Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

SISTEMI SENČIL LANGUS d.o.o.

SISTEMI SENČIL LANGUS d.o.o.
KontaktSISTEMI SENČIL LANGUS d.o.o.
PC Arnovski gozd, Arja vas 101
3301 PETROVČE
Kontakt040/353-759
Kontakt01/200-94-73
Kontaktprodaja@sistemi-langus.si
Kontakt https://www.sencila-langus.si
Davčna št.:SI66944210
Direktor:MARKO LANGUS

 

SISTEMI SENČIL LANGUS

UŽIVAJTE SONČNE DNI ŽIVLJENJA

 

 

O nas

 

Podjetje Senčila Langus je na slovenskem trgu prisotno od leta 2012.

Direktor Marko Langus se je odločil unovčiti svoje izkušnje, ki jih je dolga leta nabiral kot skrbnik za slovenski in hrvaški trg pri avstrijskem proizvajalcu premium senčil WOUNDWO.

Podjetje je postalo ekskluzivni zastopnik za podjetje WOUNDWO v Sloveniji in na Hrvaškem. Svojim strankam ponujamo senčila vrhunske kakovosti, naš cilj pa je, da vam ponudimo celovito ponudbo senčil, glede na vaše potrebe. Tako smo na področju pergol postali zastopnik za grško podjetje Metaform. Pri ponudbi žaluzij pa sodelujemo s češkim proizvajalcem NEVA.

Ponudba naših senčil temelji na evropski izdelavi, oblikovni dovršenosti in brezhibni izvedbi, ki bo zagotovo popestrila vaš dom in poskrbela za visoko kakovost bivanja. Preverite našo ponudbo!

 

 

ZUNANJA SENČILA

 

TENDE / MARKIZE

 

 

Kdor ima izbiro, je navdušen nad pestrostjo. Uživajte v pestrosti različnih modelov. Združite vaše zahteve in oblike po vaših željah. V nadaljevanju vam pokažemo, kako se razlikujejo naše tri serije modelov.

 

 

PERGOLE

 

 

Zaščitite svoj prostor pod soncem – le v nekaj sekundah lahko senčilo spremenite v kompaktno streho, ki vas bo ščitila pred različnimi vremenskimi vplivi. 

 

 

ZUNANJE ŽALUZIJE

 

 

Zunanje žaluzije so primerne za vse vrste objektov, tako novogradnje, kot adaptacije.  

Najpogostejša izvedba pri novogradnjah je podometna izvedba, kjer se žaluzije skrijejo v predpripravljene podometne maske. Pri podometnih maskah uporabljamo izključno aluminij debeline 1,5-2 mm, prašno lakiran v RAL barvo po želji stranke. Za bolj zahtevne stranke obstajajo tudi fasadna vodila, popolnoma integrirana v stranske špalete.

 

 

ROLETE

 

 

Včasih so prostor senčila polkna, danes pa so le te nadomestile rolete. Predstavljajo eno najboljših senčil na fasadni strani okna. Njihova prednost je v tem, da ne zavzemajo prostora na fasadi, kot so to počela polkna, ampak se zvijejo v omarico nad ali pred oknom. Prostor lahko le zasenčijo ali pa ga v celoti zatemnijo.

 

 

SCREEN ROLOJI

 

 

Srceen roloji predstavljajo dizajnersko sončno zaščito. Vertikalne markize bodo v poletnih mesecih zaščitile vaš bivalni prostor pred soncem, istočasno pa boste lahko uživali v atmosferi svetlobe barv.

 

 

KOMARNIKI

 

 

Plise komarnik je še posebej primeren pri večjih panoramskih stenah in balkonskih vratih, vendar pa ne potrebuje nobenega dodatnega prostora, saj se enostavno zloži skupaj v stranski profil. 

 

 

NOTRANJA SENČILA

 

PLISEJI

 

Vašega bivalnega prostora ne le senčite, ampak ga okrasite s plise senčilom. Ustvarite si igro sence in svetlobe – poudarke v obliki trakov. Oblikujte si svoj dom individualno z igro oblike in barve. Odločite se za eno izmed 230-ih tkanin. Prekrasne barve in vzorci tkanin vam s svojim značajem prinašajo toplino v prostor. Odmerite si svojo sončno svetlobo in si ustvarite svojo oazo dobrega počutja.

 

 

ROLOJI

 

 

Panelne zavese AREA

 

 

Lamelne zavese LINEA

 

 

Notranje žaluzije

 

 

 

Oglejte si tudi našo POSEBNO PONUDBO.

 

 

ZAKAJ MI? 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

  

 

Telefonski št.: 

041/659-354

01/200-94-73

 

E-mail naslov: 

prodaja@sistemi-langus.si

  

Prilagodite si sončno svetlobo.