LITE

 

6. Hidrotekoča avtomatska vrata Speedcord

 

7. Avtomat za krilno odpiranje vrat Record 127 DFA

 

Želite izvedeti več?

 

 

Specialne rešitve za različna področja uporabe avtomatskih vrat

Seveda se avtomatska vrata ne razlikujejo samo po obliki in funkcionalnosti, ampak so določene specifike vezane na področje uporabe.

Razvoj računalniške tehnologije je namreč posegel tudi v razvoj avtomatskih vrat. Avtomatska vrata so postala izdelek, ki lahko zadosti različnim, tudi povsem specifičnim zahtevam v posameznem okolju.

In ne samo to. Vedno bolj skrbimo, da se avtomatska vrata tudi vizualno čim lepše vklopijo v prostor. S tem so avtomatska vrata postala estetski in ne samo funkcionalni dodatek.

Je pa  včasih težko ugotoviti, kaj sploh potrebujemo.

 

Avtomatska vrata po področjih uporabe:

Vrata v trgovino se odprejo neštetokrat na dan. Skoznje poleti uhaja hladen zrak, zaradi česa morajo klimatske naprave neprestano delovati. Pozimi pa vam skozi vrata uhaja toplota, zaradi česar so stroški ogrevanja astronomski… preberi več...

 

Se vam kdaj zazdi, da vam odteka denar kar skozi vrata? Saj tudi vam… preberi več...

 

Vlomi in ropi bank niso več samo zgodbe iz napetih ameriških filmov, ampak vse večkrat zgodbe iz dnevnih novic. Roparji običajno vstopijo kar skozi vrata. Poskrbeti je torej treba, da je vhod kar najbolj zavarovan, hkrati pa vrata ne smejo predstavljati ovire za stranke… preberi več...

 

Hiteče osebje, oskrbovanci na posteljah in vozičkih, oslabeli starostniki s hojcami … Vse to je vsakodnevna realnost domov starejših občanov. Na vsakem hodniku pa požarni načrt zahteva protipožarna vrata.

Takšna vrata so izredno težka, poleg tega pa morajo imeti vgrajeno tudi samozapiralo, ki ga morate premagati, da jih sploh lahko odprete. Borba s požarnimi vrati je zalogaj že za zdravega človeka s prostimi rokami. Če hočete skoznje hkrati odnesti še pladenj ali poriniti voziček s starostnikom, pa je to že podvig, ki ga en sam človek ne more izpeljati… preberi več...

 

Avtomatska vrata se vam vedno odprejo sama. Če ne morete stopiti dovolj hitro ali skozi vrata rinete posteljo, vas bodo vrata »počakala«. Za vstopajočim se vrata tudi sama zaprejo. Izognete se loputanju in toplotnim izgubam, hkrati pa ste brez skrbi, da bi osebje v naglici  poškodovalo koga, ki prihaja iz nasprotne smeri ... preberi več...

 

avtomatska vrata

 

Ste že kdaj pomislili na to, da bi imeli avtomatska vrata doma?

Pomislite: vitka in elegantna steklena vrata imate namesto vhoda v kuhinjo. Ko pridete iz trgovine, vam tudi doma ni treba vrečk najprej odložiti na tla, da bi lahko prijeli za kljuko.

Med kuhanjem lahko skozi steklo opazujete igro svojih otrok. Ob tem pa veste, da vas vsiljiv vonj hrane ne bo spremljal zvečer pred televizorjem.

Če morate na hitro posredovati pri otroškem prepiru, lahko to storite brez umivanja rok. Samo približate se vratom in že mirite položaj.

Tudi ko imate polno jedilnico gostov, se vam ni treba bati, da bi pri odpiranju vrat na tla spustili svoj najljubši kavni servis. Vrata so vaš zaveznik.

 

 

Avtomatska vrata delajo tudi, ko vi počivate

Zagotovo ste morali že kdaj vstati sredi napetega televizijskega prizora, da ste lahko odprli vrata hišnemu ljubljenčku. Ali pa vas je zato, ker mu niste pravočasno omogočili poti do stranišča, pred vrati pričakala lužica.

Ja, tudi naši hišni prijateljčki potrebujejo svobodo. Tudi njim se lahko vrata odprejo sama.

Morda nimate živega ljubljenčka. Imate pa robotski sesalnik, ki naj bi med vašo odsotnostjo počistil vse stanovanje. Zgodi pa se, da se mu vrata zaprejo. Ob prihodu domov razočarani odkrijete, da je obtičal že v prvem prostoru. Sedaj pa samo: Sezam, odpri se!« In že sesalnik brez vaše pomoči hiti iz dnevne sobe v kuhinjo, iz kuhinje na hodnik ... Vedno vstopite v čisto stanovanje… preberi več...

 

 

SERVIS IN VZDRŽEVANJE

Tudi po nakupu ne pozabimo na vas!

 

Na dežurni telefonski številki 041 613 670 smo vam na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Dežurnemu serviserju lahko naročite servis ali zastavite vprašanje, kadar ne veste, kaj pritisniti na krmilniku avtomatskih vrat. Dokler vam serviser svetuje samo po telefonu, je pomoč za vas brezplačna.

Z nami lahko sklenete tudi servisno vzdrževalno pogodbo Na podlagi pogodbe lahko za vaša vrata še bolje poskrbimo. Kakšnih ugodnosti ste deležni kot naša pogodbena stranka in zakaj se avtomatska vrata sploh vzdržujejo pa si lahko preberete tukaj.

 

STOPITE V STIK Z NAMI!

 

 

0590 74 100 ali 040 872 001

info@faac.si

Veselimo se sodelovanja z vami!