Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

SENČILA OVEN,TOMAŽ OVEN S.P.

SENČILA OVEN,TOMAŽ OVEN S.P.
KontaktSENČILA OVEN,TOMAŽ OVEN S.P.
Pot v Resje 1
1295 IVANČNA GORICA
Kontakt051/331-276
Kontaktinfo@sencila-oven.si
Kontakt www.sencila-oven.si
Davčna št.:SI12685771
Direktor:TOMAŽ OVEN

 

SENČILA OVEN,TOMAŽ OVEN S.P.

Senčila za popolno senco in sproščeno vzdušje.

 

 

O nas

V podjetju Senčila Oven se že od leta 1995 ukvarjamo z izdelavo, montažo in servisom zunanjih in notranjih senčil. Vsa senčila izdelamo po meri in pri delu uporabljamo kvalitetne materiale priznanih evropskih proizvajalcev. Strankam nudimo celovito storitev, od svetovanja, ogleda na terenu, izmere, izvedbo in servis obstoječih senčil.

Smo majhno podjetje. Naša majhnost nam omogoča hitro sledenje modnim trendom in novitetam na področju senčil, ter prilagajanje vašim individualnim potrebam in željam.

V sodelovanju z vami, vašimi potrebami in našimi izkušnjami, ter željo po vedno novih izzivih smo v zadnjem času uspešno opremili s senčili tudi več energetsko varčnih hiš.

Trudimo se biti in ostati prijazen, ter dostopen ponudnik storitev na področju izdelave in montaže senčil, ter s tem upravičiti vaša pričakovanja in zaupanje.

 

 

> Zunanja senčila

1. Zunanje žaluzije

Zunanje žaluzije ustvarjajo optimalno okolje glede svetlobnih in temperaturnih razmer in so pomemben del stavbe z vidika prihranka energije. Osnovna funkcija zunanje žaluzije je senčenje, zaščita okenskega elementa in doprinos k varnosti. Zaradi sodobnih načinov vgradnje, izboljšanih materialov pa predstavljajo tudi zelo pomemben arhitekturni element poslovnih stavb in družinskih hiš.

Našo ponudbo si lahko ogledate na naslednji povezavi

 

 

2. Tende

Podarite si lep polenti dan na balkonu ali terasi. Izberite tendo in si v hipu pričarajte streho, ki vas bo ščitila pred soncem in rahlim dežjem.

Našo ponudbo si lahko ogledate na naslednji povezavi.

 

 

3. Pergole

Pergole so oaza miru na vrtu ali terasi. Z izjemno funkcionalnostjo in elegantnim dizajnom dobi zunanji prostor novo dimenzijo. Aluminijsata ali pomična tkaninska in vodotesna streha je možen izbor, ko iščete pravo rešitev.

Našo ponudbo si lahko ogledate na naslednji povezavi

 

 

4. Screen roloji

Kot zunanje nadometno senčilo odlično opravi funkcijo senčenja in prevzame tudi funkcijo komarnika. Na voljo je tudi možnost podometne vgradnje in sistema z vodilom ZIP, ki deluje kot zadrga. Senčilo je zato izredno stabilno in odporeno na veter. Tkanin ohranja popolnoma napeto v katerem koli spuščenem položaju.

Našo ponudbo si lahko ogledate na naslednji povezavi

 

 

5. Rolete

ALU rolete so preizkušena in priljubljena standardna vrsta senčil za zunanjo uporabo. Glavna prednost senčenja z roletami je visoka stopnja zatemnitve prostora, močna ublažitev zunanjega hrupa in visok termo regulacijski učinek. ALU lamele, napolnjene s PUR peno so zelo izolativne in predstavljajo tudi neke vrste težko oviro oziroma zaščito pred vsiljivci. Odlična rešitev je v roleto vgrajen-integriran komarnik, ki se uporablja ločeno od rolete.
 
Našo ponudbo si lahko ogledate na naslednji povezavi
 
 
 
 

> Komarniki

Sproščeno zračenje in uživanje večera ob odprtem oknu lahko postane resničnost. Pestra izbira in kavlitetni materiali bodo gotovo ponudila rešitev tudi za vaša okna in vrata.

Zaščito pred insekti, manjšimi plazilci in večjimi prašnimi delci lahko zagotovite z izbiro pravega komarnika.

Našo ponudbo si lahko ogledate na naslednji povezavi

 

 

> Notranja senčila

1. Plise senčila

Plise senčilo je pravi odgovor kadar želimo v eni potezi doseči v prostoru učinek senčenja, dekorativnosti in zasebnosti – 3 rešitve v 1 potezi. Pestra izbira tkanin, enostavna uporaba, dolga življenjska doba in cenovna dostopnost so odgovor zakaj je to senčilo tako zelo priljubljeno.

Našo ponudbo si lahko ogledate na naslednji povezavi

 

 

2. Notranje žaluzije

Notranje žaluzije so odličen kompromis in rešitev, kadar želite združiti ekonomičnost in funkcionalnost. Enostavno notranje senčilo, ki zagotavlja senčenje, diskretnost in ima dolgo življenjsko dobo. Odlikuje jih minimalno vzdrževanje, saj je dovolj že da jih z vlažno krpo preprosto obrišemo in tako odstranimo prah.

Našo ponudbo si lahko ogledate na naslednji povezavi

 

 

3. Notranji roloji

Našo ponudbo si lahko ogledate na naslednji povezavi

 

 

Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo odgovorili.

 

Področje delovanja: regija 01 in 04

 

 

Zakaj izbrati SENČILA OVEN,TOMAŽ OVEN S.P. ?

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

Telefonska številka: 051/331-276

E-mail: info@sencila-oven.si

 

Veselimo se sodelovanja z vami!