Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

MARKELJ OPREMA, mizarstvo, D.O.O.

MARKELJ OPREMA, mizarstvo, D.O.O.
KontaktMARKELJ OPREMA, mizarstvo, D.O.O.
Hlavče Njive 10
4224 Gorenja vas
Kontakt051/604-219
Kontaktinfo@markelj.com sales@markelj.com
Kontakt https://www.markelj.com
Davčna št.:SI88826473
Direktor:MARKELJ JERNEJ, MARKELJ NIKOLAJ

 

MARKELJ OPREMA, mizarstvo, D.O.O.

Verjamemo v našo prihodnost, soustvarimo jo skupaj in naj bo vaš košček doma naš ponos.

 

 

O nas

 

Mizarstvo Markelj je družinsko podjetje, čigar korenine segajo v leto 1995. Ekipa Mizarstva trenutno šteje 15 redno in pogodbeno vezanih sodelavcev. Smo tim zanesljivih in odgovornih ljudi. S pomočjo tehnologije in naših izkušenj, bomo izpolnili vse vaše želje. Radi izdelujemo tehnično in oblikovalno dovršene izdelke, saj v njih vidimo ogromno izzivov oziroma novih izkušenj.

 

NAŠA PRIHODNOST, H KATERI STRMIMO…


Želimo si postati eno najprepoznavnejših mizarskih podjetji, ki ga odlikujeta visoka mera profesionalnosti in kakovosti. Iščemo kontakte za povečanje izvoza na tuje trge. Na posameznih projektih, že sodelovali v tujih državah: Rusija, Moldavija, Nemčija, Avstrija, Hrvaška, Italija, Ukrajina.

 

Spoznajte več ...

 

 

VRATA

 

Tako notranja vrata, vhodna vrata in zunanja vrata izdelujemo izključno po naročilu oziroma po meri, prilagajamo se vašim željam in potrebam.

Vrata izdelujemo iz kvalitetnih materialov in dodatkov, ki omogočajo daljšo življenjsko dobo vrat.

 

NOTRANJA VRATA

 

Vsa notranja vrata in podboji so v osnovi izdelani iz vlaknenih plošč, ki so neprimerljivo boljša izbira od iverice – so bolj odporna na udarce in vlago. Izbirate lahko med različnimi vrstami izdelave vrat: masivna vrata, furnirana vrata, vrata z dodatki stekla, kovine oziroma inox-a, lahko pa izdelamo vrata, ki so v kombinaciji furnirja in barve. Nasadila so lahko skrita ali vidna, vsa pa so 3D nastavljiva.

 

Spoznajte več ... 

 

 

VHODNA VRATA

 

Lesena vhodna in notranja vrata izdelujemo po naročilu iz izbrane vrste lesa, ter lakiramo na želen vzorec z visoko kakovostnimi premazi in olji.

 

Spoznajte več ...

 

 

INLINE VRATA

 

INLINE VRATA – plod vztrajnosti ter izkušenj, združenih v vrata, ki so enostavna, elegantna in funkcionalna.

 

Spoznajte več ...

 

 

POHIŠTVO

 

Vse pohištvo, ki ga izdelujemo, je edinstveno in narejeno po meri. Vsakemu elementu posvetimo svojo kreativnost, čas in znanje. Pri vaših željah se lahko prepustite domišljiji, saj niste omejeni s tipskimi elementi. Z veseljem opažamo, da ima vse več ljudi potrebo in željo po naravnih materialih. Zato smo tudi sami specializirali proizvodnjo za izdelke iz masivnega lesa.

 

KUHINJA

 

Kuhinja je najbolj živahen del hiše, zato mora biti uporabna, topla in prijetna na pogled. Kuhinjski pulti morajo kljubovati vsem gostijam, ki jih na njih pripravljamo, kuhinjska stekla biti kos vsem kapljam in kapljicam, omarice pa nam dolgo služiti in čuvati, kar je v njih.

 

Spoznajte več ...

 

 

DNEVNE SOBE

 

V dnevnem prostoru preživimo več kot tretjino dnevnega časa, zato je zelo pomembno, da je dnevna soba opremljena po vaših željah. Izdelamo vam omare za dnevno sobo in poskrbimo, da se v tem prostoru počutite najbolj domače. V dnevne sobe običajno umeščamo tudi jedilne, pisalne in klubske mize, izdelane iz različnih materialov po vaši želji. Ker pohištvo izdelujemo po meri, bo vsak kos prilagojen prav vašemu prostoru. Možnosti izbire materiala so neskončne, zato pri tem vedno sledimo vašim željam.

 

Spoznajte več ...

 

 

SPALNICE

 

Naj se vsak dan začne s pogledom na kvalitetno izdelano pohištvo po meri. Z našim strokovnim, modernim pristopom vam izdelamo uporabno pohištvo za spalnico in garderobo. Svetujemo vam pri pomanjkanju prostora, pri tem lahko dobro izkoristimo posteljni okvir in ga oplemenitimo s predalniki oz. lahko spremenimo v dvižno posteljo, ki služi kot dodaten shranjevali prostor. Del spalnice so tudi dobro razporejene vgradne omare s predali, obešalnimi deli in osvetljavo.

 

Spoznajte več ...

 

 

KOPALNICE

 

Z primerno obdelanim lesenim materialom vam izdelamo kopalniško pohištvo po meri. Pri izdelavi kopalniških pultov uporabljamo masivni les, tehnični kamen, granit ali kerrock. Vedno stremimo h kakovostnim in trajnim rešitvam, tudi če pohištvo stopa v stik z vodo, zato glede na namen uporabe prilagajamo vgrajene materiale. Svetujemo vam pri umestitvi kopalniških omaric v prostor in poskrbimo, da je vaše kopalniško pohištvo skladno tudi z drugimi kopalniškimi elementi.

 

Spoznajte več ...

 

 

OSTALO

 

Z našo pomočjo lahko uresničite vse vaše sanje. Ne glede na zahtevnost smo vam pripravljeni svetovati in pomagati pri raznoraznih projektih. Med drugim izdelujemo pisalne mize po naročilu, računalniške mize z vgrajenimi električnimi vtičnicami in drugimi priključki za omogočanje enostavne uporabe. Izdelujemo tudi leseno stopnišče, lesene ograje, lesene stole po meri in podobne predmete, ki vaš dom naredijo unikaten.

 

Spoznajte več ...

 

 

OPREMA CELOTNEGA STANOVANJA

 

OD 3D VIZUALIZACIJE DO IZDELAVE


Omogočamo, da si uredite opremo celotnega stanovanja v stilu, ki vam je pisan na kožo. Vaše stanovanje ima lahko unikatne lesene detajle v kombinaciji z modernimi linijami pohištva. Pri izdelavi pohištva po meri uporabljamo različne kvalitetne materiale, s katerimi poskrbimo za lep videz in visoko kvaliteto izdelka.

Za lažjo dosego želenega rezultata nudimo brezplačno izmero in svetovanje, dogovorjene predloge vam prikažemo tudi s 3D vizualizacijo. Za več informacij smo vam na voljo tukaj.

 

 

UNIKATI

 

Z IDEJO IN LASTNIM DIZAJNOM DO UNIKATNEGA POHIŠTVA


Unikatni izdelki so vrhunec in presežek vsakega mizarskega mojstra, so skupek improvizacije idej. Z našimi izkušnjami z obdelavo lesa vam lahko izdelamo izdelek, kot ste si ga zamislili sami.

Unikatno pohištvo pove marsikatero zgodbo, ki jo v sebi skrivajo mojstrove roke.

 

 

POSLOVNI PROSTORI

 

 

OBLIKOVANJE IN 3D IZRIS POHIŠTVA

 

Cilj delovanja našega podjetja je vedno bil strankam zagotoviti čim bolj kakovostne izdelke. Želeli smo se stopiti še korak naprej in ponuditi svojim strankam fotorealistične vizualizacije notranjih prostorov. S pomočjo 3D izrisa stanovanja lahko takoj dobite vpogled v vaš bodoči dom.

Z izrisom kuhinje in drugih prostorov lahko že na začetku določimo barve, materiale, teksture, vse do najmanjšega detajla.

 

 

Zakaj izbrati MARKELJ OPREMA, mizarstvo, D.O.O.?

 

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

Telefonska št.:

051/604-219

 

E-mail naslova: 

info@markelj.com

sales@markelj.com

 

Z NAMI BOSTE POSTALI UNIKATNI.