Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

SENČILA - KLANDER MATJAŽ S.P.

SENČILA - KLANDER MATJAŽ S.P.
KontaktSENČILA - KLANDER MATJAŽ S.P.
Ulica pohorskega bataljona 16, 1000 Ljubljana; Delavnica: Obrtniška ulica 9 1230 Domžale
0
Kontakt041/634-264
Kontaktmatjaz.klander@t-2.net
Kontakt http://www.sencila-klander.si
Davčna št.:SI65284593
Direktor:MATJAŽ KLANDER

 

SENČILA - KLANDER MATJAŽ S.P.

Specialisti na področju senčenja.

 

 

O nas

 

Senčila Klander

 

Pri zahtevnih kupcih senčil smo na trgu smo že vrsto let znani, kot partner ki je jamstvo za visok nivo kakovosti.

Uporaba naših senčil vam zaradi izjemne kvalitete zagotavlja prihranek energije, s čimer boste prihranili pri stroških ogrevanja.

Z namenom zagotavljanja najprimernejše rešitve se vam pri Senčilih Klander osebno posvetimo in vam ob nakupu tudi svetujemo.

Zagotavljamo kratke dobavne roke - do 30 dni. Torej, če potrebujete kvalitetno in hitro rešitev obiščite Senčila Klander.

Strogo se držimo cen, ki jih damo v predračunu. Tako z nami nimate bojazni, da bi po zaključenem delu morali plačati višjo ceno zaradi »dodatnih del« in ostalih storitev.

 

Žaluzije

 

Žaluzije zaščitijo vaš prostor pred vremenskimi vplivi, še posebej pred osončenjem in pregrevanjem prostorov. Primerne so tudi za senčenje večjih površin (večje dimenzije odprtin).

Z reguliranjem kota lamel vam žaluzije omogočajo kontrolo nad količino svetlobe in zasebnosti v prostoru. Omogočajo pretok svetlobe tudi v spuščenem stanju, kar je njihova prednost v primerjavi z drugimi zunanjimi senčili.

Naše žaluzije so toge in stabilne tudi pri neugodnih vremenskih razmerah, kar zagotavljajo C ali Z oblike lamel (lamele imajo zaobljene robove ter so vodene v stranskih alu vodilih).

Žaluzije so izdelane iz kvalitetnih materialov in modernih barv ter dajejo vašim hišam in stavbam moderen videz.

 

Nudimo vam dva tipa žaluzij:

 

 

 

Rolete

 

Zunanje ALU ali PVC rolete so ena izmed najkvalitetnejših in najpogostejših zaščit proti soncu, vremenskim vplivom in hrupu. Vašo hišo, stanovanje ali poslovni objekt lahko nadgradite s funkcionalnimi in obstojnimi roletami ter tako popestrite zunanjost stavbe, izbirate pa lahko med celo paleto barvnih odtenkov.

Primerne so predvsem za stanovanjske prostore. Z njimi lahko prostor delno ali popolno zatemnite. Možnih je več vrst izvedbe (podometne, nadometne, ročno ali daljinsko upravljanje). Zelo zanimiva in dobra rešitev so tudi ALU rolete z že vgrajenim rolo komarnikom.

 

Glede na možnost izvedbe jih delimo na:

 

 

 

Komarniki

 

Komarniki so idealna rešitev za nadležni mrčes. Nameščeni so neposredno na zunanji okvir okna in tesnijo popolno z okenskim okvirjem.


Prednosti in značilnosti komarnikov:

 

 

 

Roloji

 

Rolo senčila so pogosto senčilo v moderno opremljenih stanovanjskih in poslovnih prostorih. Razlikujemo notranje in zunanje roloje, oboji pa imajo funkcijo senčenja, zagotavljanja zasebnosti in dekoracije zunanje fasade ali notranjosti. Rolo senčila je možno upravljati s pomočjo pogonske palice, PVC verižice, vzmeti ali elektomotorja.


Značilnosti rolo senčil:

 

 

 

Lamelne zavese

 

Lamelne zavese so idealna rešitev za stanovanja, poslovne, šolske in podobne prostore. Nadomestijo lahko klasične zavese in sodijo v vrh kvalitetnih senčil.

Primerne so predvsem za srednje in večje steklene površine. Trakovi so vertikalno obešeni in antistatično obdelani, zato ne zahtevajo pogostega vzdrževanja. Lahko jih izdelamo v več dimenzijah in so pralni. Na voljo vam je velika izbira barvnih odtenkov in vzorcev, s tem pa naredimo prostor še prijetnejši.

Lamelne zavese imajo preprosto regulacijo, saj omogočajo zastiranje in odstiranje lamel do 180°. S pomočjo tega mehanizma v prostor spustimo toliko svetlobe kot jo potrebujemo. Za učinkovito zaščito pred segrevanjem prostora priporočamo kombiniranje z zunanjimi žaluzijami ali z roletami.

 

 

Plise zavese

 

Veliko raznovrstnih možnosti senčenja in dekoriranja prostorov predstavljajo plise senčila.

Plise senčila so notranja senčila iz gubanega tekstila v obliki harmonike. Izdelana so iz dveh ALU profilov med katera je vpeto blago. Izredno velika barvna paleta ter prosojnost blaga omogoča zatemnjevanje in dekoracijo vseh oblik steklenih površin.

Z plise senčili lahko neomejeno prilagajamo količino svetlobe v prostoru, zato so idealna rešitev za stanovanjske prostore, strešna okna, zimske vrtove, pregradne stene.

 

Prednosti plise senčil:

 

 

 

Montaža in svetovanje

 


1. Telefonsko svetovanje

Ko boste začeli sodelovati z nami boste spoznali partnerja, ki vam bo na podlagi dolgoletnih izkušenj in visokega nivoja znanj zagotavljal vrhunsko svetovanje, s čimer si zagotovite izbiro najprimernejše rešitve.

Če bomo skupaj ugotovili, da smo prava izbira za tisto kar potrebujete se bomo dogovorili za ogled na vašem domu, kjer bomo naredili vse potrebne izmere.

 

2. Ogled na domu in izmera

Naš strokovnjak vas bo obiskal ob točno določenem terminu, kjer si bo z namenom zagotavljanja najprimernejše rešitve ogledal vaše prostore in naredil vse potrebne izmere. Na podlagi tega vam bomo pripravili ponudbo.

 

3. Ponudba

Na podlagi izmer in ostalih rešitev, ki smo jih skupaj uskladili vam bomo pripravili ponudbo in vam jo posredovali v želeni obliki (pošta, e-mail...). Pri tem naj poudarimo, da se pri Senčilih Klander strogo držimo cen, ki jih damo v predračunu.Tako naši kupci nimajo bojazni, da bi po zaključenem delu morali plačati višjo ceno zaradi »dodatnih del« in ostalih storitev.

 

4. Termin montaže

Na podlagi potrjene ponudbe vas pokličemo in se dogovorimo za termin montaže.

 

Vse našim strankam nudimo 10 let garancije na izvedbo. Morebitno reklamacijo odpravimo že v 2 - 3 dneh po klicu.

 

 

Zakaj izbrati SENČILA - KLANDER MATJAŽ S.P.?

 


 

Obiščite nas v naši delavnici:

 

NASLOV: Obrtniška ulica 9, 1230 Domžale

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI 

Telefonska št.: 

041/634-264

 

E-mail naslov:

matjaz.klander@t-2.net

 

V VESELJE NAM BO SODELOVATI Z VAMI.