Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

P.S.T. proizvodnja, storitve in trgovina d.o.o.

P.S.T. proizvodnja, storitve in trgovina d.o.o.
KontaktP.S.T. proizvodnja, storitve in trgovina d.o.o.
Dobja vas 187A
2390 RAVNE NA KOROŠKEM
Kontakt02 870 57 10
Kontaktinfo@pst.si
Kontakt http://www.pst.si
Davčna št.:SI59539089
Direktor:DEJAN PEŠL

 

 

P.S.T. proizvodnja, storitve in trgovina d.o.o.

KVALITETNO IN ZANESLJIVO. 

 

 

O nas

 

Podjetje P.S.T. d.o.o. skrbi za svoje kupce že od leta 1994. V podjetju se od vsega začetka ukvarjamo s proizvodnjo, prodajo in montažo stavbnega pohištva. Pred desetimi leti smo bili eno prvih podjetij v Sloveniji s proizvodnjo in montažo aluminijastih rolet, ki še vedno predstavljajo najvišji kvalitetni razred med roletami. Svojo ponudbo smo z leti obogatili še s proizvodnjo in montažo aluminijastih rolo garažnih vrat, aluminijastih oken in vhodnih vrat, aluminijastih zimskih vrtov in steklenih fasad, PVC oken in vrat, notranjih in zunanjih žaluzij, ter ostalih vrst senčil.

Tudi danes ohranjamo visoko kvaliteto naših izdelkov in storitev z nenehnim izboljševanjem, novimi materiali, kvalitetno montažo in servisom.

 

Podjetje P.S.T. d.o.o. vam poleg kvalitetnih proizvodov ponuja tudi kvalitetne storitve:

 


 

Okna

 

 

 

Vrata

 

Vhodna vrata so zelo pomemben del stavbnega pohištva, ki mu v preteklosti nismo posvečali dovolj pozornosti. So ogledalo našega stanovanja in prvi vtis, ki ga naredimo na okolico. Prav tako kot estetski kriterij, morajo vhodna vrata izpolniti še funkcionalni in varnostni kriterij. Vse to izpolnjujejo vhodna vrata podjetja P.S.T.

V vhodna vrata podjetja P. S. T. lahko vgradimo ključavnice s trikratnim ali petkratnim zaklepanjem, različne tipe cilindričnih vložkov in varnostnih rozet, ki zagotavljajo visoko stopnjo varnosti. Po vaših željah vam vgradimo različne tipe kljuk, ročajev za odpiranje, čitalec prstnega odtisa, kodno stikalo, odprtino za pošto, hišno številko in trkala.

 

 

Senčila

 

Prostor je pravilno senčen, ce je senčilo vgrajeno na zunanji, fasadni strani okna. Eno najboljših senčil na fasadni strani okna predstavljajo rolete. Rolete so z razvojem materialov nadomestile polkna. Njihova prednost pred polkni je v tem, da ne zavzemajo prostora na fasadi, ampak se zvijejo v omarico nad ali pred oknom. Prostor lahko zasenčijo ali v celoti zatemnijo. Rolete vas učinkovito varujejo pred soncem in hrupom, prostor dodatno toplotno izolirajo in protivlomno zaščitijo.
Glede na obliko omarice kamor se zvijejo rolete ločimo tri vrste rolet: predokenske nadometne, predokenske podometne in nadokenske rolete.

 

Predokenske rolete

 

Omarica pri podokenskih roletah je lahko izvedena v podometni ali nadometni izvedbi. Pri podometni izvedbi se omarica skrije pod fasado, pri naodometni izvedbi pa je omarica vidna. Vodila so izdelana iz ekstrudiranega aluminija širine 53 mm. Lamele so lahko aluminijaste ali plastične. Aluminijaste lamele so izdelane iz dvoplastnega aluminija polnjenega s PUR peno. Lamele so na spodnji strani omejene z zaključeno lamelo iz ekstrudiranega aluminija. Upravljanje lahko vršimo ročno z navijalcem, monokomando ali pa izberemo motorni pogon s stikalom ali daljinskim upravljalcem. Barva omarice, vodil in zaključne letve jel bela ali temno rjava. Po posebnem naročilu tudi ostale barve po RAL lestvici. Aluminijaste lamele lahko izberete v beli, temno rjavi, sivi, bež, svetli les, temni les, zeleni in srebrni barvi. Plastične lamele lahko izberete v beli, bež, sivi, lešnik in temno rjavi barvi. Priporočamo vgradnjo integriranega komarnika, ki bo poskrbel, da bodo insekti in mrčes ostali zunaj. Komarnike vgrajujemo do širine 160 cm in višine 245 cm. Komarnik se vgradi v omarico rolete in zato ne kvari zunanjega videza. Komarnike lahko izdelamo tudi v fiksni ali samostojni rolo izvedbi.

 

Nadokenske rolete

 

Omarica je pri nadokenskih roletah iz PVC profilov. Vgradi se nad okno in je iz zunanje strani nevidna. Z uporabo izolacijskega vložka dosežemo izredno toplotno izolativnost rolete (k = 0,7 W/m²K). Vse ostale značilnosti so enake, kot pri predokenskih roletah.

 

Žaluzije

 

Lahko so vgrajene na notranji ali zunanji strani okna. Notranje žaluzije imajo tanjše lamele in omogočajo le senčenje prostora, ne pa tudi zvočne, toplotne in protivlomne zaščite. Upravljamo jih z vrvico za dvig in spust ter palico za obračanje. Zunanje žaluzije omogočajo toplotno in zvočno zašito prostora in različno stopnjo senčenja, ki ga reguliramo glede na položaj sonca in željeno stopnjo zatemnitve prostora. Lamele so lahko širine tudi do 80 mm.

 

Screen senčila

 

So najsodobnejša oblika rolojev na zunanji strani steklene površine. Izdelani so iz obstojne mrežaste tkanine, odporne proti ognju in UV žarkom. Namestimo jih lahko na fasadna okna, zimske vrtove in izložbena okna.

 

Plise senčila

 

So dekorativna sodobna senčila iz blaga, ki se namestijo na notranji strani oken. Zaradi modernih vzorcev in blaga se vedno bolj uporabljajo.

 

Markize ali tende

 

So platnena fiksna ali pomična senčila, ki so pritrjena na kovinsko konstrukcijo nad oknom, vrati , teraso ali balkonom. Markiza se lahko med dežjem ali pozimi zloži v zaščitno omarico, kar jo ščit pred poškodbami in vremenskimi vplivi. Markize se uporabljajo predvsem spomladi, poleti in zgodaj jeseni, ko je sončna pripeka še močna.

 

 

Garažna vrata

 

Garažna vrata imajo v današnjem casu zelo pomembno vlogo. Dodatno ščitijo naše jeklene konjičke pred vremenski vplivi, zagotavljajo dodatno varnost, obenem pa prostor toplotno izolirajo in ponujajo visoko stopnjo avtomatizacije. V naši ponudbi vam posebej predstavljamo rolo garažna vrata.
Posebnost rolo garažnih vrat je v tem, da se lamele zvijejo v omarico pod preklado, lahko pa se montirajo tudi na zunanjo stran garaže. Vsi deli rolo garažnih vrat so iz aluminija, ki je odporen proti rji in koroziji, zaradi tega so rolo vrata odlična izbira pri garažah, kjer je malo prostora v notranjosti in imamo opraviti z visoko vlažnostjo v prostoru. Garažna vrata vam opremimo z daljinskim upravljanjem, notranjim stikalom ter sistemom za rocno odpiranje. Priporočamo tudi izvedbo z varnostno fotocelico, zunanjim stikalom na ključ ali zunanjim stikalom na kodo.

 

 

 

Zimski vrtovi

 

Ko sedete v zimski vrt, vas očarata njegova odprtost in občutek, da nisi ne čisto znotraj, ne popolnoma zunaj, nekje na pol poti k naravi. Ta edinstveni čar marsikoga spodbudi, da si omisli zimski vrt, pa naj bo to pri novogradnji ali pri obstoječi hiši. Zimski vrt se mora proporcionalno in stilsko ujemati s hišo, zato je pomembno, da se pred gradnjo steklenega prizidka posvetujemo z izkušenim arhitektom. Najprimernejša lega za zimski vrt je na vzhodu ali zahodu, kamor posije blago jutranje oziroma večerno sonce.

Pri izvedbi zimskega vrta sledimo vašim osebnim zamislim, ter vam tudi strokovno svetujemo. Vertikalne stene so izdelane iz aluminijastih profilov v katere lahko vključimo okna, balkonska vrata, panoramske stene, drsna ali harmonika vrata. Na strehi uporabimo posebne aluminijaste profile, ki omogočajo popolno tesnjenje in odtekanje vode. Steklo je lepljeno in kaljeno.

 

 

Nudimo celovito storitev na enem mestu:

 

 

Oglejte si tudi naše reference.

 

 

Zakaj izbrati P.S.T. proizvodnja, storitve in trgovina d.o.o.?

 

STOPITE V STIK Z NAMI

  

02 8705710

info@pst.si

 

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.