Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

STAVBNO POHIŠTVO BKM DUŠAN BEZEK S.P.

STAVBNO POHIŠTVO BKM DUŠAN BEZEK S.P.
KontaktSTAVBNO POHIŠTVO BKM DUŠAN BEZEK S.P.
Vrtača 15
8333 Semič
Kontakt040/782-605
Kontakt040/201-566
Kontaktinfo@bkm.si
Kontakt https://bkm.si/
Davčna št.:SI68403119
Direktor:DUŠAN BEZEK

 

BKM D.O.O.

MOJSTRI ZA OKNA IN VRATA ŽE OD LETA 1999.

 

O nas


Podjetje BKM je bilo ustanovljeno leta 1999, takrat pa sta bili njegova osnovni dejavnosti suhomontažni sistemi in ključavničarstvo. Po nekaj letih smo dopolnili dejavnost z izdelavo napuščev, montažo PVC stavbnega pohištva, montažo strešnih oken in solarnih kolektorjev, pričeli pa smo tudi z lastno proizvodnjo PVC stavbnega pohištva. V letu 2011 smo delavnico tako posodobili s popolnoma novo linijo strojev za izdelavo PVC pohištva.

V letih delovanja do danes smo postali prepoznavni po visoki kvaliteti, inovativnosti, konkurenčnosti ter prilagodljivosti do izpolnjevanja želja strank. 

Ker se zavedamo, da je za uspešnost podjetja najpomembnejši dejavnik zadovoljstvo strank, našim strankam zagotavljamo celovito ponudbo.

  

Želite izvedeti več? 

 

 

 

 

Vrata

Vhodna vrata so del vašega doma, ki ga izberete enkrat v življenju. Pomembno je, da se odločite za vrata, ki ustrezajo vašim zahtevam.

ALU vhodna vrat podjetja BKM sledijo visokim modernim smernicam po dizajnu, varnosti, varčnosti, toplotni izolativnosti in kakovosti materialov. Zagotavljajo dolgoročno zaščito vašega doma pred mrazom, vročino, zunanjim zvokom in morebitnimi vlomilci.

V podjetju BKM smo razvili prestižno linijo ALU vhodnih vrat – ALU-LES vhodna vrata. Vrata imajo aluminijasto konstrukcijo, kar omogoča velike prednosti ALU vhodnih vrat kot so trdnost, odpornost in varnost. Na voljo je širok nabor oblik in barv.

Linija vhodnih vrat ALU-STEKLO združuje prefinjeno in moderno kompozicijo stekla in aluminija. Vrata v tovrstni kombinaciji navdušijo tako rekoč vsake oči. Vabljeni k ogledu modelov in izrisu vrat s konfigoratorjem, ki vam omogoča široke možnosti.

Poleg ALU vhodnih vrat nudimo tudi široko ponudbo PVC vhodnih vrat. Preverite našo široko ponudbo.

 

 

Okna

 

Okna v prostore spuščajo obilico svetlobe, hkrati pa nas tudi ščitijo pred nadležnimi zunanjimi vplivi, kot so nizke temperature, veter in mraz. Profili ALUPLAST omogočajo popolno sintezo inovativne tehnologije in veselja do življenja. Aluplast sistemi oken navdušijo z najboljšimi lastnostmi toplotne izolacije, ki v vsakem trenutku zagotavlja prijetno stanovanjsko klimo.

Za brezskrbno prihodnost smo poskrbeli z sistemom oken IDEAL 4000 in IDEAL 8000, ki zagotavlja dovršeno energetsko učinkovitost. Ta sistem okenskih profilov prepriča tako s svojo tehnološko superiornostjo kot tudi z izboljšanimi možnostmi uporabe, ki dosedanje okenske sisteme postavlja v ozadje. 

PVC okna, ALUSKIN (ideal 4000 in ideal 8000) imajo na zunanji strani oblogo iz aluminija. ALU obloga omogoča skorajda neskončno barvno raznolikost in dodatno zaščito oken na zunanji strani. Poleg PVC oken vam nudimo tudi široko ponudbo ALU oken iz profilov priznanega Nemškega proizvajalca Heroal.

 

 

Podstrešja predstavljajo do 30 odstotkov celotne površine stavbe, mnoga gospodinjstva pa jih ne izkoriščajo tako, kot bi jih lahko. S pomočjo Velux izdelkov se bo vaše podstrešje iz temnega in neuporabnega prostora spremenilo v živahen in svetel bivalni prostor, v katerem boste radi preživljali svoj prosti čas. Ne glede na to, ali gradite novo hišo ali preurejate sedanjo, vam nudimo privlačne rešitve za izkoristek podstrešja.

 

 

Za popolno udobje bivanja poskrbijo primerna senčila, ki nudijo primerno senčenje objekta in zasebnost pred radovednimi pogledi. Vsekakor pa imajo senčila tudi dekorativno vlogo na objektu.

 

 

Ostala ponudba

 

 

Zakaj izbrati BKM D.O.O.?


 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

POKLIČITE NAS:

040 782 605

PIŠITE NAM:

info@bkm.si

V veselje nam bo sodelovati z vami.