Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

STEKLAR PLUS CELJE d.o.o.

STEKLAR PLUS CELJE d.o.o.
KontaktSTEKLAR PLUS CELJE d.o.o.
Dečkova cesta 43
3000 Celje
Kontakt070/490-174
Kontaktsteklarplus@gmail.com
Kontakt http://www.steklar-celje.si/
Davčna št.:SI99455935
Direktor:FRIDAU ZDENKO

 

STEKLAR PLUS CELJE d.o.o.

STROKOVNOST, KVALITETA, DELOVNE IZKUŠNJE

 

 

O nas

 

Podjetje STEKLAR PLUS CELJE d.o.o. se od leta 2015 ukvarja s tradicionalnim steklarstvom, obenem pa sledi novostim na trgu. Nudimo široko paleto steklarskih storitev, dobavo in montažo stavbnega pohištva iz PVC in ALU materialov ter montažo senčil.

Vodilo podjetja je zadovoljstvo kupcev in zagotavljanje kakovostnih storitev.

Poslovna enota podjetja Steklar Plus d.o.o. iz Celja se nahaja na novi lokaciji na naslovu Delavska ulica 20, nasproti podjetja Klima d.o.o. in poleg Vulkanizerstvo Čakš d.o.o..

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

 

STEKLARSKA DELA

 

Nudimo vse vrste steklarskih del, zamenjavo poškodovanega stekla, razrezi, zasteklitve in popravila, montažo izdelanih stekel na terenu, brušenje, zamenjavo poškodovanega stekla, zamenjavo oken ter notranjih in zunanjih alu senčil.

 

 

STORITVE IN IZDELKI:

 

 

Enostavna montaža kuhinjske stenske obloge z raznovrstnimi grafikami in slikami. Za kuhinjsko steklo uporabljamo 6 mm kaljeno Optiwhite ali 6 mm kaljeno FLOAT steklo.

 

 

 

Sestavljena so iz troslojnega kaljenega (ESG)/ lepljenega (VSG) varnostnega stekla debeline 8 ali 10 mm oz. Odvisno od velikosti površine in obremenitve.

 

 

Kadar želimo bivalnim prostorom vnesti eleganten in moderen videz je postavitev steklene ograje prava odločitev. Dobro je vedeti tudi, da se pri montaži steklene prostostoječe ograje uporablja kaljeno lepljeno steklo debeline 16mm ali 20mm, medtem ko,  za fiksirane ograje steklo kaljeno lepljeno debeline od 8-10 mm. Prav tako lahko uporabimo za steklene ograje Optiwhite steklobrušeno steklo, jedkano steklo ali več barvna stekla.

 

 

 

 

 

Za steklena vrata se stranke ponavadi odločijo kadar želijo v prostor vnesti več svetlobe oz. Izboljšati osvetlitev. Za izdelavo notranjih vrat se uporablja kaljeno steklo debeline 8-10 mm, ki je odporno na udarce. To steklo je lahko peskano, jedkano, prozorno, barvno ali dimljeno z raznimi vzorci.

 

 

 

Za izdelavo steklenih nadstreškov se uporablja kaljeno ali lepljeno varnostno steklo dimenzije  12-24 mm.

 

 

 

Za izdelavo tuš kabine se uporablja 8 ali 10 mm kaljeno steklo, ki je lahko, na željo stranke, z različnimi vzorci ali pa mat (satinato) steklo.

 

 

 

Izdelujemo in montiramo pvc elemente in alu elemente po celi Sloveniji.

Naši  izdelki so vgrajeni v stavbi Furs v Ptuju, Elektro Maribor v Rušah, mrliška vežica na Vranskem, bencinski servis v Sodražici, v stanovanjski soseski na Pijavi Gorici, v Šmartnem ob Paki , hotel Vital Radenci, osnovna šola Petrovče, Kulturni dom Andraž …

 

 

GARAŽNA VRATA, VHODNA VRATA

 

 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

ZAKAJ IZBRATI STEKLAR PLUS CELJE d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

Telefonska št.: 070/490-174

E-Mail naslov: steklarplus@gmail.com

 

 

Z veseljem vam bomo pomagali.

                                    (steklarstvo, stavbno pohištvo, okna, vrata senčila)