Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

SMG STAVBNO POHIŠTVO d.o.o.

SMG STAVBNO POHIŠTVO d.o.o.
KontaktSMG STAVBNO POHIŠTVO d.o.o.
Cesta pod Slivnico 20, P.E.Cesta 4. maja 50a
1380 Cerknica
Kontakt040/899-728
Kontaktinfo@smg.si
Kontakt www.smg.si
Davčna št.:SI78779553
Direktor:BOJAN ŠPANIĆ

 

SMG STAVBNO POHIŠTVO d.o.o.

 

 

O nas

 

SMG -Sinonim za kakovost


Smo podjetje s polno optimizma in jasnim ciljem – dobro opravljeno delo in navdušena stranka. V podjetju se zavedamo, da se dober glas širi hitro in predstavlja najboljšo obliko oglaševanja. Zato se vedno trudimo po najboljših močeh, ne glede na to, kako velik je projekt.

Podjetje je ustanovil Bojan Španić leta 2005, po tem, ko je prepoznal možnosti za uspeh na trgu. Tudi v tem primeru je bil začetek izredno težak, vendar pa je bil s trdim delom in odlično ekipo uspeh zagotovljen. Danes je podjetje znano po svojih učinkovitih in hitrih rešitvah. Podjetje ima v Cerknici razstavno prodajni salon, kjer si lahko ogledate različne modele oken in vrat. Po vaših željah pa boste prejeli tudi brezplačno svetovanje in ponudbo.

 

Želite izvedeti več?

 

 

Storitve

 

Novogradnja in prenova vašega doma ali objekta


Gradnja ali prenova je lahko zelo stresno obdobje. Že pred začetkom izvajanja morate vedeti vse vaše želje, materiale, ki jih želite vključiti, ter uskladiti vse našteto tudi z razpoložljivimi sredstvi. Izbira izvajalca pa ključni element za uspešno in kvalitetno izvedbo.

Vedno znova poudarjamo, da vam naše podjejte ponuja številne rešitve in prednosti, s katerimi si lahko proces gradne ali prenove bistveno olajšate.

 

 


 

Okna

 

PVC okna

 

Kvaliteta, ki navdihne

PVC okna so v današnjem času zelo priljubljena in kupcem cenovno dostopna. Ker želimo našim strankam ponuditi le najboljše že vrsto let uspešno sodelujemo s priznanim proizvajalcem PVC Nagode.

 

Spoznajte več ...

 

Lesena okna

 

Narava v vašem domu

Les vašemu domu daje občutek posebne topline in pričara domačnost. Kvalitetna lesena okna so zelo vzdržljiva in odporna na različne vremenske vplive. Ponujamo vam izredno kvalitetna lesena okna proizvajalca M SORA d.d.

 

Spoznajte več ...

 

ALU okna

 

Zanesljiva, varna in energetsko učinkovita!

ALU okna so med kupci zelo priljubljena, saj ne potrebujejo nobenega vzdrževanja, so izredno trpežna in ker so prašno barvana, nikoli ne spremenijo svojega videza. v naši ponudbi imamo ALU okna izbranega proizvajalca, podjetja PVC Nagode, ki nas že leta navdihuje s svojimi produkti.

 

Spoznajte več ...

 

 

Vrata

 

ALU vhodna vrata

 

Vhodna vrata so element, ki pospremi prav vsakega obiskovalca v vaš dom. So tudi eden izmed najbolj obremenjenih elementov, zato je za dolgoletno brezhibno delovanje potrebna odlična kakovost. Naše podjetje prisega na tradicijo in na lastne izkušnje s produkti, zato smo ponosni pooblaščeni monterji Podjetja PVC Nagode in Pirnar d.o.o.

 

 

PVC vhodna vrata

 

PVC vhodna vrata so poznana po kvaliteti, vzdržljivosti in dolgi življenjski dobi. Hkrati pa lahko omenimo, da so cenovno najbolj ugodne za kupca. Z montažo vhodnih vrat se ukvarjamo že vrsto let, zato znamo izbrati kvalitetnega proizvajalca.

V naši ponudbi in salonu boste našli PVC vhodna vrata proizvajalca PVC Nagode.

 

 

Strešna okna

 

Za vsako mansardno stanovanje

Naravna svetloba daje občutek toplejšega prostora in odprtega prostora. Različni prostori potrebujejo različne količine svetlobe (kuhinja veliko, spalnica manj). Ker pa v mansardna stanovanja ne moremo montirati klasičnih oken, je tu rešitev. Naše podjetje je pooblaščeni monter Velux oken. V našem salonu lahko izbirate med različnimi senčili in dodatki.

 

 

Senčila

 

 

 

Svetovanje in inženiring

 

Prenova, organizacija in oprema prostorov

 

Začnite urejanje doma s strokovnjaki. Odlično načrtovanje vas bo pripeljalo na cilj hitreje in vaše zadovoljstvo bo večje. Pred začetkom gradbenih del boste pridobili popolnoma jasno predstavo o tem, kako bo vaš nov dom izgledal. Z dobrim načrtovanjem pa se lahko izgonete tudi nepredvidljivim stroškom, ki lahko vašo gradnjo bistveno podražijo. Z veseljem vam svetujemo in pomagamo pri načrtovanju, saj imamo s tega področja veliko izkušenj.

 

 

Načrtovanje ni le skica prostora pač pa je veliko več. Od vhoda v prostore, pravilne osvetljave, povezava z ostalimi prostori v stanovanju, smiselnost razporeditve in iskanje najboljših postavitev do orientacije (sever-jug). Prav tako je že v naprej treba načrtovati kje bodo omare, postelja, kuhalnik, pralni stroj, hladilnik, kavč in ostala oprema. Tako lahko na primer vodovodar in električar opravita svoje delo točno in brez potrebnih popravkov. Pripravimo vam arhitekturno risbo, po kateri bodo vsi dejavniki nedvoumno prikazani, vi pa si boste lahko lažje predstavljali kako bo vaš prostor izgledal.

 

 

Zakaj izbrati SMG STAVBNO POHIŠTVO d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Pokličite nas: 040/899-728

Pišite nam: info@smg.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.