Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

OVERLES proizvodnja stavbnega pohištva d.o.o.

OVERLES proizvodnja stavbnega pohištva d.o.o.
KontaktOVERLES proizvodnja stavbnega pohištva d.o.o.
Partizanska cesta 100
2317 OPLOTNICA - (tudi prodajni salon)
Kontakt051/356-454
Kontakt02/803-34-03, 02/803-34-00
Kontaktinfo@overles.com petraperus@overles.com
Kontakt https://www.overles.com
Kontakt www.giemme.net
Davčna št.:SI55707696
Direktor:ZANETTI MAURO

  

 

OVERLES proizvodnja stavbnega pohištva d.o.o.

KVALITETA IN ELEGANCA

 

O podjetju

 

Podjetje OVERLES d.o.o. se nahaja ob vznožju Pohorskih gozdov, v okolju z dolgo tradicijo v izdelavi lesenega stavbnega pohištva. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2005 kot proizvodno podjetje s kapitalom Italijanskega lastnika, ki uspešno prodaja stavbno pohištvo po celem svetu več kot 35 let.

V OVERLES-u proizvajamo in prodajamo stavbno pohištvo visoke kvalitete in smo vrhunski proizvajalec, na katerega se lahko obrnejo privatne stranke, proizvajamo pa tudi izdelke za večje objekte. Nudimo niz različnih proizvodov, ki lahko zadovoljijo najrazličnejše tehnične in stilistične zahteve. V podjetju združujemo dolgo tradicijo proizvodnje stavbnega pohištva na tem področju, tehnološko znanje in sodobne stroje z italijanskim oblikovanjem. Tako so naši izdelki sodobni in lepega izgleda.

Veliko vlagamo v razvoj, novo tehnološko opremo in usposobljen kader, da lahko strankam ponudimo najkakovostnejše izdelke in storitve.

Vsi naši izdelki se izdelujejo po željah in zahtevah kupcev.

 

 

Naš prodajni program zajema:

 

 

 

Stavbno pohištvo

 

Stavbno pohištvo, ki ga proizvajamo ima izjemne akustične in termične značilnosti ter je nepogrešljivo pri objektih z visoko energetsko učinkovitostjo.

 

LESENO STAVBNO POHIŠTVO

 

Za proizvodnjo stavbnega pohištva (oken, balkonskih, vhodnih vrat, dvižno-drsnih vrat … ) uporabljamo v podjetju OVERLES visoko kvaliteten, skrbno izbran les, ki prihaja iz zanesljivih virov. Dobavitelji lesa so proizvajalci, ki nudijo lepljence visoke kvalitete in to potrjujejo tudi z različnimi certifikati. Stavbno pohištvo je različno glede na dimenzije in debeline profilov od 68 do 92 mm. Vse vrste oken nudijo visoko raven tehničnih izvedb.

Zasnovana so tako, da ustrezajo najrazličnejšim potrebam in zahtevam, pri čemer so upoštevane tudi klimatske razmere. Naše tehnično in prodajno osebje, vam bo odgovorilo na vsako vaše vprašanje ter vas bo znalo voditi pri izbiri proizvodov, ki bodo najprimernejši za vaše potrebe.

 

 

 

STAVBNO POHIŠTVO IZ LES – ALUMINIJA

 

V podjetju OVERLES proizvajamo različne modele stavbnega pohištva iz les – aluminija. Zunanja maska, ki je iz aluminija in prašno barvana varuje les pred atmosferskimi vplivi ter drastično zmanjša stroške vzdrževanja proizvoda in s tem bistveno podaljša življensko dobo izdelka. Izdelki v kombinaciji lesa in aluminija so na zunanji strani zaščiteni z aluminijem, na notranji strani, torej v bivalnem prostoru vzdržujejo toploto in naravnost lesa.

Profil znotraj pri steklu je lahko različnih oblik: zaokroženi, pravokotni ali poševni, s tem imajo stranke možnost izbire želenega videza.

Različni preseki in modeli omogočajo, da se termodinamiče lastnosti stavbnega pohištva prilagajajo področju, kjer se bo vgradilo.

Naše tehnično in prodajno osebje, vam bo svetovalo pri izbiri proizvodov, ki bodo najprimernejši za vaše potrebe.

 

 

 

STAVBNO POHIŠTVO IZ ALUMINIJA

 


 

SENČILA

 

 

OKENSKE POLICE

 

 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

Z veseljem pa se oglasimo na samem objektu, kjer se z našimi kupci na samem mestu dogovorimo o možnostih in rešitvah.

 

 

Galerija slik

 

 

 

 

 

Zakaj izbrati OVERLES proizvodnja stavbnega pohištva d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

  

Telefonske št.: 

 

051/356-454

02/803-34-03

02/803-34-00

 

E-mail naslova: 

 

info@overles.com

petraperus@overles.com


 

V veselje nam bo sodelovati z vami.