Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

MIZARSTVO MARKO URBANIJA d.o.o.

MIZARSTVO MARKO URBANIJA d.o.o.
KontaktMIZARSTVO MARKO URBANIJA d.o.o.
Trzinska cesta 26
1234 MENGEŠ
Kontakt051/303-631
Kontaktinfo@urbano-pulti.si
Kontakt http://www.mizarstvo-urbanija.si
Kontakt www.urbano-pulti.si
Davčna št.:SI49940791
Direktor:MARKO URBANIJA, MARIJA MERI URBANIJA

 

 

MIZARSTVO MARKO URBANIJA d.o.o.

Ko si želite sodelovati s podjetjem s tradicijo in kakovostnimi izdelki.

 

 

O nas

 

Mizarstvo Urbanija je družinsko podjetje z več kot 50-letno tradicijo in izkušnjami v izdelavi pohištva.

Leta 1961 je obrtno dejavnost začel oče Anton Urbanija. V začetku je proizvodnjo usmeril v izdelovanje stavbnega pohištva, kasneje pa se je v celoti posvetil izdelovanju notranje opreme.

Leta 1992 je delavnico prevzel sin Marko Urbanija. Z leti smo proizvodnjo modernizirali in nadgradili. Dodatno smo se specializirali na področju postforming pohištva in postforming uslug.

Kljub vsem spremembam v petdesetih letih dela ostajamo konkurenčni, fleksibilni in prilagojeni trgu.

Izdelujemo in montiramo pohištvo za poslovne prostore, trgovine, pisarne, lokale, apartmaje, hotele, pohištvo po meri za zasebne naročnike. Specializirani smo za izdelavo kuhinjskih pultov, postforming pohištva in postforming uslug.

Sodelujemo z vrhunskimi arhitekti in oblikovalci pohištva, naši mizarski mojstri pa izdelajo najzahtevnejše pohištvo.
 

 

Izdelki

 

POHIŠTVO ZA DOM

 

Nudimo celovito storitev izdelave opreme za dom: Svetovanje, Izdelava idejnih predlogov, skic, Izdelava in montaža pohištva. Sledimo sodobnim trendom v opremljanju. Uporabljamo vrhunske sodobne materiale, od lesa, kovine, stekla, usnja… Sodobno opremljena proizvodnja in strokoven kader nam omogočata izdelavo vrhunskih izdelkov.

 

Pohištvo za dom - urbanija

 

KUHINJSKI PULTI IN OBLOGE

 

Delovni pulti iz laminata – ultrapasa so najpogostejša in idealna rešitev za kuhinje in številna druga področja moderne notranje opreme. Uporabljajo se povsod, kjer estetika zavoljo najvišjih zahtev glede obremenitve in trdoživosti ne sme trpeti. Pulti iz laminata ponujajo največjo izbiro barv in vzorcev od imitacije lesa ali kamna do najrazličnejših fantazijskih vzorcev. Običajna debelina pulta je 4 cm, pri nas pa boste dobili tudi debeline 3, 4, 5 ali 6 cm. Robovi so lahko ostri ali zaobljeni – brezšivni prehod s površine na rob. Prav tako je širina pri nas izdelanega pulta poljubna (standardna širina pri ostalih ponudnikih je 60 cm). Prilagojeno potrebam lahko ponudimo tudi stensko zaključno letev s površino iz laminata, ki je barvno usklajena s pultom. Ob vsem tem pa si lahko tu ustvarite svojo lastno barvno usklajeno kuhinjo in domišljiji pustite prosto pot.

 

Kuhinjski pulti - Urbanija

 

MIZE

 

 

JAVNI OBJEKTI

 

Lastna proizvodnja v povezavi z izkušnjami nam omogočajo zanesljivo izvedbo opreme objekta. Izkušnje imamo s področja opremljanja poslovnih objektov, zdravstvenih, športnih, stanovanjskih objektov, hotelov.

 

Javni objekti - URBANIJA

 

LABORATORIJSKO POHIŠTVO

 

Lastna proizvodnja, v sodelovanju z vrhunskimi projektanti. Izdelava v skladu s posebnimi zahtevami naročnika, glede na njihove potrebe.

 

Laboratorijsko pohištvo - Urbanija

 

POSTFORMING IN POHIŠTVENA VRATICA - FRONTE

 

Nadvse pomemben element pohištva so fronte. Postforming fronte z brezšivnim prehodom s površine na rob delujejo prepričljivo, tako v obliki kot v funkciji. Postforming fronte odlikujejo visoka kvaliteta in funkcionalnost, univerzalna uporabnost pri izdelavi pohištva ter vznemirljive možnosti različnih barvnih dekorjev.

Postforming izdelki, kot so plošče, kuhinjski pulti, pisarniške mizne plošče, fronte ali okenske police so zaradi visoke odpornosti na obrabo nepogrešljiv sestavni del pri profesionalnem izdelovanju notranje opreme. Zaradi obsežne ponudbe različnih dekorjev so omogočene neomejene možnosti kombiniranja barv in vzorcev. Postforming okenske police so idealna rešitev pri prenovah in novogradnjah. So praktične za vzdrževanje. Izdelamo jih tudi za široke okenske parapete v vseh atraktivnih dekorjih.

 

 

Strankam nudimo celovite rešitve na enem mestu:

 

 

Vse svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

 

Oglejte si tudi našo GALERIJO.

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.:

051/303-631

 

E-mail naslov: 

info@urbano-pulti.si

  

V veselje nam bo sodelovati z vami.