Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

Garažna vrata PANELA, Mojca Bolta, s.p.

Garažna vrata PANELA, Mojca Bolta, s.p.
KontaktGaražna vrata PANELA, Mojca Bolta, s.p.
Šmartinska cesta 220A
1260 LJUBLJANA-POLJE
Kontakt041/691-540
Kontaktpanela@panela.si
Kontakt www.panela.si
Davčna št.:SI84888776
Direktor:BOLTA MATJAŽ (prokurist)

 

 

Garažna vrata PANELA, Mojca Bolta, s.p.

GARAŽNA VRATA PO MERI VAŠE HIŠE

 

 

O nas

 

Garažna vrata Panela so na trgu od leta 2001 kot proizvodno podjetje za izdelavo garažnih in industrijskih vrat. V teh letih smo proizvedli in namestili več kot 3000 vrat v stanovanjske in industrijske objekte. Kupcu smo s strokovnim svetovanjem poskušali najti pravo rešitev. Zaradi zmanjševanja stroškov smo preselili proizvodnjo v tujino in zmanjšali roke dobav.

Pri proizvodnji uporabljamo najkakovostnejše materiale,poseben poudarek pa je na varnosti garažnih in industrijskih vrat. Pri tem upurabljamo rešitve vrhunskih proizvajalcev opreme za garažna vrata in pogonov ter sledimo regulativam EU ( varnost ),…

 

 

 

Želite izvedeti več? 

 

 

Dvižna garažna vrata

 

 

Garažna vrata Panela odlikuje visoka kvaliteta. Vsa garažna vrata delujejo tiho. Vgrajen imajo varnostni sistem, ki zaznava ovire pod vrati, ter varnostno zapahnitev. Materiali, iz katerih so izdelana garažna vrata, so vrhunski ter odporni na udarce in poškodbe. Garažna vrata z 10-letno garancijo so na voljo v dveh osnovnih linijah RAL in Decor.

 

Spoznajte več ...

 

 

Rolo garažna vrata

 

PREDNOSTI

 

 

KRMILJENJE


Mogoč je le elektropogon. Rolo vrata so opremljena z zanesljivimi motorji z možnostjo ročnega dviga ob morebitnem izpadu električne energije.

 

 

Industrijska garažna vrata

 

Industrijska garažna vrata so izdelana iz lamel debeline 40 mm in polnjene s polivretansko peno brez FCKW. Z njimi dosežemo dobre izolacijske sposobnosti in zaradi posebne konstrukcije lamele veliko stabilnost. Bolj kompaktni in trdnejši konstrukciji so prilagojeni tudi motorni pogoni in mehanika dviganja, ki prenaša večje obremenitve in pogostejše odpiranje. Vrata ustrezajo strogim zahtevam evropskega standarda 13241-1. Vrata se odpirajo navpično nad odprtina ali po naklonu strehe in pomenijo dobro izrabo prostora pred in za vrati. Različni tipi vrat so primerni za različne potrebe, vsem pa je skupno, da so prilagojeni pogosti uporabi, večjim obremenitvam s poudarkom na zanesljivosti in varnosti.

V industrijska garažna vrata lahko vgradimo osebni prehod.

Vrata imajo možnost osebnega prehoda, ki olajša prehodnost vrat in hkrati zmanjšuje toplotne izgube. Prehod je opremljen z drsnim samozapiralom in varnostnim mikrostikalom, ki prepreči dvig, ko je prehod odprt.

 

Spoznajte več ...

 

 

Osebni prehod

 

 

 

Stranska drsna garažna vrata

 

Za ponudbo stranskih garažnih vrat, nas prosimo kontaktirajte.

 

 

Naše reference

 

 

 

Zakaj izbrati Garažna vrata PANELA?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.: 041/691-540

E-mail naslov: panela@panela.si

 

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.