Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

MIZAR STUPICA, PRIMOŽ STUPICA S.P.

MIZAR STUPICA, PRIMOŽ STUPICA S.P.
KontaktMIZAR STUPICA, PRIMOŽ STUPICA S.P.
CESTA NA BRDO 1
1225 LUKOVICA
Kontakt041/982-731
Kontaktprimoz.stupica@gmail.com
Kontakt http://www.mizarstupica.si/
Davčna št.:SI53935080
Direktor:PRIMOŽ STUPICA

 

 

MIZAR STUPICA, PRIMOŽ STUPICA S.P. 

Tradicija s prepoznavno kvaliteto (že od leta 1882 - 5. generacija)

 

Zgodovina podjetja


Neprekinjeno delujemo že od leta 1882, ko je z mizarsko obrtjo začel Valentin Stupica. Izdelovali so predvsem baročno pohištvo ter opremo za cerkve. Po njegovih načrtih so izdelali tudi Gašperjevo hišo na Prevojah, za katero je poiskal italijanske izvajalce. Po njem je mizarsko obrt nadaljeval sin Teodor Stupica, ki pa se je usmeril v izdelavo lesenih mlinov in stavbnega pohištva. Med drugim je sodeloval tudi pri izdelavi nekdanjega Majdičevega mlina v Jaršah.
Njegovi mlini pa so mleli žito tudi po Nemčiji in Rusiji. V tistih časih so pričeli tudi z uvajanjem prvih strojev na špirit, ki so bistveno olajšali težaško delo.
Leta 1929 je Teodor postavil hišo in delavnico na mesto, kjer stojita še danes. Dejavnost pa je nato prevzel sin Alojz Stupica, ki je nadaljeval z izdelavo stavbnega pohištva in notranje opreme.


Naslednji v rodu izkušenih mizarjev je obrt prevzel Davorin Stupica, ki se je usmeril v izdelavo pohištva po meri. Z vizijo, da izdelamo pohištvo na katerega smo ponosni in je vam v veselje nadaljujemo še danes.

 

 

O podjetju

 

Izdelujemo pohištvo, iz različnih vrst materialov, ki jih odlikuje kvaliteta in trajnost.

V izdelek pa poskušamo z vašo vizijo in s pomočjo arhitekta vnesti harmonijo, ki je potrebna, da vaš prostor ali vrt zaživita.
Naša vizija pa je ljudem približati naravne materiale. Zato strmimo k čim večji uporabi masivnega lesa katerega oplemenitimo z uporabo naravnih materialov kot sta vosek in olje. Prav tako pa poskušamo zagotoviti, da les, ki ga vgradimo v vaše pohištvo izvira iz okoliških krajev oz. domačih dobaviteljev.

Seveda vam izdelamo tudi pohištvo iz modernih, kompozitnih materialov, katero vam bo v veselje. Izbirate lahko med mnogo dekorji različnih proizvajalcev ter okovji Blum, Grass in ostalimi priznanimi znamkami. Vrhunec ponudbe v tem sklopu pa predstavlja pohištvo lakirano v poljubni odtenek po barvnih kartah ali vzorcu, ki nam ga predložite. Izbirate pa lahko med vsemi končnimi izgledi površine. Od mat preko strukturne površine do visokega sijaja.

 

Želite izvedeti več?

 

 

Nudimo vam izdelavo in montažo notranjega pohištva:

 

 

Vsem našim strankam nudimo: 

 

 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

 

Vsi naši izdelki so iz lesa.

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Če želite o našem proizvodnem in prodajnem programu izvedeti več podrobnosti nas pokličite:


Telefonska številka.: 041/982-731

E-Mail: primoz.stupica@gmail.com

  

Z veseljem vam bomo pomagali.