Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

B L T d.o.o. Idrija (Garažna vrata, Industrijska vrata, Hitrotekoča vrata, Nakladalni sistemi, Požarni sistemi, Vrata za čiste prostore, Zrakotesna vrata)

B L T d.o.o. Idrija (Garažna vrata, Industrijska vrata, Hitrotekoča vrata, Nakladalni sistemi, Požarni sistemi, Vrata za čiste prostore, Zrakotesna vrata)
KontaktB L T d.o.o. Idrija (Garažna vrata, Industrijska vrata, Hitrotekoča vrata, Nakladalni sistemi, Požarni sistemi, Vrata za čiste prostore, Zrakotesna vrata)
Ulica Sv. Barbare 6
5280 IDRIJA
Kontakt080 64 67
Kontakt05 37 43 660, +386 5 37 43 669 (Garažna vrata, g. Žan Sedej)
Kontakt05 377 39 45
Kontaktblt@blt.si
Kontakt https://www.blt.si
Davčna št.:SI76677893
Direktor:g. Robert LAPAJNE, univ.dipl.ing.

 

B L T d.o.o. Idrija

CELOVITE REŠITVE

 

O podjetju

 

Podjetje BLT d.o.o. Idrija že od leta 1995 zagotavlja kar najboljše storitve na področju marketinga, montaže in servisiranja garažnih ter industrijskih vrat. S sodelovanjem zaposlenih smo si pridobili medsebojno zaupanje in zvestobo. Naš uspeh temeli na navedenem. Vrednote, ki nas bogatijo so kakovost, uspešnost in prijaznost do okolja.

Naše dolgoletne izkušnje pozitivno vplivajo na samo poslovanje. Razvili smo se v družbo, ki vsa ta leta posluje uspešno in raste, se razvija.

Pridobili smo si zastopstvo znamk:

Doorhan, Albany door System, Alpha duren International, Nowotnik, Braselmann, KGG, Ninz, Dierre in Metaflex.

Razvojno in tehnološko napredni procesi potrjujejo naša prizadevanja za zadovoljevanje potreb kupcev s takojšnjimi in odgovornimi rešitvami. Nudimo vam podporo skozi celoten proces. Na prvem mestu je svetovanje in izbira primernih vrat. Nato je na vrsti montaža in v kolikor je potrebno odziven servis.

Zadovoljstvo naših strank je poleg pridobljenega certifikata poslovne odličnosti potrditev, da je to prava pot za uspeh. Trenutne razmere na trgu nam vlivajo dodatno voljo do dela, ter predstavljajo nenehen izziv.

 

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

GARAŽNA VRATA

 

V podjetju BLT d.o.o Idrija menimo, da morajo biti garažna vrata varna pred vlomilci, trajna, odporna na vremenske vplive, lepa, se ujemati s stilom vaše hiše in enostavna za vzdrževanje. V paleti garažnih vrat nudimo sekcijska garažna vrata proizvajalca Doorhan ter rolo garažna varata BLT.

 

 

 

Sekcijska dvižna garažna vrata

 

Garažna sekcijska vrata proizvajalca DoorHan so sodobna visoko-tehnološka mobilna konstrukcija z dolgo življenjsko dobo, njihova uporaba je enostavna in varna.

Sendvič paneli so izdelani na avtomatskih proizvodnih linijah in so sestavljeni iz dveh slojev jeklenih lamel z vmesnim polnjenjem iz poliuretana. Namenjena so tako za majhne kot srednje in velike vhodne odprtine.

 

 

Sekcijska dvižna garažna vrata z osebnim prehodom

 

Sekcijska garažna vrata proizvajalca DoorHan so sodobna visoko-tehnološka mobilna konstrukcija z dolgo življenjsko dobo, njihova uporaba je enostavna in varna.

Sendvič paneli so izdelani na avtomatskih proizvodnih linijah in so sestavljeni iz dveh slojev jeklenih lamel z vmesnim polnjenjem iz poliuretana. Namenjena so tako za majhne kot srednje in velike vhodne odprtine.

 

 

Rolo garažna vrata

 

Rolo garažna vrata so dvižna vrata, katerih upravljanje običajno poteka preko elektronskega motorja. Sestavljena so iz aluminijastih dolgih in ozkih modulov oziroma lamel, ki se ob odpiranju odvijajo in ob zapiranju navijajo v rolo, ki se nahaja v škatli nad garažnimi vrati. Zaboj z rolo je lahko na notranji ali zunanji strani stene, odvisno od prostora.

Rolo vrata so primerna za vse odprtine z nizkim stropom, kjer je stiska s prostorom in vgradnja sekcijskih vrat ni mogoča.

 

 

INDUSTRIJSKA VRATA

 

 

 

ZRAKOTESNA VRATA

 

Ročna ali avtomatska zrakotesna vrata so namenjena za operacijske dvorane, laboratorije oz. vse čiste prostore.

 

 

 

POŽARNI SISTEMI

 

Protipožarna vrata in zavese so bistven element pri preprečevanju širjenja požara. Z izbiro pravih vrat zavarujemo sebe in ljudi v okolici, lastnino, ter preprečimo širjenje ognja do prihoda gasilskih enot. Protipožarna vrata so certificirana na ZAG-u, dosegajo ognjevarne standarde EI 30,60 in so skladna standardu EN 1634-1.

 

 

 

NAKLADALNI SISTEMI

 

S široko paleto DoorHan nakladalnih sistemov, lahko vaše skladišče opremimo v celoti.

Skozi varno in zanesljivo uporabo nakladalnih sistemov, dosegamo učinkovitost in trajnost naših izdelkov.

 

 

 

Zakaj izbrati B L T d.o.o. Idrija?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

B L T

 

Telefonske št.: 

080 64 67

05 37 43 660

+386 5 37 43 669 (Garažna vrata, g. Žan Sedej)

 

E-mail naslov: 

blt@blt.si

KAKOVOST, ZANESLJIVOST IN VARNOST.