Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

SEN-KOM SENČILA KOMARNIKI SERVIS d.o.o.

SEN-KOM SENČILA KOMARNIKI SERVIS d.o.o.
KontaktSEN-KOM SENČILA KOMARNIKI SERVIS d.o.o.
Dragučova 21
2231 Pernica
Kontakt040/548-845
Kontaktinfo@sencila-komarniki.si
Kontakt https://sencila-komarniki.si
Davčna št.:SI58857095
Direktor:KOMLJENOVIĆ DRAGOMIR, ZOREC ANDREJ

 

 

O nas

Smo lokalno podjetje, ki ga tvori ekipa prijaznih ljudi. Dolgoletne izkušnje na področju prodaje in montaže senčil, komarnikov in stavbnega pohištva potrjujejo našo kakovost.

Strokovno podkovana ekipa, vam z veseljem ponudimo profesionalno merjenje, svetovanje, dobavo in montažo izbranih elementov. Številne zadovoljne stranke in uspešno zaključeni projekti, so tisto kar potrjuje naše kakovostno delo.

Prepričani smo, da skupaj z vašimi potrebami najdemo vam najbolj optimalno in udobno rešitev za vaš dom.


 

 

BIOKLIMATSKE PERGOLE 

Bioklimatska pergola je edini produkt, ki obenem v sončnem vremenu zagotavlja senco in zračenje, streho nad glavo v dežju ter optimalno svetlobo v pomladnih in jesenskih mesecih. Vse to je mogoče zaradi stropnih lamel, ki se na vašo željo obračajo pod različnimi koti. Bioklimatsko pergolo lahko kombiniramo z različnimi opcijami zapiranja stranic, ki dodatno povečajo udobje bivanja pod njo.

Spoznajte več ...

 

 

NOTRANJE ŽALUZIJE IN PLISEJI

Notranje žaluzije so enostavna senčila, ki zahtevajo minimalno vzdrževanje, saj je dovolj že, da jih z vlažno krpo preprosto obrišemo in tako odstranimo prah. Notranje žaluzije lahko namestite na okna ali vrata doma ali poslovnega prostora. S tem si boste zagotovili diskretnost pred neželenimi pogledi mimoidočih. Notranje žaluzije omogočajo enostavno uporabo in estetski videz v enem.

 

 

 

ZUNANJE ŽALUZIJE IN SENČILA

Zunanje žaluzije so senčila, pri katerih lahko prilagodimo naklon lamele in višino žaluzije, torej pokritost odprtine okna ali vrat. Primerne so za vse tiste, ki si želijo svetel, a ne prevroč dom. Vgrajujemo jih lahko na novogradnje ali na že obstoječe objekte. Glede na vrsto objekta izbiramo med žaluzijami z vidno omarico ali podometnimi zunanjimi žaluzijami.

 

 


 

ROLETE

 

 

SCREEN SENČILA

Screen senčila so edinstveno senčilo, s katerimi istočasno senčimo ali zračimo prostor, preprečujemo segrevanje prostora in smo obenem zaščiteni pred vdorom insektov. Omogočajo nam zasebnost pred zunanjimi pogledi v prostor, obenem pa ohranjajo zunanjo svetlobo. Pozimi nam s svojim izolativnim učinkom segrevajo prostor, poleti pa nam omogočajo prijetnejšo klimo v prostoru.

Spoznajte več ...

 

 

KOMARNIKI

Za fiksni komarnik je značilna fiksna pritrditev na okvir okna, hkrati pa je ta tudi snemljiv. Njegova vgradnja se lahko izvrši kadarkoli na že vgrajeno okno. Poleg odlične zaščite fiksni komarnik s svojim ozkim robom odlično dopolnjuje estetski izgled okna. Zadovoljne stranke nam že leta potrjujejo, da sta poletje in jesen s fiksnim komarnikom prijetnejša.

 

 

 

TENDE

Terasa je v toplejšem delu leta najbolj priljubljen prostor za preživljanje prostega časa. Ustrezno senčilo vam zagotavlja, da je bivanje na njej prijetno in varno tudi v vročih poletnih dneh. Tende so trajna rešitev senčenja za vašo teraso. Blago vam nudi tudi 90 - 100% zaščito pred UV žarki. Včasih na terasi ne potrebujete samo sence, ampak tudi zaščito pred pogledi.

 

 

 

OGLEJTE SI TUDI NAŠE REFERENCE.

 

 

ZAKAJ IZBRATI NAS?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

040/548-845

info@sencila-komarniki.si

 

V VESELJE NAM BO SODELOVATI Z VAMI