Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

ALU-K KOVINOPLASTIKA d.o.o.

ALU-K KOVINOPLASTIKA d.o.o.
KontaktALU-K KOVINOPLASTIKA d.o.o.
P.E. Cesta XV. Brigade 51
8330 METLIKA
Kontakt07/363-51-00
Kontakt031/614-464
Kontaktaluk.doo@siol.net
Kontakt https://www.alu-k.si
Davčna št.:SI52176517
Direktor:JANI KAPUŠIN, JOŽE KAPUŠIN

 

ALU-K KOVINOPLASTIKA d.o.o.

KAKOVOST VEDNO NA PRVEM MESTU.

 

okna aluk

 

O podjetju

 

ALU-K KOVINOPLASTIKA d.o.o. smo zanesljivo podjetje s tradicijo že od leta 1990.

Svoje delo opravimo strokovno, kvalitetno, natančno in v skladu z dogovorjenimi roki. Nudimo celovito storitev na enem mestu - ogled, svetovanje, priprava ponudbe, dobava materialov, izvedba del. Na vse svoje storitve nudimo tudi garancijo.

Pri nas je kakovost vedno na prvem mestu.

 

 

Vrata

 

Vrata so danes med najbolj pomembnimi sestavnimi deli stavbnega pohištva. So nujen del vsake stavbe, saj omogočajo prehod iz zunanjega sveta v notranje prostore in gibanje med temi. Morajo biti funkcionalna, lepa, moderna, toplotno izolirana, ter predvsem varna. Poleg teh lastnosti je seveda pomembna tudi trajnost izdelkov ter obnašanje pri mehanskih obremenitvah. Glede na položaj vrat v stavbi ločimo zunanja (vhodna, garažna, balkonska) in notranja vrata. Vrata izdelujemo iz pvc-ja, aluminija ali kombinacijo obeh. Izbirate lahko med različnimi vzorci, od klasičnega pa vse do modernega stila, prav tako lahko oblikujete vrata po lastni želji in tako poudarite unikatni izdelek v vašem domu.

 

  

 

Okna

 

Okna, ki vas bodo estetsko očarala, nudila kakovost in prihranek vašega denarja

Kakovostna okna izpolnjujejo visoke zahteve, ki se jih pričakuje od modernega okenskega sistema. Energetska varčnost ali varovanje okolja, protihrupna ali protivlomna zaščita so aspekti, na katere se je prej pola­galo le malo pozornosti imajo danes visoko prioriteto. V ospredju stoji pazl­jivo ravnanje z viri našega okolja tako pri proizvodnji kot tudi pri uporabi.

 

Značilnosti PVC in ALU oken:

 

 

 

Zimski vrtovi

 

Novi zimski vrtovi, vas bodo razveseljevali in prinašali prijetnejše razpoloženje s prihajajočimi letnimi časi. Večja domačnost in toplina v domu!

Sprostitev, toplina, udobje, vse to vam nudi dober zimski vrt, ki ga naredimo za vaš dom. Zimski vrt ustvarja za romantike kot tudi za radovedne prijetno notranje vzdušje, saj v zimskih dneh lahko uživamo v radosti snega, poleti pa v presketanju dežnih kapljic po steklu! Zimski vrtovi so unikatni in funkcionalni, ter zagotavljajo senčenje in prezračevanje. Postali so ena izmed najbolj priljubljenih zunanjih oblik stanovanjskega objekta, saj vsak posebej oblikuje značaj doma.

 

zimski vrt

 

Tehnične lastnosti

 

Načrtovanje zimskega vrta spada k začetku vsake gradnje, pri kateri je potrebno biti pozoren in vedeti nekaj njegovih lastnosti kot so: oblika, načini odpiranja vrat in oken, konstrukcija, izbira kakovostnega stekla, stabilnost, vodotesnost, prezračevanje prostora in možnost senčenja.

 

 

Fasade

 

Fasadne stene za večjo prepoznavnost poslovnih objektov in funkcionalnost vaših domov.

Se ne morete odločiti katero fasado izbrati? V našem programu lahko izbirate med steklenimi fasadami, ki vam zagotavljajo funkcionalnost, toplotno in zvočno izolacijo, zmanjšano porabo energije, odpornost na vremenske vplive, vodoodbojnost, izkoriščanje naravne svetlobe. Pri fasadnih stenah je možnost vgraditve okenskih in vratnih kril z odpiranjem. Zasteklitev je možna z enojnim ali izolacijskim steklom in varnostno kaljenim ali lepljenim steklom. Fasadne stene delimo na različne tipe izvedbe:

 

 

 

Senčila

 

NOTRANJA SENČILA

 

V skupino notranjih senčil spadajo: žaluzije, screen roloji, dekorativna senčila. Njihova prednost je, da v zimskem času služi kot dodatna toplotna izolacija, so zaščiteni pred zunanjo umazanijo in jih pred neurjem ni potrebno pospravljati.

 

ZUNANJA SENČILA

 

Med zunanja senčila spadajo: žaluzije, rolete, screen roloji, brisoleji, tende, komarniki. Zunanje senčenje je učinkovitejše, saj vročinskega sevanja ne prepušča takoj.

 

Nudimo vam: 

 

 

rolete, žaluzije

 

Okenske police

 

Okenske police so sestavni del okna, s katerimi dopolnimo videz stavbe, izgled fasade in notranjega ambienta. Njihova naloga je, da ščitijo zid in ustvarjajo uporabno površino. Dobra okenska polica mora biti funkcionalna, trajna, estetska. Delimo jih na notranje in zunanje okenske police. Pri zunanjih okenskih policah je pomembno, da so odporne na vremenske vplive, neobčutljive in enostavne za vzdrževanje. Pri zunanjih okenskih policah moramo biti pozorni na njen naklon, ki mora biti nagnjen navzven. Imeti mora tudi okapnico, kar nam skupaj z naklonom omogoča odtok deževnice, ki se ne izliva po fasadi in tako preprečimo nastajanje madežev na fasadi.

 

 

OKNA VRATA SENĆILA

 

Montaža

 

Kakovostna montaža je pogoj, da vaš novi proizvod deluje brezhibno in dolgo. Dimenzioniranje proizvodov mora biti izvedeno natančno, saj le pravilno velika okna in vrata kljubujejo raztezanju in krčenju materiala. S tem se zagotovi potrebni prostor med proizvodom in steno za izolacijsko tesnilno sredstvo, ki je ključnega pomena za ohranjanje toplote ter zvočne izolacije.

 

Spoznajte več ...

 

 

Vzdrževanje in garancija

 

VZDRŽEVANJERedno vzdrževanje in pravilna uporaba stavbnega pohištva je pogoj za dolgoletno brezskrbno uporabo in ohranjanje lastnosti.

Manjša servisna dela lahko opravite sami, v pomoč vam pridejo prav navodila in servisni paket, ki ga lahko dobite pri nas.

Strokovna izvedba rednih vzdrževalnih pregledov in servisa zagotavlja dolgotrajno in brezhibno delovanje stavbnega pohištva ter predvsem s tem povezane prihranke pri stroških za ogrevanje in hlajenje objektov. Za servis ali pregled se lahko naročite na mail: aluk.doo@siol.net ali tel. 07/36-35-100.

 

GARANCIJA

 

Kupcu jamčimo za kakovost ter brezhibno delovanje ALU in PVC proizvodov v garancijskem roku, ki nastane ob datumu izročitve blaga.

 

Spoznajte več...

  

 

Zakaj izbrati ALU-KOVINOPLASTIKA d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

Telefonski št:

07/363-51-00

031/614-464

 

E-mail naslov:

aluk.doo@siol.net

 

Varno in varčno.