Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

MI OKNA, Matej Ivanušič s.p.

MI OKNA, Matej Ivanušič s.p.
KontaktMI OKNA, Matej Ivanušič s.p.
Cesta talcev 10
4220 Škofja Loka
Kontakt040/167-376
Kontaktinfo@mi-okna.si
Kontakt www.mi-okna.si
Davčna št.:SI40646327
Direktor:MATEJ IVANUŠIČ

 

  

MI OKNA, Matej Ivanušič s.p.

OKNA, KI USTVARIJO PRIJETEN IN BREZSKRBEN AMBIENT PO VAŠI MERI.

 

 

 

 

  

O nas

 

MI OKNA, Matej Ivanušič s.p. smo podjetje s strokovnim znanjem in 11-letnimi izkušnjami na področju stavbnega pohištva.

Pri nas je stranka in njeno zadovoljstvo vedno na prvem mestu, zato se ji v največji možni meri posvetimo in prilagodimo ter se vedno držimo dogovorjenih rokov.

Nudimo vam strokovno svetovanje ter kakovostno in zanesljivo dobavo in montažo stavbnega pohištva.

 

Želite izvedeti več?

 

 

OKNA

 

PVC okna iz naše ponudbe so primerna za širok spekter objektov, tako za prenovo stanovanja kot za novogradnjo.
Okna v naši ponudbi so izdelana iz skrbno izbranih, kakovostnih materialov vodilnih in zanesljivih proizvajalcev in vam poleg privlačnega izgleda nudijo maksimalno energetsko učinkovitost, odlično toplotno in zvočno izolacijo ter sodobne varnostne rešitve.
Sistemi PVC oken so vam poleg širokega spektra barvnih dekorjev na voljo tudi v izvedbi z zunanjo aluminijasto oblogo.
Naša ponudba zajema stavbno pohištvo iz PVC materiala, ki vam zagotavlja odlično stabilnost in trdnost, saj so okna izdelana iz kakovostnih in tehnično usklajeno ojačanih profilov proizvajalca REHAU. Površina PVC profilov je visokokakovostna, gladka in zaprta, kar vam zagotavlja odlično odpornost materiala na vremenske vplive, enostavno čiščenje ter dolgoročno privarčevan čas za vzdrževanje.
Sistemi oken, ki jih ponujamo, so odlična izbira za energijsko osveščeno saniranje starogradenj, energijsko varčne hiše in pasivne hiše.

 

 

 

DRSNE STENE

 

Velike steklene površine so sestavni del sodobne gradnje.
Točno tisto, kar je včasih pomenilo velik strošek za ogrevanje in hlajenje, je v današnjih časih zaradi izboljšanih karakteristik izolativnosti, protihrupne in protivlomne zaščite, enostavnega rokovanja in visoke energetske učinkovitosti lahko obvezen del sodobnega bivanja in sodobne arhitekture.

 

 

 

VHODNA VRATA

 

Vhodna vrata ne pomenijo le vhoda v vaše stanovanje, ampak predstavljajo prvi stik z domom tako za vas kot za vaše obiskovalce. So tisto, kar vas nazadnje pozdravi, ko zapuščate udobje vašega doma, in prvo, kar vas pozdravi, ko se vrnete domov. Naj bo ta stik karseda prijeten.
Ne prepuščajte izbire vašega vhoda naključju, izberite premišljeno, ker le premišljeno pomeni zanesljivost, varnost, odličen izgled in trajno vrednost.
Naj bo vstop v stanovanje tisto, kar prevzame, kar na vaši hiši najbolj izstopa in kar ji daje značaj. Sodobna proizvodnja predstavlja izdelavo vhodnih vrat po naročilu, kar pomeni široko izbiro izvedb, barv, dimenzij in materialov.

 

 

 

NOTRANJA VRATA

 

 

SENČILA

 

Okna so ključnega pomena za delovanje vsake zgradbe, saj nam omogočajo zračenje in vstop naravne svetlobe v naše bivalno okolje, posledica tega pa je prijetno in zdravo bivanje.
Naravna svetloba sicer zelo ugodno vpliva na naše počutje, vendar pa je pomembno, da jo v naše stanovanje vstopi toliko, kolikor je zares potrebujemo za ustvarjanje prijetnega in zdravega bivanja brez dodatne porabe energije.
Preko steklenih površin v naše bivalne prostore poleg svetlobe vstopa tudi toplota, pred čimer pa se lahko zaščitimo z različnimi vrstami senčil.

 

 

 

KOMARNIKI

 

Komarniki nudijo:

 

 

 

POLICE

 

Okenske police so nepogrešljiv element pri opremi vašega doma.

Naša široka ponudba okenskih polic vam nudi privlačen dizajn, funkcionalnost in enostavno nego.

 

Nudimo vam notranje in zunanje okenske police iz najrazličnejših materialov:

 

 

 

Področje delovanja:

 

Vse svoje storitve vam nudimo na področju regij 04, 01 in 05.

 

 

Zakaj izbrati MI OKNA, Matej Ivanušič s.p.?

 

Kakovost - pri izbiri materialov, ki jih vgrajujemo smo brezkompromisni. Za vas izbiramo le najboljše izdelke in materiale, izdelane v skladu z vsemi tehničnimi določili stroke in proizvajalcev. Zagotavljamo visokokakovostno celovito izvedbo.

Strokovnost - svoje delo opravljamo natančno in strokovno, saj nam je najbolj pomembno, da izdelki, ki vam jih vgradimo dolgoročno opravljajo svoj namen in je s tem tudi vaša investicija dolgoročna. Prisotni smo v vseh fazah menjave, od projektiranja skupaj z vami, pa vse do zaključene izvedbe, saj le s tem lahko zagotovimo kvaliteto opravljenih storitev in obojestransko zadovoljstvo.

Delovne izkušnje - naša prednost so naše dolgoletne izkušnje s projektiranjem, poznavanjem vseh detajlov proizvodnih procesov in vgrajevanjem stavbnega pohištva.

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

 

Telefonska številka: 040/167-376

E-Mail naslov: info@mi-okna.si

 

 

Navdušeni smo nad tem kar delamo in vemo, da boste nad tem navdušeni tudi vi.