Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

STAVBNO POHIŠTVO PEAL D.O.O. (pvc okna, pvc vrata, senčila, steklene predelne stene, ostalo stavbno pohištvo po naročilu)

STAVBNO POHIŠTVO PEAL D.O.O. (pvc okna, pvc vrata, senčila, steklene predelne stene, ostalo stavbno pohištvo po naročilu)
KontaktSTAVBNO POHIŠTVO PEAL D.O.O. (pvc okna, pvc vrata, senčila, steklene predelne stene, ostalo stavbno pohištvo po naročilu)
Obrtna cona Logatec 3
1370 Logatec
Kontakt041 409 536
Kontakt01 754 21 98
Kontaktinfo@peal.si
Kontakt http://www.peal.si/
Davčna št.:SI65123395
Direktor:Aleš Petrina

 

 

STAVBNO POHIŠTVO PEAL D.O.O.

 KVALITETA, IZKUŠNJE IN TRADICIJA SO PRI NAS ZAGOTOVLJENE.

 

  

 

O nas

 

Smo podjetje specializirani za proizvodnjo, prodajo in montažo stavbnega pohištva - PVC okna in vrata iz umetnih mas ter aluminija.

Naša kvaliteta izdelkov in storitev je na najvišjem nivoju, katero dosegamo z uporabo najkvalitetnejših PVC in ALU materialov in najmodernejšo izdelavo ter profesionalno montažo naših izdelkov. Pri izdelavi oken in vrat uporabljamo materiale priznanega nemškega proizvajalca Schüco International KG.

Prepričani smo, da boste na naših spletnih straneh našli primerno rešitev; vsekakor pa priporočamo, da nas pokličete oziroma pošljete elektronsko sporočilo in z veseljem vam bomo svetovali oziroma se dogovorili za informativen sestanek.

 

  

okna

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

Kvaliteta in odlično opravljena storitev na enem mestu.

 

 

PVC OKNA PEAL


Kvaliteta naših PVC oken je na najvišjem nivoju katero dosegamo z uporabo najkvalitetnejših materialov in najmodernejšo izdelavo ter profesionalno montažo naših izdelkov. Pri izdelavi naših PVC oken uporabljamo materiale priznanega nemškega proizvajalca Schüco International KG.

Zagotovo ste se že spraševali, kakšna okna izbrati in kaj pri izbiri najbolj upoštevati. Material, vzdržljivost, lepoto, ceno, preprosto vzdrževanje ... ali pa morda kar vse od naštetega!
V PEAL-u prisegamo na PVC- plastične in ALU- aluminijaste okenske profile. Velikosti in oblike oken izdelujemo po naročilu.

Zakaj PVC-okna PEAL?

 

 

Nudimo vam: 

 

  

okna

 

Enokrilna PVC vhodna vrata


Vhodna vrata so vizitka vaše hiše. Dopolnjujevo videz hiše in celotne fasade. Dajejo prvi vtis o njegovem lastniku.

Vzemite si čas pri izbiri in se pravilno odločite.

Podjetje PEAL vam nudi pestro paleto različnih modelov PVC vhodnih vrat za prav vsak žep. Modeli različnih cenovnih razredov bodo zadovoljili tako manj zahtevne kot tudi zelo zahtevne kupce.

Bodite zahteven kupec in se odločite za PVC/ALU vhodna vrata iz programa PEAL, pri čemer lahko izbirate med številnimi modeli.
Nekaj modelov si lahko ogledate tukaj na naši spletni strani, še več pa v naših najnovejših katalogih.

Pri vratih je najpomembnejša izvedba nizkega praga, ki s termično prekinitvijo alu profila zagotavlja izvrstne izolacijske vrednosti. Izvedba omogoča uporabo vseh običajnih okovij, odvod vode iz konstrukcije je sistemsko in neopazno izveden. Nizki prag je v skladu s standardom DIN 18025, ki opredeljuje gibanje brez ovir za osebe z omejenimi sposobnostmi gibanja.

 


Dvokrilna PVC vhodna vrata


PVC vhodna vrata so narejena iz PVC profilov znanega nemškega proizvajalca SCHÜCO.
Notranjost profilov je ojačana s cinkanimi kovinskimi profili. Vrata se izdelujejo v enokrilni in dvokrilni izvedbi, z nadsvetlobami in stranskimi svetlobami, dimenzijah po želji kupca.
Izgled vrat si lahko določi kupec, saj imamo v ponudbi veliko število različnih izvedb polnil.
Predstavljamo vam nekaj referenčnih oblik vhodnih vrat. Skozi spletni obrazec nam lahko pošljete povpraševanje za izdelavo ponudbe.

 

 

Senčila

 

ALU rolete


ALU ROLETE (profil 37mm, 39mm in 45mm)

Lamele ALU rolet so izdelane iz aluminija. Notranjost profila ALU rolet je polnjena z visoko kakovostno izolacijsko peno, kar daje roleti odlično zvočno in toplotno izolacijo ter trdnost. Lamele ALU rolet so namenoma večstopenjsko lakirane. To jih naredi bolj odporne proti zunanjim vremenskim vplivom in UV žarki. ALU rolete so odporne proti mehanskim udarcem. ALU rolete so lahke in tečejo skoraj neslišno. Na izbiro imamo različne barve ALU rolet, ki nam omogočajo lažje kombiniranje z barvo fasade. Izbirate lahko med naslednjimi barvami ALU rolet: bela, svetlo siva, bež, lesno svetla, lesno temna in skoraj črna. Vgradnja je izvedljiva pred (podometna) ali po nanosu fasade (nadometna izvedba).


PVC rolete

 

PVC ROLETE (profil 33mm, 37mm 39 mm in 45mm)


So dober toplotni in zvočni izolator ter zaščita okna pred zunanjimi vplivi. Vgradnja je izvedljiva pred ali po nanosu fasade.

Lamele PVC rolet so izdelane iz visoko kvalitetnih plastičnih mas. Notranjost profila lamele je predeljena s pregradnimi stenami. To naredi lamelo PVC rolet trdnejšo in odpornejšo na zunanje vplive. PVC rolete izdelujejo v različnih barvah: bela, limona, svetlo siva, bež, lesno svetla, lesno temna, macesen, rdeča, zelena, čokoladno svetla, čokoladno temna in skoraj črna.

 

Notranje ALU žaluzije


Notranje žaluzije so posebej primerne, ko se odločate med klasičnimi zavesami ali notranjimi žaluzijami za svoj dom ali poslovni prostor. Pri nas priporočamo notranje žaluzije. Po našem mnenju imajo notranje žaluzije številne prednosti pred klasičnimi zavesami. Notranje žaluzije so izredno enostavne za vzdrževanje. Prah lahko z njih povsem preprosto obrišemo z vlažno krpo. Izbirate pa lahko med številnimi odtenki – vedno lahko najdete takšen odtenek barve žaluzije, ki se bo barvno lepo prilegal vašemu prostoru. Lamele so aluminijaste v skoraj stotih barvnih odtenkih, idealne so za senčenje ali dekoracijo prostora. Izvedba je možna na pravokotnih, trikotnih in okroglih oknih.
Notranje žaluzije pa se zelo dobro obnesejo tudi kot zaščita pred soncem. Z obračanjem palice lahko lamele nastavimo tako, da prepuščajo poljubno količino svetlobe. Notranje žaluzije dvigamo in spuščamo s pomočjo vrvice.

 

Zunanje žaluzije


Ponujamo vam zunanje žaluzije KRPAN, ki so narejene iz najkakovostnejšega aluminija in jih uvrščamo v najvišji razred zunanjih žaluzij. Zaradi zaobljenih robov so neobčutljive na najmočnejše sunke vetra. Prav način izdelave zunanjih žaluzij Krpan omogoča, da so trajno obstojne in ne rjavijo. Zunanje žaluzije dvigamo in spuščamo z aluminijastimi stranskimi vodilih, ki so izdelane iz enakega materiala kot zunanje žaluzije in so trajno obstojna. Žaluzije upravljamo le z eno komando pogonsko palico - " regulacijo, spust in dvig ", poleg tega pa je tudi možna izvedba na elektro motor z poljubno elektroniko sonce veter dež. Torej žaluzije lahko popolnoma avtomatiziramo glede vaših zahtev oz potreb.

 

 

Lamelne zavese


V prodajnem programu imamo lamelne zavese, ki sodijo med najkvalitetnejša notranja senčila. Lamelne zavese lahko nadomestijo klasične zavese. Lamelne zavese so vertikalno obešeni tekstilni trakovi. Izdelani so lahko v različnih dimenzijah. Lamelne zavese pa lahko z lahkoto tudi operete.

Lamelne zavese imajo vgrajen mehanizem, ki omogoča preprosto zastiranje in odstiranje lamel do 180°. Lamelne zavese pa je mogoče upravljati tudi daljinsko. priporočamo vam jih za dekoracijo vaših poslovnih ali bivalnih prostorov. Lamelne zavese vam lahko izelamo v različnih barvnih odtenkih, tako da se bodo čim lepše zlile za vašim prostorom in elementi v njem.

Lamelne zavese ali vertikalne žaluzije s svojo barvno barvitostjo, širino lamel in antistatično impregnacijsko obdelavo trakov (vase ne vežejo prah), sodijo med kvalitetnejša senčila. Njihova uporabnost je skoraj nezamenljiva pri zasenčevanju srednjih oz večjih steklenih površin. Z izbiro prave barvne tkanine ustvarimo prijeten ambient v prostoru, obenem pa nas ščiti pred sončnimi žarki in zastiranju pogledov v vaš prostor. Lamelne zavese zaradi svoje enostavnosti lahko povsem nadomestijo klasične zavese in imajo bistveno prednost pred klasičnimi zavesami pri nastavitvi oz pretoku svetlobe v prostor.

 

Fiksni komarniki


Ponujamo vam različne sisteme komarnikov za različne možnosti vgradnje. Na voljo so fiksni komarniki naslednjih vrst:

 

Rolo komarniki


Od gibljivih komarnikov vam ponujamo različne sisteme komarnikov za različne možnosti vgradnje. Na voljo so komarniki naslednjih vrst:


 

STEKLENE PREDELNE STENE


V podjetju PEAL izdelujemo steklene predelne stene iz kvalitetnih profilov ter naravnih materialov, kot sta steklo in aluminij, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in ne zahtevajo posebnega vzdrževanja.

Pri izbiri in montaži steklenih predelnih sten smo še posebno pozorni na tesnenje, saj mora biti obstojnost in funkcionalnost enaka še po več letih uporabe. Posebno pozornost posvečamo tudi izgledu in izbiri barvnih kombinacij, da tako dosegamo visoko kvaliteto bivanja v ambientu.

Po potrebi izberemo materiale, da zagotovimo povečano zvočno izolativnost, vgradimo pa tudi žaluzije, s čemer zagotavljamo doziranje svetlobe in intimnost delovnega mesta.

 

Zakaj izbrati STAVBNO POHIŠTVO PEAL D.O.O.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI!

 


 

Telefonski št.: 041 409 53601 754 21 98

E-mail naslov: info@peal.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.