Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

NAGODETI LOGATEC D.O.O. (okna, vrata, senčila,...)

NAGODETI LOGATEC D.O.O. (okna, vrata, senčila,...)
KontaktNAGODETI LOGATEC D.O.O. (okna, vrata, senčila,...)
IOC ZAPOLJE III/4
1370 LOGATEC
Kontakt01/7509-282
Kontakt080/11-29
Kontakt01/7509-283
Kontaktinfo@nagodeti.com
Kontakt www.nagodeti.com
Davčna št.:SI21693277
Direktor:FRANC ZAKRAJŠEK

 

 

NAGODETI LOGATEC D.O.O. 

Z vami že od leta 1998.

 

Razprodaja

  

O nas


Smo dinamično podjetje NAGODETI LOGATEC d.o.o., ki s svojim strokovnim znanjem, večletnimi izkušnjami in željo po vrhunski kakovosti, ustvarja energetsko učinkovita in okolju prijazna okna in vrata, blagovne znamke NAGODETI.

Predstavljamo tehnično dovršenega proizvajalca in ponudnika oken, vhodnih vrat, notranjih vrat, senčil in fasadnih sistemov.

Inovativne odločitve, nenehno usposabljanje zaposlenih, vzdrževanje visoke stopnje tehnološke opremljenosti in konstantna optimizacija procesov, so osnova za realizacijo naše vizije »Energetsko učinkovita, tehnološko dovršena, cenovno ugodna ter okolju prijazna okna in vrata NAGODETI za vsak dom« .

Izbira je vaše zadovoljstvo, kajti naš obsežen prodajni program ima za vsako arhitekturo svojo celovito rešitev. Omogočamo vam popolno svobodo pri individualnem oblikovanju vaših rešitev - oken in vrat NAGODETI.

 

 

Okna in vrata NAGODETI so produkt inovativnosti in kakovosti. V slehernem koraku našega poslovanja upoštevamo družbeno odgovorne in okolju prijazne odločitve. Z nakupom izdelkov iz našega prodajnega programa boste pripomogli tudi k manjši onesnaženosti okolja.

Ponujamo vam tehnično in estetsko dovršene ter cenovno ugodne izdelke. V to se prepričajte tudi sami – okna in vrata NAGODETI so prava izbira za vaš dom.

 

Želite izvedeti več?

 

 

 

stavbno pohištvo-nagodeti

 

OKNA

 

Na podlagi dolgoletnega razvoja in izkušenj pri izdelavi lesenih, PVC ali aluminijastih oken, je okno NAGODETI rezultat združevanja tradicije in sodobne tehnologije ter vgrajenih materialov. To nam daje izdelek, ki v vaš dom prinaša toplino, lepoto narave ter domačnost.

 

Prednosti:

 

 

 

PVC okna - REHAU

 


Vsi PVC profili oken so izdelani iz visoko kakovostnega trdega materiala nemškega proizvajalca REHAU. Odporni so na vremenske vplive in zagotavljajo trajnost ob minimalni negi. Obenem zaradi revolucionarne sestave novega materiala REHAU Hightech RAU – FIPRO (PVC ojačan s steklenimi vlakni), sistemi REHAU pomenijo korak pred konkurenco. Pocinkani ojačitveni profili ali PVC profili ojačani s steklenimi vlakni ter serijsko vgrajeno dvojno oz. trojno tesnilo, omogočajo visoko stabilnost in odlično tesnenje ter izjemne termično-izolativne karakteristike izdelkov.

 

 

PVC okna - VEKA

 


PVC/aluminij okna

 

 

Lesena okna

 

 

Les/aluminij okna

 

http://nagodeti.com/images/uploads/cache/alu_les_1-219x219.jpg

 

Aluminijasta okna

 

 

 

VRATA

 

Vrata so vizitka vašega doma. Obenem predstavljajo pregrado in prehod. Vhodna vrata so prvi vtis, ki ga obiskovalci dobijo o vašem domu. So prva stvar, ki jo vidite in se je dotaknete pri prihodu domov ali zadnja, ko dom zapuščate.

Ponujamo vhodna vrata v klasični ali moderni izvedbi z varnostnim več-točkovnim zaklepanjem. Dimenzijo in izgled vrat prilagodimo vašim željam. Vsaka vrata NAGODETI so unikat samo za vas, saj lahko kombinirate med različnimi tipi, barvami in stekli.

 

 

PVC vrata

 

 

PVC/aluminij vrata


Izberite PVC vhodna vrata v kombinacijami z aluminijastimi maskami na zunanji strani, saj vam ponujajo dodatno zaščito zunanjosti, ki dodatno poveča odpornost na vremenske vplive. Zunanje aluminijaste maske lahko izberete v vaši poljubni barvi po RAL barvni karti.

 

 

Lesena vrata


Lesena vhodna vrata izdelujemo iz izbranega lesa jelke/smreke, bora, merantija, macesna ali hrasta v dveh osnovnih izvedbah in sicer v okvirni konstrukciji - program PREMIUM in v sendvič konstrukciji - program DESIGN. Oglejte si PDF katalog vhodnih vrat.

 

 

Les/aluminij vrata

 

 

Aluminijasta vrata


To so vhodna vrata za največje klimatske obremenitve iz okolja. Omogočajo dolgoletno uporabo brez premazovanja in enostavnim vzdrževanjem.To so visokokvalitetna in oblikovno dovršena aluminijasta vhodna vrata. Izbirate lahko med široko paleto modelov, katere na Vašo željo tudi spremenimo. Vsi vgrajeni materiali ustrezajo najvišjim standardom in s tem zagotavljajo izredno zvočno in toplotno izolativnost. V svojii ponudbi imamo širok program vhodnih vrat znanega slovenskega proizvajalca PIRNAR. Ponujamo pa vam tudi naše modele vhodnih vrat v kombinaciji s polnili proizvajalca GRAD-EXPORT.

 

       

 

Barvo aluminija lahko izbirate po RAL barvni karti.

Poleg enokrilnih in dvokrilnih izvedb nudimo še razne stranske zasteklitve, nadsvetlobe, izdelavo celotnih vhodnih elementov vključno z domofonom, pisemskim nabiralnikom, avtomatskim zapiranjem ali z daljinskim odklepanjem. Tako vam bogat design, visoka stopnja varnosti in trajnost omogočajo nakup in vgradnjo vrhunskih vhodnih vrat.

Prednosti:

 

 

 

Panoramske stene


Za prostore, v katerih želite imeti veliko svetlobe in širok prehod na teraso vam priporočamo panoramske stene NAGODETI. Različne izvedbe panoramskih sten vam bodo omogočale različne načine odpiranja in s tem tudi ekonomičen izkoristek prostora v vašem domu.

Zložljiva stena vam omogoča zložljiv sistem odpiranja. Pri tem se lahko vsa krila odprejo na eno stran, lahko pa delno na eno in delno na drugo stran.

 

Zložljiva stena

 

Drsna stena je lahko odprta, ne da bi segala v notranjost prostora. Primerna je tudi za večje javne objekte (šole, vrtci,…).

 

 

Drsno nagibna stena vam omogoča širok prehod na teraso, pri tem pa zavzame zelo malo prostora za odpiranje.

 

 

Notranja vrata


Lepota lesa in modern design ustvarita prijetno bivanje v vašem domu. Sodobne tehnične rešitve omogočajo izdelavo notranjih vrat po vaših induvidualnih željah in zahtevah.

Vrata delamo iz različnih vrst lesa, izredno velika je tudi ponudba stekel in kljuk. Izvedba vrat se lahko glede na barvo in obliko popolnoma prilagodi izvedbi oken in vhodnih vrat.

Notranja vrata z vsakim detajlom izražajo odnos podjetja do lesa in kakovosti izdelkov ter skrb za okolju in zdravju prijazno proizvodnjo.

 

  

Garažna vrata

 

NAGODETI - Vila v Italiji

 

SENČILA

 

Senčila so tako raznolika, da jih lahko uporabite v vsakem domu. Omogočajo vam užitek v stilski toploti barv ter razkošju materialov in oblik, medtem ko izkoriščajo enostavnost okna. Ustvarjajo preprost, nežen efekt ter puščajo mehko svetlobo v vaš dom, lahko pa vas skrijejo pred radovednimi pogledi od zunaj.

Senčila so resnično inovativen koncept za okenski stil, saj s prijetnimi materiali in moderno barvno paleto ter enostavnostjo upravljanja popolna rešitev za vsako okno.

 

 

Polkna


Polkna predstavljajo prav tako učinkovito, kot tudi lepo varstvo pred svetlobo in vremenskimi neprilikami: tradicionalen način zatemnitve zagotavlja v notranjih prostorih udobno atmosfero, pri oblikovanju fasade pa z obliko in barvo poskrbi za dober videz – tudi če se polkna ne uporabijo ravno za zatemnitev.

Poznamo jih predvsem na starih, z okusom prežetih hišah ali iz južnih dežel: polkna na oknih takoj pričarajo dopustniško vzdušje. To so pravi klasiki. Zato so priljubljen element pri slogovno pristnem renoviranju ličnih fasad starih gradenj. Pa tudi v povezavi z moderno arhitekturo dajo polkna zgradbi poseben poudarek.

 

 

Rolete


Rolete prostor zasenčijo, hkrati nudijo tudi dodatno toplotno in zvočno izolacijo. Zaščitijo vas pred radovednimi pogledi, močnimi sončnimi žarki, pred vetrom in mrazom. Omilijo hrup in zaščitijo vaša okna pred umazanijo.

Poleg svoje velike uporabnosti imajo rolete tudi dekorativno vlogo. Lamele so različnih barv in dimenzij, predokenska omarica pa s svojo barvo in obliko dodatno popestri vašo fasado.

 

 

 

 

 

Žaluzije

 

Žaluzije:
Linija izdelka: Termo
Vrsta materiala: PVC + Aluminij


Zunanje žaluzije:


Zunanje žaluzije ščitijo okna pred zunanjimi vplivi in preprečujejo segrevanje steklenih površin, kar prispeva k bistveno nižjim temperaturam v prostoru.

 

 

Notranje žaluzije in pliseji:


Notranje žaluzije senčijo in ščitijo pred pogledi od zunaj, pliseji pa so hkrati tudi dekoravni pridih okna in lahko dopolnjujejo ali celo nadomestijo zavese. Nudimo tudi pliseje, ki so zatemnitveni in odbijajo sončne žarke.

 

 

Komarniki


Komarniki so preprosta in učinkovita vsestranska zaščita pred vdorom vseh vrst insektov v notranjost prostorov, ki pa vam ne omejuje pogleda skozi okno. Mreža je iz steklenih vlaken, okvir pa iz aluminija. Namestitev komarnikov je zelo enostavna, primerni pa so tudi za večja okna in vrata.

 

 

Dodatki

 

       

 

Tehnična predstavitev

 

Izbira je vaše zadovoljstvo, kajti obsežen program oken in vrat NAGODETI ima za vsako arhitekturo svojo celovito rešitev. Šele ko gradimo ali prenavljamo, se zavedamo tehničnih lastnosti oken in vrat. Tedaj začnemo razmišljati, kaj vse nam morajo nuditi. Odkrivamo podrobnosti, kot so okovje, stekla ali tesnila. In odločiti se je potrebno za materiale, ki izpolnjujejo vse, kar pričakujemo od oken in vrat. Na primer toplotno izolacijo za vsako podnebje - poletje ali zimo.

Okna in vrata NAGODETI ustrezajo tem visokim zahtevam in tudi v manjših stvareh olajšajo življenje. Končno lahko vaš dragoceni čas namenite tudi za pomembnejša opravila v vašem domu - enostavno sprostiti se, prebrati kakšno knjigo in resnično uživati.

 

 

Reference


Naj vam slike povedo svoje o nas in o zaupanju kupcev v izdelke, ki jih ponujamo. Kliknite na tip reference, ki so razporejene glede na vrsto projekta, ki smo ga realizirali.

 

 

Mnenja naših strank

 

Arhitekt Giorgio Bensa, Italija

"Pri projektih obnove Univerze v stari Gorici in obnove kina v Stari Gorici, sem sodeloval z podjetjem NAGODETI. Inovativnost, strokovno znanje, prave izkušnje, odzivnost in kvalitetni izdelki so razlog za naše sodelovanje."

Naclerio Alberto

"NAGODETI so izvedli dobavo oken, vrat in polken za zgodovinsko pomembno Villo Rigatti, Fiumicello, Italija. Dela so bila izvedena pravočasno, v dogovorjeni ceni in kvaliteti ter skladno s pravili stroke."

 

Vojko Mlakar - Artes napremičnine

"Povsod smo iskali izvajalca za stavbno pohištvo in nikjer nismo našli strokovnjaka, ki bi ga znal izdelati po naših zahtevah. V podjetju NAGODETI Logatec smo našli pravega partnerja."

 

Obiščite tudi naš Facebook profil!

 

senčila

 

Zakaj izbrati NAGODETI LOGATEC D.O.O.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI
Želite o sodelovanju z nami izvedeti več podrobnosti?

 

Telefonska št.: 080/11-29

E-mail naslov: info@nagodeti.com

 

 

Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo pomagali.