Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo? Kupujete okna, vrata, senčila ali ostalo stavbno pohištvo?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe!

A-J-S, podjetje za montažo in storitve, d.o.o.

A-J-S, podjetje za montažo in storitve, d.o.o.
KontaktA-J-S, podjetje za montažo in storitve, d.o.o.
Engelsova ulica 44
2000 Maribor
Kontakt031 492 119
Kontaktinfo@ajs.si
Kontakt https://ajs.si
Davčna št.:SI65919866
Direktor:HALILOVIĆ MARINKA

 

A-J-S, podjetje za montažo in storitve, d.o.o.

Specializirani za proizvodnjo in strokovno montažo.

 

 

Vsi naši produkti so ročno izdelani v Sloveniji, toplotno učinkovite zasteklitve za pretvorbo videza in občutka vašega doma. Pri podjetju A-J-S smo specializirani za proizvodnjo in strokovno montažo Aluminijastih oken, vrat, zimskih vrtov in še veliko več. Pri odločitvi za naše izdelke ste lahko prepričani, da ste dobili najboljše za svoj dom ali komercialni razvoj. 

 

 

A-J-S d.o.o je podjetje ki se ukvarja z izdelavo in montažo aluminijastih vrat, oken, zimskih vrtov, steklenih fasad, strešnih kupol, nadstreškov, steklenih ograj in aluminijastih lamelnih ograj. S sedežem in sodobnim proizvodnim objektov v Mariboru.

Naša visoko usposobljena ekipa kvalificiranih izdelovalcev zagotavlja, da so vaša vrata in okna izdelana po najvišjih možnih standardih.

Zajamčena kvaliteta! 

Naši usposobljeni izdelovalci tehnike so usposobljeni po najvišjih standardih na vsakem območju tovarne, od izbire materiala do ročne izdelave končnih izdelkov.

 

STORITVE & PRODUKTI

 

Aluminijasta Okna

 

Aluminijasta okna so po znana po elegantnem izgledu, ki zagotavljaja videz in občutek, ki ga potrebujete. Združite to z najnovejšo toplotno tehnologijo in visoko zmogljivo zasteklitvijo, tako da aluminijasta okna postanejo očitna izbira, ki lahko vsakemu domu da „arhitekturni videz“.
Z različnimi odseki je mogoče ustvariti tradicionalna okna, ki jih navdihuje eleganca in styling lesnih izdelkov ali sodobna okna, oblikovana za sodobne domove ali pisarne.

 

 

ALU vhodna vrata

 

ALU Vrata se lahko uporabljajo tako za posamezne stavbe kot tudi za aluminijaste fasade. Povečana toplotna izolacija sistema je dosežena z uporabo dodatne komore v termičnem prelomu. Zelo dober koeficient toplotne prehodnosti (U-vrednost) zaradi uporabe toplotnih komor. Velika izbira barv v standardni barvni paleti omogoča zadovoljitev najzahtevnejših strank S profilno obliko lahko dobite vitke in trajne strukture oken in vrat. Tesnjenje je zagotovljeno z uporabo posebnih tesnil iz dvokomponentne sintetične gume EPDM: trdne in celične, ki zagotavlja odpornost proti staranju in veliko toplotno izolacijo.

 

 

ALU drsna vrata

 

Naša terasna vrata so zelo prilagodljiva in primerna za uporabo kot drsni komercialni vhodi, kjer so potrebne velike odpiralne odprtine ali kot dinamična stanovanjska drsna vrata, ki maksimizirajo svetlobo in dajejo osupljiv neoviran pogled.

Zasnovana so tako, da združujejo moč in zmogljivost. Z uporabo dvojnih in trojnih sledi zunanjega okvirja lahko določimo številne konfiguracije z uporabo dveh, treh, štirih in šestih panelov, ki najbolje ustrezajo vašim zahtevam. Zdaj je na voljo tudi možnost dvigovanja in prosojnice.

Izdelana po naročilu v eni sami ali dvojni barvi v široki izbiri standardnih in nestandardnih zaključkov, vključno s teksturo.

 

 

Komercialne izložbe

 

Komercialna vrata in zasloni Smart Shopline so preizkušeni sistem, ki je zasnovan tako, da ustreza zahtevam arhitektov, lokalnih organov in upraviteljev nepremičnin za vsak komercialni projekt.
To je modularni sistem za pregledovanje, ki ga je mogoče hitro sestaviti na mestu. Zasnovane za podnebje v Evropi, pritrditve na zaslonih so izdelane iz materiala, ki je odporen proti koroziji in zagotavlja zaščito pred atmosfersko in elektrolitsko razgradnjo. Sistem ponuja drenažne pladnje, kar zagotavlja učinkovitost zaslona v vseh vremenskih razmerah.

 


 

Zložljiva vrata

 

 

Aluminijasti strešni sistemi

 

Dobavljamo vrsto steklenih strešnih luči in strešnih kritin, ki so zasnovani tako, da omogočajo naravno poplavo svetlobe od zgoraj, primerna za ravne strehe. Idealen za ustvarjanje tega “arhitekturnega občutka” ki daje občutek dodatne količine in razsežnosti v vsaki sobi.

Če zamenjate obstoječo streho ali ste v postopku izgradnje novega podaljška, je Aluminijasta streha od A-J-S idealen način, da v vašo sobo pritegnete več svetlobe. Naše strehe ponujajo izjemne prednosti, ki se jih ne more primerjati s katero koli drugo streho na trgu. Notranji in zunanji dizajn dopolnjuje naša ponudba aluminijastih vrat in oken.

 

 

REFERENČNI PROJEKTI

 

 

ZAKAJ IZBRATI A-J-S d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI