Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

AS Ambienti d.o.o.

AS Ambienti d.o.o.
KontaktAS Ambienti d.o.o.
Poslovna cona A 10
4208 Šenčur
Kontakt031/751-028
Kontaktjure.skrjanc@as-ambienti.si
Kontakt http://as-ambienti.si/
Davčna št.:SI30340489
Direktor:ŠKRJANC JURE

 

AS Ambienti d.o.o.

CENTER STAVBNEGA POHIŠTVA

 

O nas

Podjetje AS Ambienti smo skupina dinamičnih in izkušenih sodelavcev, katerih glavno vodilo je nivo celostne storitve v dejavnosti stavbnega pohištva dvigniti višje. Z željo stranki na enem mestu ponuditi največji izbor oken, vrat, senčil, komarnikov in panoramskih zasteklitev smo izbrali tudi preverjene in zanesljive partnerje, ki lahko sledijo naši viziji.

Za vas opravimo profesionalno izmero in svetovanje, izdelavo ter montažo. Na naše stranke pa ne pozabimo tudi po montaži, saj v primeru, da se pojavi potreba, zagotavljamo profesionalen in odziven servis.

 

 

ŽELITE IZVEDETI VEČ?

 

 

 

OKNA

Pri izbiri oken velja biti še posebej pozoren na iskanje pravih rešitev za doseganje udobja in varnosti bivanja.

Poleg pestre izbire med modernimi dizajni vam tehnološko izpopolnjena okna iz kakovostnih materialov, proizvedena v dovršenem proizvodnem procesu, omogočajo odlično toplotno in zvočno izolacijo ter optimalno protivlomno zaščito

PVC OKNA

PVC okna Pronorm so izdelana iz PVC profilov KBE nemškega podjetja Profine, ki je eden največjih proizvajalcev okenskih profilov na svetu.

Poleg pestre izbire med modernimi dizajni Vam tehnološko izpopolnjeni 6 in 7 komorni profili omogočajo odlično toplotno in zvočno izolacijo. V vsakem okvirju in krilu je dodatna jeklena ojačitev, ki skupaj z varnostnim okovjem, nudi optimalno protivlomno zaščito. Okna Pronorm so trajna, vremensko obstojna, ter enostavna za vzdrževanje in nego. Profili so zasnovani po najnovejši tehnologiji, ki zagotavlja prednosti pri vseh zahtevah, ki jih imajo arhitekti in lastniki domov, poleg tega pa ustrezajo najvišjim ekološkim kriterijam. Nova okna vam pomagajo znižati stroške ogrevanja in izboljšajo udobje bivanja.

 

 

PVC/ALU okna

Oblika in dizajn.

Sistem izpolnjuje najzahtevnejše potrebe, ki se pojavljajo v PVC/ALU okenskih sistemih, pa naj bo to energijska učinkovitost, ekološka osveščenost, zvočna izolativnost ali varnost pred vlomi. Sistem prav tako preprečuje krivljenja.

 


 

ALU okna

ALU okna Pronorm so izdelana iz ALU profilov podjetja Heroal iz Nemčije, ki je eden prvih in največjih proizvajalcev ALU okenskih profilov v Evropi.

Poleg pestre izbire med modernimi dizajni vam tehnološko izpopolnjeni večkomorni profili s toplotno-izolativnim členom nudijo najvišjo toplotno in zvočno izolacijo. Velika statična trdnost ALU profilov v kombinaciji z varnostnim okovjem vam nudi najboljšo izbiro protivlomne zaščite.

 

 

Les/Les ALU okna

Okna so izdelana iz kvalitetnega ploskovno lepljenega smrekovega lesa, brez vidnega dolžinskega spoja, po naših detajlih. 

 

 

VRATA

Naj vrata izrazijo vaš stil.

V liniji notranjih vrat lahko izbirate med pestro paleto površin. Vrata so modernega videza in ponujajo pestro izbiro svetlobnih izrezov, sredic in ostalih funkcionalnosti.

Vhodna vrata so ogledalo našega doma. So prvi stik z nami in našimi obiskovalci. Poleg estetskega faktorja nam ponujajo še veliko drugih funkcionalnosti.

 

 

PANORAMSKE STENE

Panoramske stene omogočajo povezavo prostora z zunanjim delom hiše tako vizualno kot fukncionalno.
Panoramske stene dobavljamo v dveh modelih. Dvižno drsne, katerih način izvedbe je zelo prilagodljiv, prav tako pa ponujajo veliko možnosti zasteklitev. Drsno nagibne panoramske stene pa odlikuje sama funkcionalnost, saj ne zavzamejo veliko prostora.

 


 

SENČILA

 

 

Celovita rešitev na enem mestu:

 

 

VSE NAŠE STORTIVE NUDIMO NA PODROČJU REGIJE 01 IN 04.

 

ZAKAJ IZBRATI AS Ambienti d.o.o.?

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

TELEFONSKA ŠTEVILKA:

031/751-028

FACEBOOK PROFIL

 

E-MAIL NASLOV:

jure.skrjanc@as-ambienti.si

 

Z VESELJEM VAM BOMO POMAGALI!

                                    (steklarstvo, stavbno pohištvo, okna, vrata senčila)