Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

TIRALMONT D.O.O.

TIRALMONT D.O.O.
KontaktTIRALMONT D.O.O.
Dole pri Krašcah 10B
1251 MORAVČE
Kontakt080 50 54, 031 607 010
Kontakt01 722 88 71, 01 722 88 70
Kontakt01 722 88 72
Kontaktinfo@tiralmont.si
Kontakt www.tiralmont.si
Davčna št.:SI42575214
Direktor:VODLAN MODER ANDREJA

 

TIRALMONT D.O.O.

CELOVITA PONUDBA ŽE OD LETA 1997.

 

TIRALMONT

 

O nas

 

Tiralmont d.o.o. smo podjetje, ki vam nudi izdelavo in montažo kakovostnega stavbnega pohištva. Od ustanovitve podjetja leta 1997 pa do danes smo se z uspešno proizvodnjo, prodajo in montažo visoko kakovostnih izdelkov, hitro dobavo in konkurenčnimi cenami razvili v enega največjih ponudnikov stavbnega pohištva na slovenskem trgu.

Ponosni smo na lastno izdelavo in montažo pvc in aluminijastih oken, vrat in zimskih vrtov proizvajalca SALAMANDER, alu stavbnega pohištva ALU-K in dobavo in montažo garažnih in industrijskih vrat podjetja HORMANN ter kovinskih in požarnih vrat iz programa podjetja NINZ!

Naš proizvodno prodajni program zajema: PVC okna in vhodna vrata profil Salamander, ALU okna, vrata in notranja vrata, steklene strukturne fasade, predelne stene profil ALU-K, ALU vhodna vrata, kovinska vrata REVER in protipožarna vrata UNIVER proizvajalca NINZ, ALU protipožarna vrata, dvižna garažna in industrijska vrata proizvajalca Hörmann, polkna, zimske vrtove in nadstreške, rolete, krpanke, senčila screen, plise senčila, žaluzije, komarnike, lamelne zavese, okenske police, zaščitne mreže, … 

 

 

Ker se zavedamo, da je za uspešnost podjetja najpomembnejši dejavnik zadovoljstvo strank, našim strankam zagotavljamo celovito ponudbo, ki poleg raznovrstnih izdelkov vključuje tudi storitve kot so:

  

Želite izvedeti več? 

 

OKNA

 

Okna

 

Elementi iz programa SALAMANDER, so namenjeni ljudem, ki si želijo nekaj posebnega. Lep zunanji izgled, gladka svetlikajoča se površina okvirjev gotovo ustreza tudi vaši predstavi o lepšem bivanju.

 

 

Izdelava, montaža PVC oken, garažna vrata Hormann, Ljubljana, Štajerska 002

 

Vhodna vrata

 

Vhodna vrata po Vaših željah! Vrhunski dizajn, optimalna zvočno – toplotna izolacija, dolga življenska doba ter odlična protivlomna zaščita!

 

 

 

Panoramske stene

 

S panoramsko steno pridobite ogromno prehodne svetlobe, saj se odpira v eni ravnini in je zelo uporabna pri izhodu na vaš balkon ali teraso. Drsno nagibna stena Salamander je idealna rešitev, če želite nemoten pogled na vaš vrt preko velikih steklenih površin.

 

 

Senčila, komarniki

 

 

 

Okenske police

 

Police so nepogrešljiv sestavni del okna, ki nadgradijo izgled stavbe in oken. Police ne dopolnjujejo le samega okna, nudijo tudi primerno zaščito in funkcionalnost. Zunanje okenske police ščitijo fasado pred umazanijo, notranje okenske police pa ščitijo steno pod oknom. Med široko izbiro materialov in barvnih vzorcev lahko ustvarite barvno usklajenost polic s kakršnimkoli oknom in fasado.

 

 

 

Protipožarna vrata

 

Protipožarna vrata iz jeklene pločevine, ki je v celoti pocinkana. Krilo z vmesno togo konstrukcijo iz celičnih vlaken in s sestavljivim kotnim okvirjem, ki ga pritrdimo s sidri ali vložki. Vključno s standardno cilindrično ključavnico z vložkom za ključ patentnega tipa.

 

 

 

Garažna vrata

 

 

 

Notranja vrata

 

Industrijska vrata

 

 

 

Financiranje

 

HYPO kredit je namenski potrošniški kredit Hypo Alpe-Adria-Bank d.d., ki ga kreditojemalec sklene na prodajnem mestu bančno kreditnega posrednika (trgovca). Namen HYPO kredita je izključno financiranje nakupa produktov v okviru prodajnega asortimana podjetja.

Spoznajte več ...

 

 

Zakaj izbrati TIRALMONT D.O.O.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 


info@tiralmont.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.