Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

OBLAK ALU d.o.o.

OBLAK ALU d.o.o.
KontaktOBLAK ALU d.o.o.
Savska loka 8
4000 KRANJ
Kontakt041/343-020
Kontakt041/721-617
Kontaktinfo@oblak-alu.si
Kontakt www.oblak-alu.si
Davčna št.:SI40892069
Direktor:BRANKO OBLAK

  

Vrhunsko ALU stavbno pohištvo z rešitvijo "na ključ" 

 

 

O nas

 

Podjetje OBLAK ALU D.O.O. je specializirano podjetje na področju izdelave in montaže stavbnega pohištva iz aluminija, steklarskih del in svetovanju.

Zgodovina del, predanost strankam ter nenehne inovacije so pripeljale podjetje med eno uspešnejših na slovenskem trgu na področju alu izdelkov ter steklarskih storitev. Podjetje dela tudi na področju EU. Poudarek dajemo na kvalitetnih izdelkih, prilagodljivosti strankam, varnostnih lastnostih izdelkov, fleksibilnosti, trajnosti in predvsem na zadovoljstvu strank. 

S pomočjo dolgoletnih izkušenj in tradicije, ki so bile pridobljene skozi pestro zgodovino obratovanja našega podjetja, se lahko pohvalimo s široko ponudbo izdelkov in uslug, tako na področju steklarstva kot tudi gradbeništva.

 

 

 

 

ALU STAVBNO POHIŠTVO

 

Alu stavbno pohištvo je investicija za celo življenje.

Aluminij je namreč material, ki bolj kot katerikoli drug OBDRŽI SVOJE STRUKTURNE LASTNOSTI.

Aluminij ni nagnjen k spremembam zaradi temperaturnih razlik ali sunkov vetra. Zaradi obdelane površine je ODPOREN tudi proti škodljivim zunanjim vplivom, kot je denimo smog. Prav zato ALU stavbno pohištvo ostane lepo tudi po mnogih letih in s tem zagotavlja popolno brezskrbnost vsakomur, ki se odloči zanj. Alu stavbno pohištvo iz aluminijastih profilov je neprepustno za vodo in zrak, zato izdelki zagotavljajo odlično akustično in toplotno IZOLACIJO. Izdelujemo in vgrajujemo ALU stavbno pohištvo. Svetujemo vam tako v našem podjetju kot na vašem domu ali gradbišču, izvedemo izmere in izdelamo ponudbo ob upoštevanju vaših želja. Dostava na objekt, demontaža obstoječega stavbnega pohištva, montaža novega in odvoz starega pohištva na odpad.

Pri izdelavi uporabljamo profile priznanih proizvajalcev kot so ALUk.,SCHÜCO. Barve so po RAL karti ali luksirane. Barva na našem ALU stavbnem pohištvu je dobro obstojna, površine zato NE POTREBUJEJO VZDRŽEVANJA. Priporočamo le občasno čiščenje.

 

Izdelki oziroma storitve, ki jih podjetje OBLAK ALU ponuja:

 

 

Izvajamo tudi:

 

 

Oglejte si tudi naše REFERENČNE OBJEKTE

 

okna oblak ALU

 

Zimski vrtovi

 

Naši zimski vrtovi nudijo kvalitetno zasteklitev površin, zagotavljajo akustično in termično izolacijo v poletnih in zimskih mesecih.

Ne potrebujejo vzdrževanja in jih je enostavno čistiti. Oblike zimskih vrtov prilagajamo vašim željam,
potrebam oz. nasvetu arhitekta.

Poljubne možnosti odpiranja: harmonika, drsno, klasično.
 
V strešne dele zimskih vrtov vgrajujemo varnostno termopan steklo. Stene so zastekljene z izolacijskim steklom po vaši izbiri.

 

 

Okna

 

Naša okna so odporna proti vremenskim vplivom, so trajna, estetska in brez potrebe po vzdrževanju. Z njimi lahko dosežete visoko toplotno in zvočno izolativnost z široko izbiro barv po RAL karti ali luksirano, lahko so tudi barvana v izgledu lesa. Izdelujemo jih v najrazličnejših oblikah z horizontalnimi in vertikalnimi prečkami, ter z različnimi variantami odpiranja.

Vanje vam lahko vgradimo protivlomno, protihrupno izolacijsko steklo, z dekorativnimi vzorci, oziroma po vaši izbiri. Glede na vaše želje vam lahko vgradimo tudi: notranje žaluzije, zunanje žaluzije, alu in PVC rolete, polkna, screen senčila raznih barv ter brisoleje.

Okna vam lahko vgradimo v novogradnjo ali pa vam odstranimo stara po sistemu suhe vgradnje- demontaža starih in vgradnja novih.

 

Nudimo vam:

 

 

Vrata

 

Pri izbiri pravih vrat vam lahko ponudimo sledeče:

 

 

Na koncu naj vas še opomnimo, da aluminijasti izdelki ne potrebujejo dragega vzdrževanja:

 

Nudimo vam:

 

 

 

Fasade

 

Steklene fasade omogočajo izkoriščanje naravne svetlobe v notranjost prostora. Atraktivna, moderna in kakovostna steklena fasada pripomore k večji prepoznavnosti podjetja oz. zgradbe, hkrati pa s tem ustvarja edinstveno vlogo v množici okoliških stavb. Zaradi visoke kakovosti izvedbe steklenih fasad v podjetju OBLAK ALU  ima uporabnik naših izdelkov tudi velik prihranek pri porabi energije za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje prostorov. Steklene fasadne obloge so narejene iz visokokakovostnih materialov, odpornih na vremenske vplive, saj je ravno fasada najbolj izpostavljeni del stavbe. Narejene so iz večslojnih fasadnih steklenih plošč, lepljenih steklenih plošč  ter večplastnih kaljenih plošč, ki omogočajo visokokakovostne zasteklitve objektov s steklenimi fasadami ne glede na arhitekturne zahteve in vaše želje.

Izdelujemo različne tipe steklenih fasad: STRUKTURNE, POLSTRUKTURNE, FASADE Z VIDNIM PROFILOM ter PREZRAČEVALNE fasade. Zasteklitve so lahko izvedene iz enojnega ali izolacijskega stekla, varnostno kaljenega ali lepljenega stekla. Nekatere izmed fasadnih plošč se lahko uporabljajo tudi kot prvovrstni dekorativni element.

 

 

Steklarstvo


V podjetju OBLAK ALU D.O.O. nadaljujemo dolgoletno tradicijo na področju steklarske dejavnosti v Kranju z ekipo izkušenih steklarjev, s katerimi lahko ustrežemo še tako zahtevnemu kupcu.Ponašamo se lahko z dolgoletnimi izkušnjami na področju izdelave: 

 

 

 

Protipožarni sistemi

 

V podjetju OBLAK ALU izdelujemo ALU požarne elemente razreda EI30 ter EI60 ter FE požarne elemente razreda EI30, EI60 ter E30.

Cilj požarne zaščite v objektu je zavarovanje oseb in premoženja v največji možni meri. Namen ALU požarnih elementov je ločiti različne požarne sektorje, povezovanje evakuacijskih poti, skratka elementi so prisotni povsod tam, kjer je to predpisano in zahtevano.

V sklopu požarne odpornosti morajo imeti vrata tako imenovano samozapiralo, pri dvokrilnih vratih pa imamo samozapiralo z integriranim mehanskim nadzorom zapiranja. Vrata imajo vgrajeno antipanik kljuko oziroma ročaj. ALU požarna vrata in stene lahko izvedemo v stekleni ali polni izvedbi.

 

 

Okvirjanje slik

 

Nudimo vam širok izbor prvovrstnih okvirjev za slike in drugih materialov, ki se uporabljajo pri uokvirjanju slik oz. okvirjanju slik, ogledal…

Brezčasna klasika, barok, sodobno ali trendovsko; vsekakor v obsežnem spektru barv in oblik…

Naša delo temelji več kot 25-tih letih obsežnih izkušenj, izboljšav in neprestanem iskanju novih rešitev za čimmboljšo opremo vaših slik ali ogledal.

Obiščite nas v naših prostorih kjer vam bomo svetovali in se potrudili, da resnično zadovoljimo vaše želje in potrebe.

Nedvomno vam bo naš širok izbor v užitek in zadovoljstvo ob izbiranju vam najprimernejšega okvirja za slike in druge opreme. Vsaka še tako nenavadna želja pri uokvirjanju slik oz. okvirjanju slik nam bo izziv in zadovoljstvo. Pokrbeli bomo da izberemo okvir, ki bo primeren za vaš prostor in sliko.

 


 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

Oglejte si našo GALERIJO slik.

 


 

Zakaj izbrati OBLAK ALU d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonski št.:

041/343-020

041/721-617

 

E-mail naslov:

info@oblak-alu.si

 

Z veseljem vam bomo pomagali.