Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

PRO-MAT, projektiranje in montaža, Matjaž Popelar s.p.

PRO-MAT, projektiranje in montaža, Matjaž Popelar s.p.
KontaktPRO-MAT, projektiranje in montaža, Matjaž Popelar s.p.
SPODNJI HOTIČ 47
1270 LITIJA
Kontakt041/570-689
Kontaktmpopelar@siol.net
Kontakt http://www.pro-mat.si/
Davčna št.:SI97706680
Direktor:MATJAŽ POPELAR

 

PRO-MAT, projektiranje in montaža, Matjaž Popelar s.p.

ZASTEKLITVE PROSTOROV IN NADSTREŠKI ZA VSE POVRŠINE.

 

 

O podjetju

 

Pro-Mat je družinsko podjetje, ki stremi k hitri, kvalitetni in cenovno sprejemljivi rešitvi za lastnike stanovanjskih hiš, poslovnih prostorov in projektantov z izdelki, ki temeljijo na čim boljšem počutju, zadovoljstvu in priročnostjo za slehernega uporabnika. Zato se naše geslo glasi EKONOMIČNO – ENOSTAVNO – MODERNO.


POSLANSTVO


Zasebnim investitorjem, upravljalcem objektov ali podjetjem ponujamo vrhunske proizvode s področja zastekljevanja, konstrukcij in naravnega osvetljevanja prostorov. Poleg tega se s svojimi izkušnjami in znanjem vključujemo v razvojne in proizvodne procese s svetovanji, načrtovanji in projektiranjem.


ZAKAJ IZBRATI NAŠE PODJETJE?


Odlikujeta nas strokovnost in zanesljivost in kar je danes najbolj pomembno – zaupanje poslovnih partnerjev. Z znanjem in izkušnjami ter hitro in cenovno ugodno izvedbo želimo naročnikom omogočiti uresničitev njihovih želja.


VIZIJA


S svojimi izdelki, znanjem in kvaliteto želimo svojim strankam zagotoviti celovito rešitev s področja zastekljevanja, osvetljevanja in izgradnje pomožnih objektov in s tem po najboljših močeh prispevati k bivalnemu ugodju in dobremu počutju.

 

Želite o nas in o naših storitvah izvedeti več?

 

 

 

Storitve

 

Krmilni sklopi, odpiralni sistemi in oprema

 

 

V sodelovanju s podjetjem Actulux ponujamo širok nabor odpiralnih sistemov za svetlobne kupole, okenska in vratna krila, vključno s krmilnimi sistemi in pripadajočo dodatno opremo.

 

 

 

Projektiranje

 

NAČRTOVANJE IN MODELIRANJE


Ko v fazi projektiranja potrebujete tehnično dokumentacijo (risbe, načrte, 3D modele... ) smo s svojim znanjem in izkušnjami pravi partner za vas ne glede na panogo in vrsto produkta. Med samim načrtovanjem se nenehno pojavljajo popravki, spremembe in korekcije izdelkov, kar vam pri pripravi načrtov ali modelov vzame veliko časa in povezano s tem denarja. Zaradi narave dela in s tem povezanimi stroški vam v tej fazi priskočimo na pomoč in vam nudimo hitro in kvalitetno ažuriranje obstoječe dokumentacije ali izdelavo nove.

 

IZDELAVA PROJEKTNE IN DELAVNIŠKE DOKUMENTACIJE


Vas mučijo težave povezane s proizvodnim procesom ? Ne veste kako bi postopali v fazi projekta, ker delavniška dokumentacija ni sprotno ažurirana? Ste imeli zaplet pri izdelavi vzorca, prototipa ali etalona zaradi pomanjkljivo izdelane projektne ali delavniške dokumentacije? V tem primeru smo pravi partner za vas, saj vam na podlagi izkušenj in pridobljenim znanjem z veseljem priskočimo na pomoč. Za vas ali v sodelovanju z vami izdelamo projektno ali delavniško dokumentacijo neodvisno od panoge in tipa izdelka.


RAZVOJ


V fazi razvoja je kakovostna in hitra priprava dokumentacije še kako pomembna, saj so s tem lahko povezani tudi visoki stroški (nepopoln prototipni izdelek, neustrezen sestavni del, kratek rok izdelave in tveganje za izgubo kupca… ). Ker se tega dobro zavedamo, se vam pri tovrstnih izzivih z veseljem pridružimo in vam na podlagi izkušenj in znanja ponudimo kvalitetno podporo od začetka do konca razvoja. Najsi govorimo o izdelku, sestavnem delu ali opremi za avtomatizacijo, smo vam ne glede na tip in namen izdelka na razpolago skozi celoten razvojni proces.

 

Montaža in vzdrževanje

 

Ker vam želimo ponuditi le najboljše, vam za vse ponujene izdelke v sodelovanju s partnerji nudimo montažo, ki temelji na hitri odzivnosti, visoki kvaliteti in kratkem času izvedbe. Kot kvaliteto naj se omeni tudi skrb za vaš zastekljen objekt, nadstrešnico, svetlobnik ali sistem, saj je za nas vaše zadovoljstvo na prvem mestu. Poleg same montaže in vzdrževanja smo vam na razpolago za vsakršna vprašanja povezana z našo dejavnostjo, pri čemer vam z veseljem priskočimo na pomoč z nasvetom, predlogom ali konkretno rešitvijo.

 

Zaradi tega se naš slogan preprosto glasi EKONOMIČNO - ENOSTAVNO - MODERNO .

 

Za podjetja

 

 

 

Produkti

 

Zastekljevanje

 

Zastekljevanje bivalnih površin je vse bolj uporabljena in razširjena oblika razširitve obstoječega bivalnega prostora. Eden od glavnih razlogov za vse večji interes po tovrstnih rešitvah je pridobitev naravne svetlobe v prostoru. Le ta zagotavlja dobro počutje in boljše bivalno udobje, kar je glede na vse bolj stresen način življenja in pomanjkanje prostega časa pomemben vidik vsakega posameznika. Nezanemarljiv razlog za zasteklitev je nedvomno izguba energije in s tem nepotreben strošek, ki je odvisen od temperaturnih razlik skozi celo leto. S primerno izbiro zasteklitve lahko v zimskem času zmanjšamo izgubo toplote in prihranimo pri stroških ogrevanja. Podoben učinek je zaznati tudi poleti, ko je sončno sevanje največje, prostor pa želimo ohladiti na primerno, za bivanje udobno temperaturo. Izbira materialov zasteklitve je vsako leto večja in zajema tako steklo kot tako, kot tudi ostale materiale kot so akrilno steklo, polikarbonat in podobno. Poleg ekonomičnega in estetskega vidika je pomemben dejavnik za pravo izbiro tudi varnost, zato je povpraševanje po materialih ki se ne razbijejo in s tem ne ogrožalo uporabnika vse večje. V ta namen je najbolj razširjeno kaljeno steklo, steklo iz polikarbonata in folije ki razbitje onemogočajo. Ob upoštevanju vseh teh vidikov je lahko izbira bistveno lažja in primerna vsakemu letnemu času in namenu uporabe.

 

 

 

Nadstreški

 

Nadstrešek, kot zaščita pred dežjem, zmrzaljo, točo…, je v zadnjem času zelo priljubljena zaščita površin, predmetov in oseb. Kot del stanovanjskega objekta ali samostojni objekt se ob izbiri pravih materialov, barv in zasnove lepo zlije v okolje, ki ga obdaja. Glede na potrebe in želje naročnikov se nadstreški v grobem delijo na prosto stoječe (avtomobilski nadstreški, nadstreški teras… ), viseče (nadstrešnice pred vhodom, zaščita zunanjih stopnic… ) ali delno viseče (pokrite terase in balkoni…). Poleg samega videza je pri izbiri nadstreška pomembna tudi prava izbira materialov, od zasnove in na koncu kritine. Glede na namembnost nadstreška je ob konstrukcijski zasnovi potrebno upoštevati nosilnost le tega ob maksimalni obremenitvi ( predvsem sneg v zimskem času ), kar zagotavlja varnost, in izniči možnost porušitve. Poleg funkcije zaščite je lahko lep dodatek videzu okolice hiše, podjetja ali posameznega dela objekta ter zagotavlja suho in varno površino, ki jo lahko izkoristimo za druženje, igro, zabavo ali zaščiti predmetov ( avtomobili, orodje, igrala… ) kljub neugodnim vremenskim razmeram. Z izbiro pravega nadstreška boste sebi in svojim bližnjim zagotovili dodatno suho in varno površino, ki bo namenjena vsem vrstam sprostitve ali le dodatnemu udobju v objemu svojega doma.

 

 

 

Svetlobne kupole in trakovi

 

Naravna svetloba, prezračevanje in odvod dima in toplote so dejavniki, ki doprinesejo k boljšemu počutju tudi v proizvodnih objektih, skladiščnih prostorih in ostalih industrijskih enotah. Vgrajeni svetlobniki – svetlobne kupole ali trakovi na strehah omogočajo boljši izkoristek prostora, zračnost in s sistemom za naravni odvod dima in toplote ( NODT) zagotavljajo zakonsko potrebno aerodinamično površino za odvod dima in toplote. Poleg širokega nabora dimenzij in barv, so na razpolago različne kombinacije materialov posameznih slojev svetlobnika (akrilno steklo, prekatni ali polni polikarbonat ). Želeno ali potrebno svetlobo, prezračevanje in NODT zagotovimo z različnimi dimenzijami in tipi svetlobnih kupol ali trakov, ter različnimi sistemi prezračevanja in sistemi za naravni odvod dima in toplote. Vsi izdelki so certificirani skladno z EU zakonodajo: SIST EN 1873: Plastične svetlobne kupole, SIST EN 12102-2: sistemi za naravni odvod dima in toplote ( NODT). Redno vzdrževanje in servisiranje svetlobnikov in vgrajenih sistemov za NODT omogoča varno uporabo prostora in s tem izboljša kvaliteto bivanja.

 

 

 

Materiali

 

 

 

Zakaj izbrati PRO-MAT, projektiranje in montaža, Matjaž Popelar s.p.?

 

 

Stopite v stik z nami


 

Telefonska št.: 041/570-689

E-mail naslov: mpopelar@siol.net

 

Z veseljem vam bomo pomagali.