Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

ASTOMI, izdelava stavbnega pohištva, inženiring in steklarstvo, d.o.o.

ASTOMI, izdelava stavbnega pohištva, inženiring in steklarstvo, d.o.o.
KontaktASTOMI, izdelava stavbnega pohištva, inženiring in steklarstvo, d.o.o.
VIII. ulica 9
1235 RADOMLJE
Kontakt040/196-196
Kontakt041/676-198
Kontaktinfo@astomi.si
Davčna št.:SI14582309
Direktor:SI14582309

 

ASTOMI, izdelava stavbnega pohištva, inženiring in steklarstvo, d.o.o.

KVALITETA IN STROKOVNOST ŽE OD LETA 1993.

 

 

O podjetju

 

Steklarstvo Astomi je svoj razvoj začelo leta 1993, sprva kot manjša obrtna delavnica. Sedaj pa našim strankam ustrežemo v 800 m2 veliki, moderno opremljeni delavnici, ob kateri je tudi razstavni salon naših izdelkov.

Izdelke iz našega steklenega proizvodnega programa izdelamo po naročilu, bodisi posamezne ali v večjih količinah.

Izdelavo steklenih produktov vedno prilagodimo željam in potrebam naših strank, s katerimi se pred samo izdelavo tudi osebno pogovorimo in jim svetujemo.

O našem dobrem in kvalitetnem delu priča tudi veliko število stalnih strank in strank, ki so do nas prišle na podlagi dobrega glasu in bistrega pogleda skozi naše izdelke.

 

 

Steklarstvo Astomi - želite dobro in kvalitetno delo?

 

KONTAKTIRAJTE NAS:

 

!!! NOVO V PONUDBI - STEKLENE POSODE !!!

 

 

Kuhinjska stekla

 

Kuhinjske stenske obloge odlikuje vrsto prednosti. Ker je površina ravna/gladka in brez rež omogoča enostavno in predvsem hitro čiščenje. Če povzamemo, vzdrževanje higiene v kuhinji s kuhinjsko oblogo vam prihrani čas in živce.

Kuhinjsko steklo izdelamo po naročilu in se pripravi glede na prostor.

Da izberete kuhinjsko steklo je zraven tega, da je vzdrževanje enostavno, tudi varno. Kuhinjsko steklo je narejeno iz kaljenega stekla, ki je termično obdelano. Kaljeno steklo je odporno na spremembe temperature in mehanskim udarcem. Če se po nekakšnem naključju steklo le zlomi, ste zaščiteni pred poškodbo kajti ob lomu nastane mreža majhnih delcev, ki niso nevarni saj so robovi topi.

Opomba: Izmero naredimo na domu in sicer, ko je kuhinja dokončno postavljena.

 

 

PVC in ALU okna

 

Okna izdelujemo iz PVC profilov podjetja SALAMANDER iz Nemčije.

 

SALAMANDER PROFILNI SISTEMI

Streamline 76 je uspešni profilni program, ki izpolnjuje vsa merila sodobnega dizajna in zahtev po funkcionalnosti. SL 76 s svojo klasično eleganco in izpopolnjenim stilom krasi vsako zgradbo. Po drugi strani pa novi Salamandrov profilni sistem prepriča s svojo tehnično perfekcijo, kakor z veliko toplotno izolativnostjo in optimalno zaščito pred hrupom. Ima dolgo življenjsko dobo in seveda nudi tudi barvno pestrost. Za vse, ki bi radi uporabili poleg stilne prepričljivosti še zanesljivost in največjo kvaliteto.

 

Pregled lastnosti:

 

 

Uporaba sistema:

 

 

 

 

PVC in ALU vrata

 

Vhodna vrata so po obliki in funkciji zagotovo eden bistvenih elementov pri stanovanjski hiš, bloku ali poslovni zgradbi. Izbira vhodnih vrat daje vaši hiši pečat in prepoznavnost. Vhodna vrata izdelana v Steklarstvu Astomi, skušajo v svoji vsebini ter široki paleti različnih oblikovnih in funkcioanlnih vsebin ustreči še tako zahtevni želji našega kupca.


Program vhodnih vrat uporabniku zagotavlja:

 

 

Izdelujemo tudi notranja vrata. Kontaktirajte nas za več informacij.

 


 

Tuš kabine

 

Zagotovo je tuš kabina najpomembnejši element v kopalnici. Pri izbiri tuš kabine se odločajte na podlagi razpoložljivosti prostora, kakšna je oprema, barva površin v kopalnici.

Poleg želja, priročnosti ter seveda potreb med izbiranjem prave tuš kabine za vašo kopalnico, upoštevajte tudi dimenzije, kot tudi izgled.

Steklene tuš kabine so izdelane iz kaljenega stekla in je zaradi tega tudi varnostno. V primeru, da se zgodi zlom stekla, ste zaščiteni pred poškodbami. Tuš kabino opremimo z različnimi kombinacijami drsnih , pregibnih ali fiksnih steklenih površin.

Steklene površine lahko osvežite oz. date piko na I z različnimi vzorci.

 

 

Pregradne stene

 

Steklena pregradna stena je odlična izbira, kadar želite prostor ohraniti svetel in ga hkrati tudi optično povečati. V prostor vnesejo eleganco in svežino.

Steklo se v sestavi kombinira z okovjem ter profili iz INOX-a ali aluminija. Steklene pregradne stene so izdelane iz kaljenega stekla. To pomeni, da je steklo termično obdelano in posledično varnostno.

 

Izbirate lahko med različnimi stekli:

 

 

 

Ogledala

 

Skoraj, da ni gospodinjstva, ki ga ne bi krasilo ogledalo. Ogledala so nepogrešljiv del notranje opreme. Postavljamo jih v različne prostore od hodnikov, kopalnic do ženskih torbic.

Vedno, ko se odločate za ogledalo, preverite še enkrat prostor in kako veliko naj bo ogledalo in kakšno naj bo iz dizajnerskega vidika, da se bo ujemalo z obstoječim pohištvom.

Izdelamo vam ogledalo različnih oblik, barv, velikosti, osvetljene,… Površina ogledala je lahko opremljena z motivi, peskanim vzorcem ali folijo. Ogledala z vgrajeno LED osvetlitvijo so odlična izbira za kopalniške prostore.

V naši poslovalnici si lahko nekatere verzije ogledal tudi ogledate.

 

 

Steklena notranja vrata

 

Steklena notranja vrata so odlična izbira, kadar želite prostor ohraniti svetel in ga hkrati tudi optično povečati.


Notranja steklena vrata so lahko:

 

Katerakoli varianta bo vaš prostor naredila svetel in hkrati eleganten. Če je vaš bivalni prostor manjši, priporočamo drsna vrata, ki prihranijo prostor. Steklo je kaljeno in tako tudi varnostno. Steklena notranja vrata lahko opremimo s peskanim motivom, folijo, barvo,… in tako so vsaka vrata unikatna.

 

 

Steklene ograje

 

Steklene ograje bodo vašemu domu dodale pridih elegance in hkrati moderen videz. Izdelujemo notranje in zunanje steklene ograje, ki so prav posebnega izgleda. Samo steklo lahko krasijo fuzije, peskani motivi, tapete po vašem okusu ali navadno enobarvno steklo.

Za samo izdelavo steklenih ograj uporabljamo različna varnostna stekla. Steklo je pripeto s posebnimi nosilci, ki še dodatno pripomorejo k varnosti.

 

 

Stekleni nadstreški

 

Stekleni nadstreški na trgu že nekaj časa niso več novost. Še vedno velja za eno izmed najbolj elegantnih in hkrati racionalnih rešitev. Tekom časa so nadstreški postali nekoliko bolj dosegljivi. Glavne prednosti nadstreška pred ostalimi kritinami so propustnost svetlobe/prosojnost, nespremenljiv izgled zaradi samega materiala (ne porumeni ali izgubi na sijaju), moderen in minimalističen videz.

 

Spoznajte več...

 

 

Peskano steklo

 

S peskanjem stekla omogočimo, da steklo postane platno, ki ga krojimo pa vaši izbiri in okusu. S peskanjem stekla preslikamo vašo željo na steklo. Peskamo pozitiv ali negativ. Izbirate lahko med v naprej pripravljeni motivi ali pa se odločite za izdelavo po naročilu. Da je površina odpornejša na nečistočo, jo premažemo s posebnim zaščitnim premazom.

To je sodobna in obstojna dekoracija stekla. Zelo je priljubljena med našimi strankami zaradi nevsiljivosti in modernosti.

 

 

Fuzije

 

Fuzija je postopek, pri katerem združujemo koščke stekla. Steklo se segreva na visoki temperaturi, da se najprej zmehča, nato postane tekoč in spajanje se prične. Dva ali več koščkov stekla se pri segrevanju sprime in združi. Kadar se uporablja pravo steklo, ki je med seboj kompatibilno, se ga pravilno segreva in ohladi, je rezultat obdelan, nepočen kos stekla – fuzija.

Fuzija je umetniško delo, ki ga lahko vgradimo v okno, vrata ali pa se uporabi kot umetniško delo.

 

 

Vitraž

 

Vitraž je steklena, večinoma iz več barvnih elemntov sestavljena površina. Kot material je vitražno steklo obarvano z dodajanjem kovinskih soli. Obarvano steklo se oblikuje v vitraž s koščki stekla, tako da tvori vzorce ali slike, ki jih skupaj držijo trakovi svinca in mu hkrati dajejo trden okvir.

Za vas naredimo vitraž po želji.

 

 

Oglejte si tudi motive stekel.

 

 

Zakaj izbrati ASTOMI, izdelava stavbnega pohištva, inženiring in steklarstvo, d.o.o.?

 


 

STOPITE V STIK Z NAMI

 


 

040/196-196

041/676-198

 

info@astomi.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.