Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

ZUNTI, MATEVŽ GOMIZELJ S.P.

ZUNTI, MATEVŽ GOMIZELJ S.P.
KontaktZUNTI, MATEVŽ GOMIZELJ S.P.
Kazlje 13A
6210 Sežana
Kontakt031/377-583
Kontaktinfo@zunti.si
Kontakt https://zunti.si
Davčna št.:SI65017013
Direktor:MATEVŽ GOMIZELJ

 

ZUNTI, MATEVŽ GOMIZELJ S.P.

KVALITETNO IN ZANESLJIVO

 

 

O podjetju

 

Podjetje ZUNTI, MATEVŽ GOMIZELJ S.P. smo zanesljiv in izkušen partner, ki za svoje stranke skrbi že od leta 2011. Smo specialisti za dobavo, prodajo in montažo senčil.

Podjetje Senčila, komarniki, pergole Zunti, je bilo ustanovljeno z namenom zastopanja, prodaje in vgradnje produktov priznanega Italjanskega podjetja MV Line.

Podjetje MV Line je specializirano s področja razvoja in proizvodnje sistemov (komarnikov) za zaščito proti insektom. Pohvalijo se lahko s številnimi inovacijami in patenti, ki na trgu v tej panogi narekujejo razvoj.

S pričetkom zastopanja podjetja MV Line in trženja njihovih produktov, so v podjetju Senčila, komarniki, pergole Zunti, na slovenski trg, v tem segmentu prodaje, vnesli nekaj novega. Ponudili so izdelke visoke kakovosti, ki zaradi številnih izvedbenih kombinacij omogočajo kupcu, da izbere zanj idealno rešitev.

 

 

KOMARNIKI

 

Komarniki komarjem in ostalim neugodnim insektom preprečuje vstop v naša stanovanja. V ponudbi imamo komarnike, ki jih lahko vgradite samostojno ali v kombinaciji z vsemi tipi zunanjih senčil, pod izolacijo ali vidno. Sestavni deli komarnika so iz ekstrudiranega prašno barvanega aluminija, ki ne potrebuje vzdrževanja. Komarnike vam nudimo v vseh RAL barvah, v različnih imitaciji lesa in ostalih strukturnih barvah.

Mreža komarnika je iz steklenih vlaken, ki so zaščitena s PVC UV obstojno maso (siva, črna, …). V podjetju Zunti ponujamo veliko izbiro Rolo komarnikov kot so rolo komarniki za okna in pa rolo komarniki za vrata. Podjetje Zunti v svoji bogati ponudbi komarnikov, ponuja tudi plise, krilne, fiksne, ZIP ter podometne komarnike.

 

 

 

 

SENČILA

 

 

NOTRANJA SENČILA

 

 

 

ZUNANJA SENČILA

 

Zunanja senčila z namestitvijo pred steklene površine omogočajo filtriranje svetlobe, toplote ali kombinirani učinek obojega, saj preprečujejo pregrevanje notranjih prostorov in tako tudi zmanjšujejo energijo za hlajenje notranjih prostorov v toplih mesecih.

Zunanja senčila lahko upravljate z regulacijsko verižico, monokomando ali prek elektromotorja s tipko ali daljinskim upravljalcem.

 

 

 

TENDE

 

 

V podjetju Zunti vam ponujamo raznovrstne modele tend oziroma markiz, od osnovnih brezkasetnih do kasetnih tend. Upravljanje je lahko ročno ali na elektromotor. Za večjo varnost in samodejnost delovanja vam ponujamo različne možnosti, tako lahko tendo opremite z različnimi kontrolnimi sistemi kot so naprimer senzor za veter in sonce. Ti sistemi omogočajo, da se tenda samodejno upravlja glede na trenutne vremenske razmere.
Prav tako lahko izbirate med različnimi tipi platen. Ponujamo vam akrilna platna v široki paleti barv in zaščitnih nanosov. Platna za tende lahko imajo samočistilni nanos, povečano zaščito pred soncem in razvojem plesni.

Da bi izbrali optimalno zaščito vašega balkona ali terase nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

 

BREZKASETNE TENDE

 

Brezkasetne tende predstavljajo osnovno zaščito teras in balkonov pred soncem. Platno se navija na os z ročnim ali motornim pogonom. Možnost nadgradnje z vetrnim ali senzorjem za sonce.

 

 

KASETNE TENDE

 

Kasetne tende predstavljajo dovršeno zaščito teras in balkonov pred sončno pripeko in dežjem. Raznolikost barv in oblikovnih izvedb omogoča popolno prilagodljivost vašim potrebam. Prav tako lahko izbirate med različnimi načini upravljanja, ročno ali na elektromotor. Vse tende je mogoče nadgraditi z vremenskimi senzorji, ki zagotovijo popolno avtonomijo delovanja.

 

 

KROŽNE TENDE

 

Zunanja krožna tenda v zložljivi in fiksni izvedbi. Krožna markiza je namenjena senčenju in pokritju okenskih odprtin, vhodov, balkonov, teras ter izložb.

Krožne tende personaliziramo z napisi in služijo, kot odlična reklama za podjetje. Struktura je iz aluminija, profili dimenzije 35 ali 50 mm, odvisno od modela. Upravljanje zložljive krožne tende možno na vrvico, monokomando ali elektro pogon. Možne številne tkanine, vendar za optimalno uporabo priporočamo poliestersko tkanino Para Tempotest Star.

 

 

STREŠNE TENDE

 

Strešne tende so primerne za vgradnjo na že obstoječe konstrukcije pergol, zimskih vrtov ali steklenih nadstreškov. Lahko se vgradijo nad ali pod obstoječo konstrukcijo.

Glede na izbiro tipa platna, strešne tende lahko nudijo zaščito pred soncem, zmanjšujejo učinek tople grede, s troslojnim zatemnitvenim PVC platnom pa ga celo izničujejo in nudijo zaščito pred dežjem.

 

 

ZIMSKE TENDE

 

Zimske tende so namenjene zaščiti balkonov, teras ali drugih površin pred neželenimi vremenskimi vplivi kot so veter, dež ali sneg, kljub temu pa vam omogočajo, da jih ob lepem vremenu pospravite in uživate v odprtem prostoru.

Izbirate lahko med bogato ponudbo kvalitetnih in vzdržljivih materialov v različnih barvnih odtenkih, med drugim se za neoviran pogled lahko vstavi tudi Cristal prozorna folija. Sistem omogoča kombinacijo različnih platen.

 

 

PERGOLE

 

 

Naj bo samo hladna senca v poletnih dneh, zaščita pred dežjem ali kljubovanje vsem vremenskim razmeram, v iskanju idealne rešitve za vaše udobje vam v podjetju Zunti nudimo pester prodajni program pergol in njihovih variacij, s katerimi boste poleg uporabne vrednosti svojemu domu dodali estetski pridih ter v sebi prebudili novo občudovanje vašega bivalnega prostora.

 

PERGOTENDE

 

Terasa, ki se spremeni v življenjski prostor skozi celo leto, košček vrta spremenjen v prostor za počitek in sproščanje. V podjetju Zunti vam nudimo elegantne in estetske rešitve za vsak kotiček vašega doma, katerega bi radi zaščitili pred neugodnimi vremenskimi vplivi in ga spremenili v osebno oazo miru in udobja. 

 

 

 

LAMELNE PERGOLE

 

Lamelne ali bioklimatske pergole vam nudijo idealno rešitev pred vsemi vremenskimi vplivi, naj bo to sonce, dež ali sneg. S prilagodljivimi strešnimi lamelami lahko filtrirate sončno svetlobo po svoji želji, po potrebi pa jih lahko popolnoma zaprete in s tem ohranite suho površino pod pergolo.

 

 

 

Kaj vam nudimo? 

 

  

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

  

 

Zakaj izbrati ZUNTI, MATEVŽ GOMIZELJ S.P.?

 

  

STOPITE V STIK Z NAMI

 

Telefonska številka: 

031/377-583

 

E-Mail: 

info@zunti.si

 


 

V veselje nam bo sodelovati z vami.