Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

ANCORA d.o.o., Ljubljana

ANCORA d.o.o., Ljubljana
KontaktANCORA d.o.o., Ljubljana
Pod jelkami 7
1218 Komenda
Kontakt070 455 454 (g. Gregor)
Kontakt041 612 790 (g. Robert)
Kontaktinfo@ancora.si
Kontakt https://www.ancora.si
Davčna št.:SI81571402
Direktor:IGOR TOPIĆ

 


 

O nas

 

Podjetje Ancora ima v Sloveniji dvajsetletno zgodovino izdelovanja stavbnega pohištva. Iz majhnega garažnega podjetja smo v teh letih zrasli v izkušeno ekipo vrhunskih strokovnjakov. Sloves inovativnega proizvajalca, ki se trudi najti rešitve za svoje naročnike, nam je zagotovil mnogo zahtevnih gradbenih projektov v Sloveniji in širom po Evropi. Seznam naših referenc nam zavidajo mnoga slovenska konkurenčna podjetja.

 

Visoka kvaliteta dela in materialov sta smernici od katerih ne odstopamo in s pomočjo katerih smo si ustvarili svoj ugled. Iskanje rešitev nam je izziv in ne breme. Pri okenskih profilih prisegamo izključno na profile Schüco in smo največji odjemalec le-teh pri slovenskem zastopniku Alukönigstahl.
Poslovno sodelujemo z mnogimi slovenskimi in tujimi podjetji, ki pri svojem poslovanju zagovarjajo enaka načela odličnosti kot mi.

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

OKNA

 

PVC OKNA

 

 

 

ALU OKNA 

 

 

 

PANORAMSKE STENE

 

NAGIBNO DRSNE PANORAMSKE STENE

 

S panoramsko steno boste vaš prostor povezali z zunanjostjo vašega objekta. Večje steklene površine vam nudijo več naravne svetlobe in s tem prijetnejše bivanje.


V podjetju Ancora vam ponujamo nagibno drsne stene v PVC in ALU Schüco profilih. Poglavitna značilnost nagibno drsnih sten je v tem, da lahko z nagibnim odpiranjem vrat precej enostavno zračite bivalni prostor. Odlikuje jih izjemna prilagodljivost izvedbe, možnost zasteklitve velikih dimenzij, enostavno vodenje večjih kril in visoka toplotna izolativnost. Pohvalimo se lahko z inovativnostjo, ki je plod našega znanja: to je nagibno drsna stena z nizkim alu pohodnim pragom (prag je v najvišji točki visok samo 5 cm).

 

Želite izvedeti več...

 

 

DVIŽNO DRSNE PANORAMSKE STENE

 

Schüco dvižno drsne stene prepričajo s svojo popolno funkcionalnostjo in unikatnostjo videza bivalnega prostora. Velike steklene površine, ki jih omogočajo ti sistemi, do zadnjega kotička napolnijo vaš dom z naravno svetlobo. Sistemi dvižno drsnih sten lahko razširijo vaš dnevni prostor v vrt, teraso ali balkon ter povežejo zunanjost z notranjostjo.

 

Dvižno drsna stene vam ponujamo v PVC sistemu EasySlide (CT 70) in ThermoSlide (SI 82) ter v ALU profilih. Prednosti dvižno drsnih sten:

 

Želite izvedeti več...

 

 

VHODNA VRATA

 

PVC VHODNA VRATA

 

PVC vhodna vrata: oblika in funkcija – za vse življenje


Z brezčasno obliko in inteligentno tehnologijo plastični vratni sistemi poudarjajo vizualne elemente in prihranijo pri visokih stroških energije. To povečuje vrednost vašega doma in hkrati ščiti okolje.


PVC vhodna vrata priporočamo vsem, ki si želite modernih vhodnih vrat in vsem, ki prisegate na večne klasične linije. Ne glede na to, kaj boste izbrali, boste z vrati zadovoljni, še posebej če vam je pomembno, da so vhodna vrata cenovno ugodna.

 

Želite izvedeti več...

 

 

ALU VHODNA VRATA

 

ALU vhodna vrata: izraznost individualnosti


Aluminij odlikujejo visoka stabilnost, dolgoživost in raznolike možnosti oblikovanja. Omogoča izdelavo vrat v velikih dimenzijah in optimalno toplotno izolacijo. Označuje individualni značaj stavbe in zagotavlja videz notranjosti, preplavljene z zunanjostjo.


ALU vhodna vrata priporočamo vsem, ki si želite nekaj več. So vrhunske kakovosti, izjemno varna, bogato opremljena in modernega – trendovskega videza. Primerna so tako za novogradnje kot za prenove. Dopuščajo veliko možnosti individualne prilagoditve. Dovolite, da vam uresničimo vaše sanje, da postanete ponosni lastnik Ancorinih ALU vhodnih vrat. Pravijo, da je glavni vhod duša vsake hiše in stanovanja ter ogledalo lastnika.

 

Želite izvedeti več...

 

 

SENČILA

 

NOTRANJA SENČILA

 

Notranja senčila – estetska dopolnitev oken


Senčila so postala nepogrešljiv dodatek oken, s katerimi povečate kvaliteto bivalnega prostora. Omogočajo celoletno varčevanje z energijo: poleti s preprečevanjem pregrevanja, pozimi z zmanjšanjem izgube toplote. Kot zaščita pred nezaželenimi pogledi povečujejo zasebnost in odganjajo vsiljivce.

 

 

 

 

ZUNANJA SENČILA

 

Zunanja senčila – zaščita pred zunanjim svetom


Zunanja senčila so učinkovita rešitev pred motečim zunanjim hrupom in v primeru toče ter nevarnega vetra tudi hitro uporabna okenska zaščita.


Izbirate lahko med najrazličnejšimi roletnimi sistemi (nadokenski, predokenski, podometni), zunanjimi žaluzijami (vidna maska, podometna maska) screen roloji, brisoleji in polkni.

 

 

 

KOMARNIKI

 

Komarniki – dodaten občutek udobja


Komarniki so učinkovita zaščita pred komarji in drugim nadležnim mrčesom.


Uporaba in montaža komarnikov je preprosta, komarnike pa je mogoče namestiti na že dokončane objekte. So zelo obstojni, izdelani iz aluminijastih profilov in mreže iz steklenih vlaken, odporne proti UV-žarkom, ki nam kljub zaščiti omogočajo pretok svežega zraka in skoraj nemoten pogled iz prostora. Odvisno od objekta in želje uporabnikov imamo več vrst komarnikov, ki so: fiksni komarniki, rolo komarniki, nihajni (vrata) komarniki, drsni komarniki in plise komarniki. 

 

 

 

 

ZIMSKI VRTOVI

 

Ne čakajte na pomlad


Zimski vrt bi bilo najbolje poimenovati “Vrt vseh letnih časov”, kajti s svetlobo preplavljena vrtna soba vam ponuja popolno udobje v vsaki sezoni leta. Prijetno se boste počutili, ko dežuje, sneži, je mraz ali sije sonce.


V zimskem vrtu z družino domujete celo leto. Spomladi lahko opazujete prvo prebujanje svojega zelenega vrta. Poleti lahko uživate v lahnem vetriču, ki piha skozi povsem odprto prednjo steno. Jeseni se počutite udobno in z zanimanjem opazujete odpadanje listov z dreves. In pozimi, ko gledate po zasneženi pokrajini, v mislih že vnaprej izrekate dobrodošlico pomladi v svojem zimskem vrtu.
 

 

 

FASADNI SISTEMI

 

Aluminijske fasade iz stebrov in prečk


Je nova sistemska rešitev, integrirana v parapetni profil z visoko stopnjo svobode oblikovanja in najboljšo toplotno izolacijsko lastnostjo.


Sistemsko optimizirana Schüco fasada ponuja visoko stopnjo fleksibilnosti in privlačne možnost oblikovanja fasad in steklenih površin – vključno z optimizirano izdelavo in montažo.
Dodatna prednost je, da fasada zagotavlja najboljše vrednosti toplotne izolacije tudi za sisteme pasivnih hiš s certifikatom SI. Nova pregledna sistemska rešitev, vgrajena v profil za pritrjevanje parapetov, se prepleta v brezhiben in eleganten zunanji izgled fasade.

 

 

Oglejte si tudi naše REFERENCE.

 

 

 

Vse naše storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

 

Zakaj izbrati ANCORA d.o.o., Ljubljana?

 

 

 

 

KJE NAS NAJDETE?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonski številki:

  

070 455 454 (g. Gregor) 

041 612 790 (g. Robert)

 

E-mail naslov:  

info@ancora.si

 

 

SLOVENSKA OKNA. EVROPSKA KVALITETA.