Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

STEKLO NEMEC NEMEC DEAN S.P. (avtomatska vrata, teleskopska vrata, drsna vrata, zapornice,...)

STEKLO NEMEC NEMEC DEAN S.P. (avtomatska vrata, teleskopska vrata, drsna vrata, zapornice,...)
KontaktSTEKLO NEMEC NEMEC DEAN S.P. (avtomatska vrata, teleskopska vrata, drsna vrata, zapornice,...)
VOLČJA DRAGA 57
5293 VOLČJA DRAGA
Kontakt041/633-758
Kontakt05/3955-480
Kontakt01/831-35-01
Kontaktsteklo.nemec@siol.net
Kontakt http://www.steklo-nemec.com/
Davčna št.:83343903
Direktor:DEAN NEMEC

Steklo Nemec - Vrhunska kvaliteta, z vami že od leta 1976!

 

Smo družinsko podjetje, ki se ukvarja s steklarsko dejavnostjo od leta 1976. Leta 1981 smo dopolnili našo ponudbo z montažo in servisiranjem avtomatskih vrat.

Steklarska dejavnost zajema: splošno steklarstvo, obdelava ravnega stekla, izdelava termopan stekla,smo specializirana delavnica za izdelavo in montažo varnostnega kaljenega, protivlomnega in neprobojnega stekla.

 

 

Avtomatska vrata

 

Avtomatska vrata vam nudijo obilo udobja. Odprite vrata vašim obiskovalcem. Izognili se boste gneči in olajšali obratovanje vašega podjetja, ter mu dodali prezentativno podobo. Vrata so vedno prilagojena vašim arhitektonskim željam in zahtevam zahvaljujoč veliki izbiri sistemov, materialov, barv in obdelav. Brez ovir za invalide, predvsem primerna za restavracije, hotele, trgovske centre, administrativne zgradbe, trgovine in pošte ter tudi v manjših objektih kjer se pojavlja visok promet pešcev. Po želji s sistemom nadzora dostopa.

Poljubni materiali: Izbira zasteklitve in profilov omogoča neomejeno število kombinacij in najrazličnejših rezultatov, ki nedvomno poudarjajo arhitekturni značaj stavbe.

Vitka linija: Avtomatika drsnih vrat ter vsi profili so izdelani iz najkakovostnejših materialov po najsodobnejših metodah ter tako zagotavljajo popolno skladnost z okoljem.

Velika izbira funkcij: Spremenljiva hitrost kril, avtomatično zaklepanje, vgrajeni varnostni sklopi, varnostna ključavnica ter ročno odpiranje so le del obsežne palete funkcij.

 

 

Teleskopska vrata

 

Varčevanje s prostorom: Tudi ob pomanjkanju prostora vam teleskopska drsna vrata omogočajo izdelavo privlačnega in prostornega vhoda.

Modularna montaža: "STA" in "TSA" sistema vrat omogočata z modularno montažo, poljubnimi profili in tipi stekel praktično drsna vrata neomejeno število možnosti.

Senzorji vgrajeni v ogrodje: Sistem omogoča vgradnjo nevidnih senzorjev v ogrodje pogonskega mehanizma. Tovrstna montaža nam poleg estetskih rešitev nudi tudi zaščito proti vandalizmu.

 

 

Krožna in polkrožna drsna vrata

 

Sodelovanje tehnologije in arhitekture: V modernem načrtovanju fasad zahteva možnost integracije fasadnih elementov. Krožna drsna vrata s svojo krožno obliko odgovarjajo zahtevam z odliko. Vrata se spremenijo v konstrukcijski element,ter tako garantirajo arhitektonsko harmonijo v najmanjših detajlih. drsna vrata

Diskretna eleganca: Montaža krožnih drsnih vrat bo objektu dodala poseben značaj.

Svoboda v načrtovanju: Številne izbire različnih premerov konkavnih in konveksnih oblik,ter možnost kombinacije dvoje vrat v okrogel vetrolov ponuja popolnoma proste roke pri načrtovanju.

 

 

Drsna vrata z varnostnim izhodom

 

V normalni situaciji udobna vrata za ljudi: Drsna vrata s protipaničnim sistemom "TOS" ponujajo enako udobje uporabe kot ostala drsna vrata. Priporočljiva so za diskoteke, kinodvorane, avtosalone in podobne objekte, kjer je gostota ljudi velika, saj jih v primeru nevarnosti lahko uporabimo kot varnostni izhod. drsna vrata Poseben varnostni sistem nam omogoča, da se vrata spremenijo v navadna krilna vrata z ročnim odpiranjem. Po varnostni uporabi se vrata ročno zaprejo z nevidno kljuko ter tako delujejo kot protipožarni zid.

Varnostni izhod TOS: Vrata z varnostnim sistemom "TOS" (Total Open System) so s svojo strukturo posebej prilagojena za izhode v sili, saj se v nevarni situaciji vsa krila preprosto odprejo že z lažjim potiskom.

 

 

Avtomatska običajna vrata

 

Alternativna rešitev: Mehanizem za krilna vrata predstavlja alternativno rešitev drsnim vratom, kjer se nočemo odreči standardni uporabi vrat ali želimo obstoječa vrata avtomatizirati.

Tiho delovanje: Avtomatika za krilna vrata je med obratovanjem drsna vrata praktično neslišna.

Majhna a močna: Kljub neverjetni majhnosti ponuja avtomatika za vrata ogromno več, ki odpira tudi težja vrata.

Varno delovanje: Pametno nadzorovanje obratovalne moči garantira delovanje brez težav ter optimalno varnost.

 

FAAC ZAPORNICE

 

 

FAAC DVORIŠČNA VRATA

Krilna vrata

 

POGONI ZA NIHALNA / KRILNA VRATA

Odlikuje jih varna in enostavna montaža, v skladu z evropskimi predpisi, sistemi so odporni na mehanske vplive- inverzijo, napredni dizajn ob čim manjši zunanji meri,določeni modeli imajo možnost pogona na sončne celice, akumulator, možna elektronska in video podpora, primerni so tudi za večuporabniško dvorišče- en vhod za več stanovanj, vgrajene mehanske zapore omogočajo montažo brez dodatnih mehanskih omejevalcev ( odpiranje/ zapiranje). Zelo primerni zaradi svoje „nevidnosti“ so podometni pogoni (vgrajeni v tla). Lahko izbirate med ELEKTOMEHANSKIM ter HIDRAVLIČNIM pogonom,kateri so primerni za širino krila vse do 4mt in težo do 800 kg ( eno krilo !! )

 

 

Drsna vrata

 

POGONI ZA DRSNA VRATA

GEAR motorni pogon FAAC. Visoka mehanska učinkovitost + 50% v primerjavi s tradicionalnim pogo- nom, redukcija vibraciji in hrupa, mejna stikala, elektronski nadzor za anti-drobljenje, enostavno pro- gramiranje preko LCD zaslona, visoka stopnja programiranja in nadzor obratovalnih parametrov, sposo- bnost povezave tradicionalne fotocelice z BUS fotocelico,možnost nizkonapetostnega pogona 12 V (baterija ali transformator), 24 V ter tudi možnost na sončne celice. Montaža je enostavna ter varna in skladu z evropskimi predpisi. Lahko izbirate med pogoni za stanovanjsko hišo, večuporabniško ter industrijska vrata vse do teže 3500 kg.

 

 

FAAC OSTALO

 

 

Vhodna vrata blindirana

 

Notranja vrata

Vrata so del našega bivalnega prostora zato je pomembno, da izberemo vrata, ki dajejo našemu domu prijaznost in toplino. Vrata so lahko lesena, lesena z dodatki, v kombinaciji les- steklo, les-aluminij in aluminij-steklo.

 

Garažna vrata

 

Steklarske storitve

Steklarska dejavnost zajema: splošno steklarstvo, obdelava ravnega stekla, izdelava termopan stekla, smo specializirana delavnica za izdelavo in montažo varnostnega kaljenega, protivlomnega in neprebojnega stekla.

 

Veleprodaja stekla

Nudimo vam tudi prodajo stekla na debelo.

 

7 x Zakaj STEKLO NEMEC NEMEC DEAN S.P.?

 

  1. Vrhunska kvaliteta,
  1. zanesljivost,
  1. natančnost,
  1. odlično razmerje med kvaliteto in ceno,
  1. hitra odzivnost,
  1. veliko število referenc,
  1. dolgoletne izkušnje.

 

 

Stopite v stik z nami!

 

računovodski servisi

Če želite o našem proizvodnem in prodajnem programu izvedeti več podrobnosti ali bi želeli naročiti predračun, nas kontaktirajte ali oddajte povpraševanje. Z veseljem vam bomo pomagali!