Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

FRAGMAT d.o.o.

FRAGMAT d.o.o.
KontaktFRAGMAT d.o.o.
Cesta Majde Šilc 1
1317 Sodražica
Kontakt01/835-02-80
Kontakt031/451-147 (g. Peter)
Kontaktinfo-s@fragmat.si
Kontakt https://fragmat-s.si
Davčna št.:SI48300616
Direktor:ŽGAJNAR MARIJA, ŽGAJNAR FRANC (prokurist)

 

Skrbimo za udobno bivanje v vašem domu že od leta 1991.

  

 

O PODJETJU


FRAGMAT d.o.o. je podjetje z dolgoletno tradicijo na področju proizvodnje izolacijskih materialov. Začetki podjetja segajo v leto 1991, ko je bilo v vasi Metulje na Blokah podjetje ustanovljeno. FRAGMAT je bil že od samega začetka namenjen predvsem proizvodnji dejavnosti; najprej izdelavi izolacij za hladilnice, pozneje pa je bila v program vključena tudi proizvodnja in prodaja panelnih fasadnih izolacij.

 

Spoznajte več ...

 

 

Tukaj smo zato, da vam ponudimo kvalitetne storitve!

 

 

 

VHODNA VRATA

 

 

ALU VHODNA VRATA

 

Trpežna vhodna vrata so primerna tako za novogradnje kot tudi pri obnovah. ALU vhodna vrata so znana po svoji varnosti in energetski varčnosti. Lahko izbirate med klasičnimi modeli in barvami, za tiste, najbolj drzne pa se v naši ponudbi nahajajo različni modeli, ki jih lahko kombinirate z barvami in dodatki, ki si jih boste izbrali sami!

 

Spoznajte več ...

 

 

PVC VHODNA VRATA

 

Vhodna vrata, ki bodo ugodila vsem vašim pričakovanjem. Za vas nudimo najrazličnejše možnosti in široko paleto PVC vrat. Vrata so poleg varnostnih in toplotnih razlogov pomembna tudi ker so obraz vašega doma. Z veseljem vam pomagamo izbrati PVC vhodna vrata, ki bodo navdušila vsakega vašega gosta!

 

Spoznajte več ...

 

 

OKNA

 

 

ALU OKNA

 

TRDNOST, VZDRŽLJIVOST IN DOLGOTRAJNOST


Podjetje FRAGMAT izdeluje in trži ALU okna in vrata nemškega sistemskega proizvajalca SCHÜCO, ki je vodilni ponudnik sistemov za okna, vrata in fasade.

Okna iz naše ponudbe ponujajo veliko različnih prednosti, ki vam bodo olajšala bivanje in skrb za vašo nepremičnino. Najbolj iskane prednosti oken, ki jih boste pridobili:

 

 

 

PVC/ALU OKNA

 

Več prednosti v enem oknu

 

Podjetje FRAGMAT S izdeluje in trži PVC/ALU okna, izjemne kakovosti. Okna iz naše ponudbe ponujajo veliko različnih prednosti, ki vam bodo olajšala bivanje in skrb za vašo nepremičnino. Najbolj iskane prednosti oken, ki jih boste pridobili z izbiro PVC/ALU oken:

 

 

 

PVC OKNA

 

Vaša pričakovanja bodo uresničena

 

Podjetje FRAGMAT izdeluje in trži PVC okna in vrata nemškega sistemskega proizvajalca SCHÜCO, ki je vodilni ponudnik sistemov za okna, vrata in fasade.

V naši ponudbi boste našli profile, ki so izjemno kvalitetni, vzdržljivi in odporni na različne vremenske pojave.

 

 

 

DRSNE STENE

 

ALU DRSNE STENE

 

ZA ELEGANCO VAŠEGA DOMA


Izjemno vzdržljiva, robustna a hkrati tako elegantna! Vaš dom bo zasijal v popolnoma drugačni svetlobi. Velike odprtine v vaši hiši prostor optimalno povečajo in povežejo vaše notranje prostore s teraso ali vrtom. Prednost ALU profilov je v veliki izbiri barv, kar omogoča kombinacije z notranjim ambientom in estetsko vez z zunanjo fasado.

 

 

PVC DRSNE STENE

 

Za naravno svetlobo v vašem domu


PVC drsne stene vam omogočijo, da povežete notranje in zunanje prostore vašega doma. S tem boste pričarali prav posebno toplino, hkrati pa tudi praktičnost. Ne glede na letni čas, pogledi skozi velike površine stekel vas bodo navdušili!

 

 

OPAŽI

 

ZA BETONIRANJE STEBROV


Sistem opažnih stebrov služi kot enostavno in hitro postavljiv opaž za betoniranje stebrov valjastih in drugih oblik prereza. Opaž enostavno namestimo v enem kosu, in to brez zamudnega sestavljanja na licu mesta, kot to velja pri izvedbah klasičnih opažev. S tem prihranimo čas in stroške. Namenjeni so za enkratno uporabo pri gradnji nosilnih stebrov tako za mostove in viadukte kot tudi pri gradnji nosilnih ter okrasnih stebrov v gradbeništvu.

 

Spoznajte več ...

 

 

KOVINSKE KONSTRUKCIJE

 

VARJENE KOVINSKE KONSTRUKCIJE


Proizvodnja jeklenih profilov nam omogoča izdelavo raznovrstnih objektov – od velikih industrijskih objektov do manjših jeklenih izdelkov.

Proizvodne in skladiščne hale ter odprta zunanja skladišča so lahko v celoti zgrajeni na osnovi jeklenih konstrukcij, varjeni strešni nosilci pa se lahko postavljajo tudi na betonske stebre. V obeh primerih je treba prej pripraviti točkovne temelje. Razpon strešnih nosilcev (brez vmesne opore) znaša do 30 m.

Strehe imajo običajno majhen nagib, saj se tako dosegajo dobri izkoristki materiala in enostavna oblika nosilcev. Za prekrivanje takih streh se priporočajo bitumenski trakovi, ki se polagajo neposredno na podlago iz desk oz. na toplotnoizolacijske plošče (podobno kot v sistemu ravne strehe); zaključni trak ima na zgornji strani posip iz naravnega peska. Pri nagibih nad 5° so primerne lahke pločevinaste kritine.

Toplotna izolacija strehe se običajno vgradi tako, da varuje tudi nosilno konstrukcijo (preprečevanje kondenziranja vlage na jeklenih nosilcih). Za gradnjo zunanjih sten (oboda stavbe) kakor tudi predelnih sten so primerni izolativni fasadni paneli. Manjše nadstreške se lahko konzolno prigradi na obstoječe objekte. Vsi deli konstrukcij so po varjenju zaščiteni s protikorozijskim premazom ter pobarvani s temeljno barvo in zaključnim lakom, manjši elementi pa so pred barvanjem lahko tudi vroče pocinkani.

 

 

HLADILNICE

 

KVALITETNO IN HITRO


Nudimo celovite rešitve na področju gradnje hladilnih in zamrzovalnih komor, vključno z vso dodatno opremo, kot so transportni tiri, regali, kljuke itd.

Hladilnice so toplotno izolirani prostori, opremljeni z napravami za vzdrževanje primerne temperature in ostalih mikroklimatskih pogojev.

Glede na vrsto blaga je temperatura skladiščenja med – 25 in + 15 °C. Hladilna oz. zamrzovalna komora je lahko vgrajena v objekt ali pa postavljena kot samostojna enota ali mobilni kontejner. Toplotna izolacija je izvedena s paneli ustrezne debeline z jedrom iz trde EPS pene in oblogo iz nerjaveče, barvane cinkane ali barvane aluminijaste pločevine. Vstopne odprtine zapirajo izolirana vrata iz nerjavne pločevine krilne ali drsne izvedbe, slednja so lahko opremljena z električnim pogonom.

 

 

NOTRANJA TOPLOTNA IZOLACIJA

 

 

Oglejte si tudi naše REFERENCE.

 

 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

01/835-02-80

031/451-147 (g. Peter)

 

info-s@fragmat.si

 

Z VAMI ŽE OD LETA 1991.